Denarnice
jst mam pa tako modro usnejno pumino denrnico, bla mi je ušeč že na prvi pogled, je pa malo nepraktična zato ker je zadnje čase vse več drobiža v obtoku, predalček zanj pa je zelo majhen... 

Zadnjič spremenil gemini, dne 02. Jul. 2005 17:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
gemini napisal/-a:jst mam pa tako modro usnejno pumino denrnico, bla mi je ušeč že na prvi pogled, je pa malo nepraktična zato ker je zadnje čase vse več drobiž av obtoku, predalček zanj pa je zelo majhen...
Jaj jst mam isto ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
tiasha napisal/-a:gemini napisal/-a:jst mam pa tako modro usnejno pumino denrnico, bla mi je ušeč že na prvi pogled, je pa malo nepraktična zato ker je zadnje čase vse več drobiž av obtoku, predalček zanj pa je zelo majhen...
Jaj jst mam isto ...ful je luškana, sam tale predalček za drobižek ... auč ... je pa res čist premejhn ja ... pa tut uni predalčki not so mi mal mejhni ...
ja pa moja se je počasi že začela trgati

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
gemini napisal/-a:tiasha napisal/-a:gemini napisal/-a:jst mam pa tako modro usnejno pumino denrnico, bla mi je ušeč že na prvi pogled, je pa malo nepraktična zato ker je zadnje čase vse več drobiž av obtoku, predalček zanj pa je zelo majhen...
Jaj jst mam isto ...ful je luškana, sam tale predalček za drobižek ... auč ... je pa res čist premejhn ja ... pa tut uni predalčki not so mi mal mejhni ...
ja pa moja se je počasi že začela trgati![]()
bo treba kašno novo it iskat sam kaj k je men ta tooookkk ušeč
Jaooo moja je pa umazana ko pr norcih ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.