tammyka napisal/-a:fak ... sam tale tema pa reeees ubija slike nohtov
Zakaj že ubija? Nekatera dekleta majo res lepe nohte in nekatera imajo vsakdanja vprašanja kot je npr. kako enim dekletom uspe obdrzati kristalcke na nohtih.
Mene zanima kako vam uspe tako lepo namazat temen lahk - crn, rdec? Moji poskusi so obupni.
ok, sori no. sam tvoj odgovor mi je tud smešen . res globoke življenjske debate.
pa jebiga . vsak sme imet svoje mnenje na tem forumu, ane?
tammyka napisal/-a:ok, sori no. sam tvoj odgovor mi je tud smešen . res globoke življenjske debate. pa jebiga . vsak sme imet svoje mnenje na tem forumu, ane?
OT: Ne gre se za to, da ne sme vsak imeti svoje mnenje na forumu. Lahko ima, saj je ravno temu forum namenjen. Ampak ne v žaljivem smislu kot je bil tvoj. Po domače povedano ti si se norca delala iz deklet, ki dajo slike svojih nohtov gor. Namreč tema je namenjena ravno temu - slike nohtov in še kakšna inf./pomoč glede tega. Če tebe to ne zanima, se ti zdi smešno itd. ne sledi tej temi in ne puščaj posmehljivih komentarjev.
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.
tammyka napisal/-a:ok, sori no. sam tvoj odgovor mi je tud smešen . res globoke življenjske debate. pa jebiga . vsak sme imet svoje mnenje na tem forumu, ane?
OT: Ne gre se za to, da ne sme vsak imeti svoje mnenje na forumu. Lahko ima, saj je ravno temu forum namenjen. Ampak ne v žaljivem smislu kot je bil tvoj. Po domače povedano ti si se norca delala iz deklet, ki dajo slike svojih nohtov gor. Namreč tema je namenjena ravno temu - slike nohtov in še kakšna inf./pomoč glede tega. Če tebe to ne zanima, se ti zdi smešno itd. ne sledi tej temi in ne puščaj posmehljivih komentarjev.
žaljivo?ne bi rekla - jst si vsaj upam priznat, kaj mi je smešno.
te pa nisem napadala, kot zdaj ti mene.
oprosti, če sem se spravla na tvoja najljubšo debato
Bom še pripopala kakšno slikco, ko si bom s kakim drugim lakom nalakirala
OT: men je ta tema čist kul, če pa kermu ne paše, je pa še na forumu dost drugih tem in nej one prebira in to pusti pri miru, kot pa da za brezveze neki komentira
O kako mate lepe nohtke...jaz priznam sem si jih negala gristi in sem sedaj lepo ponosna nanje...
Lahko h kaki pridem na manikuro?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
zdj nwm a je pametno odpret novo temo če lahk kr tu uprašam....pač zanima me če ma ktera umetne nohte narejene profesionalno pač u kakem salonu...pa zanima me kje so najbolši profiji glede tega,sploh v mariboru al pa okolici...