sanjski poklic

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
leo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a leo »

Petrusa napisal/-a:Jz delam moj sanjski poklic. delam s prizadetimi otroci, na žalost kot pedagog, kar mi kot poklic ni všeč, sam ajde, delam pa z njimi. Tko d bi bla raje kak strokovni delavec v delavnicah al kj takega. Sj šolo mam, sam bomo vidl. Zaenkrat uživam. Pa tud nism ena stroga in zatežena prfoksa, ki bi jih mučla, ampak gremo vse bl na igro in ustvarjanje pa na druženje izven centra, tko d mi je res fajn.

Petrusa, ti si sigurno ena v duši zlo dobra, odprta oseba. Ful spoštujem take, kot si ti, mogoče ravno zaradi tega ker vem da jaz tega nikoli nebi bila zmožna. Vesela sem, da so še ljudi, ki jim je sanjski poklic pomagati in ki se fajn počutijo da ne skrbijo samo za svojo rit ampak tudi za druge. Eko, kapa dol.
Uporabniški avatar
Piglet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Piglet »

leo napisal/-a:Petrusa, ti si sigurno ena v duši zlo dobra, odprta oseba. Ful spoštujem take, kot si ti, mogoče ravno zaradi tega ker vem da jaz tega nikoli nebi bila zmožna. Vesela sem, da so še ljudi, ki jim je sanjski poklic pomagati in ki se fajn počutijo da ne skrbijo samo za svojo rit ampak tudi za druge. Eko, kapa dol.

Se pridružujem temu komentarju!
birikina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a birikina »

mene bi veselilo delo z ljudmi, to mora bit obvezno! al kšna animacija al pa imet na čez kakšno turistično agencijo, kmečki turizem. to je meni všeč in bi z veseljem opravljala
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
kimmy02
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kimmy02 »

Moj sanski poklic je da bi bla novinarka, ker sem rada z ljudmi, pa tut že delam na tem da bom postala. :vielposten:
(s)mejte se
Uporabniški avatar
lolo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lolo »

Piglet napisal/-a:Sm študirala in pravo in zdej bom še novinarstvo doštudirala, pa sem do obojga uspela razvit čistokrvno sovraštvo! Jst že od nekdaj vem, da bom igrala u filmih, ker sem obsedena z čist vsakim aspektom nastajanja filma, ker skos hodim u kino in ker skos snemam svoje filme. Vem pa, da če ne bi igrala, tut ne bi mogla počet nič druzga u zvezi s filmom. Hollywood mi ni odbijajoč tko kokr večini, samo me ne zanima ravn mainstream, ampak bolj neodvisna umetniška produkcija. Rada mam folk, ki deli mojo obsedenost, ampak do zdej kle u Sloveniji še nobenmu ni uspel uresničit vsa moja pričakovanja. Zato sem se odločila za tujino. U Londonu me je obsedel musical in zaenkrat se bom posvetila temu, potem pa očitno u filme. Tko da je moj sanjski poklic zgleda tkole: vsakdan zvečer predstave na West Endu u kakšnem Chicagu al pa The Phantom of the Opera, dopoldne pa snemanje kakšnega finga angleškega filma, po možnosti drame. In da mi bo to ratal, sem pripravljena nardit popolnoma vse, razen spat s kakšnim idiotskim režiserjem.

ej, jz sm tud čist obsedena s filmi, totalno če sm odkrita, na zdajšni srednji šoli sem samo zarad tega, pa še to sm hotla kakšno leto nazaj pustit in se preselit v Anglijo, da bi tam študirala dramo na Guildhall school of music and drama ( http://www.gsmd.ac.uk/pages/gsmd ), sam sm bla še premlada, pa še eno srednjo šolo morš met narjeno če hočš gor pridt. Tko da če že ne bom skrivna agentka :twisted: ( za to sem se navdušla po tem ko sm vidla Laro Crof in Alias) , se bom pa na vsak način probala ukvarjat s filmi. Čist vseen mi je na kakšen način, al igralka, režiserka, scenaristka..še najrajš bi vidla da bi mela fotografijo, scenografijo in kostumografijo čez...
No, drugače pa ti želim vso srečo :kleeblatt:
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Jaz bi pa rada vodila dnevnik na televiziji. Mogoče mi bo kdaj celo uspelo, kaj pa veš ...
Uporabniški avatar
Piglet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Piglet »

lolo napisal/-a:ej, jz sm tud čist obsedena s filmi, totalno če sm odkrita, na zdajšni srednji šoli sem samo zarad tega, pa še to sm hotla kakšno leto nazaj pustit in se preselit v Anglijo, da bi tam študirala dramo na Guildhall school of music and drama ( http://www.gsmd.ac.uk/pages/gsmd ), sam sm bla še premlada, pa še eno srednjo šolo morš met narjeno če hočš gor pridt. Tko da če že ne bom skrivna agentka :twisted: ( za to sem se navdušla po tem ko sm vidla Laro Crof in Alias) , se bom pa na vsak način probala ukvarjat s filmi. Čist vseen mi je na kakšen način, al igralka, režiserka, scenaristka..še najrajš bi vidla da bi mela fotografijo, scenografijo in kostumografijo čez...
No, drugače pa ti želim vso srečo :kleeblatt:

Ja, ja poznam to šolo, sam če so vsi igralci, k pridejo iz tm, taki kokr je Orlando Bloom pol ne hvala :). Ni pogoj sam to, da maš narjeno srednjo. Pogoj so abnormalne količine keša. Pa tut življenje dol ( u bistvu gor no ) je drago k pes. Jst sm se bl usmerla na tako šolo, ki si jo loh plačam s službo in ki ma tak urnik, da zravn sploh lahko hodš u službo. O Guildhallu si pa ne upam niti sanjat. Kar se pa teh skrivnih agentov tiče, moj stric pa teta sta bla undercover, sicer ne vem, kakšna varianta ( Alias al Lara Croft :) ), vse kar vem je, da sta umrla na dolžnosti, so you better rethink your decision :)!
Uporabniški avatar
XtRa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a XtRa »

moj sanjski poklic je spletna oblikovalka in programerka :razz:
večinoma loh delaš doma, kar mi je zlo všeč, ne rabiš nobenih šol-vse se lah naučiš sam, poleg tega pa še ful keša zaslužš. :wink:
Uporabniški avatar
baby girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ko bi biu vsaj los angeles

Neprebrana objava Napisal/-a baby girl »

krfjolca napisal/-a:Jaz bi pa rada vodila dnevnik na televiziji. Mogoče mi bo kdaj celo uspelo, kaj pa veš ...

jaaaa to tud mene mika :ja: ma whatewa tud vreme bi vodla sam d sm na tv
ne bi bla pa rada kaka taka novinarka na terenu, k se mors skos tepst d dobis kk intervju pol te lahk pa se tozjo po moznosti...ne splaca se :roll:
can you keep up
baby boy
dasa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dasa »

moj sanjski poklic je instrumentarka,
zato se zdej tudi trudim na faxu :D
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
Uporabniški avatar
baby girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ko bi biu vsaj los angeles

Re: sanjski poklic

Neprebrana objava Napisal/-a baby girl »

Emina napisal/-a:Jaz bi pa v osnovni šoli (čisto vseeno kateri razred) učila likovni pouk. Iščem in iščem, pa ne najdem, ampak še kar naprej iščem...
In upam, da enkrat dobim. To bi bil sanjski poklic zame.

hei prid k nam....mislim d bi te cela nasa sola z veseljem sprejela, sam d gre tale kokos k jo mamo zdj stran :roll: :wink:
can you keep up
baby boy
kara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kara »

sofia83 napisal/-a:
p!a napisal/-a:jst bi bla pa modna novinarka... no sej upam da mi bo to uspel ;) full rada govorim pa nora sm na modo ;)

Same here!!!!!! Obožujem vse povezano z modo in rada pišem (še raje pa govorim :D ). Me pa zanima tudi vsak aspekt modnega posla (fashion business), torej modni marketing, modni PR, fashion buying ... Je pa malo problem s tem, ker je modna industrija v veliki krizi :x

pa da si v napačni državi :lol:
McKay
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a McKay »

Oblikovalj ambijenta. Upam da čez 2 leti bom in da bom dubu kul službo.
Drugač bi bil tud industriski oblikovalec.
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

Moj sanjski poklic pa je...režiser
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Re: sanjski poklic

Neprebrana objava Napisal/-a Emina »

baby girl napisal/-a:
Emina napisal/-a:Jaz bi pa v osnovni šoli učila likovni pouk.

hei prid k nam....mislim d bi te cela nasa sola z veseljem sprejela, sam d gre tale kokos k jo mamo zdj stran :roll: :wink:

U, takoj bi, mi ne bi blo treba dvakrat rečt! :)
Odgovori