Piglet napisal/-a:Sm študirala in pravo in zdej bom še novinarstvo doštudirala, pa sem do obojga uspela razvit čistokrvno sovraštvo! Jst že od nekdaj vem, da bom igrala u filmih, ker sem obsedena z čist vsakim aspektom nastajanja filma, ker skos hodim u kino in ker skos snemam svoje filme. Vem pa, da če ne bi igrala, tut ne bi mogla počet nič druzga u zvezi s filmom. Hollywood mi ni odbijajoč tko kokr večini, samo me ne zanima ravn mainstream, ampak bolj neodvisna umetniška produkcija. Rada mam folk, ki deli mojo obsedenost, ampak do zdej kle u Sloveniji še nobenmu ni uspel uresničit vsa moja pričakovanja. Zato sem se odločila za tujino. U Londonu me je obsedel musical in zaenkrat se bom posvetila temu, potem pa očitno u filme. Tko da je moj sanjski poklic zgleda tkole: vsakdan zvečer predstave na West Endu u kakšnem Chicagu al pa The Phantom of the Opera, dopoldne pa snemanje kakšnega finga angleškega filma, po možnosti drame. In da mi bo to ratal, sem pripravljena nardit popolnoma vse, razen spat s kakšnim idiotskim režiserjem.
ej, jz sm tud čist obsedena s filmi, totalno če sm odkrita, na zdajšni srednji šoli sem samo zarad tega, pa še to sm hotla kakšno leto nazaj pustit in se preselit v Anglijo, da bi tam študirala dramo na
Guildhall school of music and drama (
http://www.gsmd.ac.uk/pages/gsmd ), sam sm bla še premlada, pa še eno srednjo šolo morš met narjeno če hočš gor pridt. Tko da če že ne bom skrivna agentka

( za to sem se navdušla po tem ko sm vidla Laro Crof in Alias) , se bom pa na vsak način probala ukvarjat s filmi. Čist vseen mi je na kakšen način, al igralka, režiserka, scenaristka..še najrajš bi vidla da bi mela fotografijo, scenografijo in kostumografijo čez...
No, drugače pa ti želim vso srečo