Joj sej mam rada nežnosti,ampak učasih pa res fuull paše tko ful na hitr pa res tist na grobo k ga ful čutš,k je tok strasti da maš filing k da te bo raznešel k sploh ne veš kaj bi najraj delu
Pride dan, ko sem čist nežna pa neki pocukrana in takrat mi paše nežen sex, zadnje čase, pa rada vidm, če me reees grobo prime kot bi rekla Lejla, to me rajca
Meni je pa všeč mal b grob sex; Saj eni položaji to tudi zahtevajo Blazno mi paše, če me med sexom kdaj grobo za lase prime! Pa malo šeškanja tudi ne škodi...
Ja men pa grob sex skor večkrat paše, kot pa nežen. Velikrat med divjim sexom izustim tudi kakšen nespodoben stavek. Rada mam, da me moški ornk zgrabi!
Huh... Dokler nisem spoznala enga tipa, sem bla bolj za nezno. Odkar pa njega poznam, ze sam k ga vidim na dalec, me totaln zmesa in nardi zares horny, tko da raje prakticirava bolj na hard, ker mi z njim tko bolj pase
Ceprav sva prakticirala tud nezen sex, sam se je ne hard koncal
arrrr..nežnost pri seksu...pri meni je skor ni.Res je v manjšini. Rada mam na grobo,ornk,da me grize in šeška...Pač,taka sem Dirty talk obvezno...Noro.
Najin seks res ni nikoli dolgočasen.
Smetka_ napisal/-a:arrrr..nežnost pri seksu...pri meni je skor ni.Res je v manjšini. Rada mam na grobo,ornk,da me grize in šeška...Pač,taka sem Dirty talk obvezno...Noro. Najin seks res ni nikoli dolgočasen.
Men je velikrat všeč, tak nežen seks, pa da se že začne tko z nežnim božanjem in tko. Ampak včasih pa res noro paše, ko me bolj grobo zagrabi in ko sva oba ful strastna..arrr