Vaše restavracije

Gurmanski užitki.
Odgovori
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Mark napisal/-a:Največ tja, kjer imajo pizze (Galea, Ali, Sidro) pa špagete(Picaso, Panda), potem tja kjer pečejo hamburgerje (Vrba, Hambi)

Tam, baje ce natakar natoci prevec soka (vseeno kaj :D), vzame slamico.. ostalo popije.. tak da je potem fajn tocno :D:D Mi je povedala kolegica..njena kolegica tam dela :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

am...jaz pa večinoma hodima v Gitadelo ali pa v Bolero...sam toliko za informacijo to je velja za kranj :D
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

||MuCkAa napisal/-a:
Mark napisal/-a:Največ tja, kjer imajo pizze (Galea, Ali, Sidro) pa špagete(Picaso, Panda), potem tja kjer pečejo hamburgerje (Vrba, Hambi)

Tam, baje ce natakar natoci prevec soka (vseeno kaj :D), vzame slamico.. ostalo popije.. tak da je potem fajn tocno :D:D Mi je povedala kolegica..njena kolegica tam dela :D

Dobro, da pijem kokakolo v flaši, če grem slučajno tja :D
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

Bageera napisal/-a:a je že kdo jedu sladko pico??

zaj nevem kaj točno misliš stem :D ampak jas mam ful rada pico z ananasom...samo more bit brez mesa gor, kr eni dajo šunko polek :?
as if.
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a CommandykA »

Bageera napisal/-a:a je že kdo jedu sladko pico??

ja s skuto in cokolado...kr dobra :razz:
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objava Napisal/-a Slatka Mala »

Bageera napisal/-a:baje da obstaja ena taka pica k je čist sladka!!! Namest testa je tak poseben ogromen piškot pol pa gor jagodni preliv, čokolade, bomboni.....jzt bi to fuuuuuuuul jedla!!!

uuuu jst tud :D
drgač pa mehiška hrana mi je d'best!tak ful dobr okus ma,italjanska je itak zakon,kitajska je pa kuj pot do wc-ja :?
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

*Ela* napisal/-a:
sAdie napisal/-a:kitajska (sešuanska-v Brezju :wink: ), la storia trattoria, ancora, picasso, ...

tista v brezju je meni tudi naj naj od kitajskih
drugače pa mam najraje villo rustico :wink: tam pri borovi vasi

ja, najboljsa je :wink: stara, ti mas pa dober okus...v villi rustici nisem bla ze 3 leta-zaj sem si pa spet luste nardila... :(

MuCkAa :eek: ? res al kaj? :D aja, mi 2 pa verjetno nikoli vec ne grema v PUCCINIJA! :? ma , mors pisno prosnjo vlozit, da te pridejo postect! :evil:
2good4u le glej, da bo vrei pir, da se neoma z Markom kregala za tisto gajbo :D :razz: :P :D

bucka, si predstavljas, da malo slukne s kozarca pol pa pljune nazaj? :lol:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Uuuuu jst grem pa dans v McDonalds ... hehe ... :D :wink: Majo na meniju moj najljubši meal ... i can't wait for the junk food to begin ... :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Davorin
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Davorin »

Btw: a kdo ve, kje je iranska kuhinja, baje naj bi bila nekje na konc Trubarjeve?!
Resistance is futile.

ŽVPL je spet online -> www.zvpl.com
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Davorin napisal/-a:Btw: a kdo ve, kje je iranska kuhinja, baje naj bi bila nekje na konc Trubarjeve?!

Ja, je na koncu Trubarjeve, ampak tisto je bolj fast-food varianta.Je pa zelo okusno...Se pa imenuje Alamut.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

sAdie napisal/-a:aja, mi 2 pa verjetno nikoli vec ne grema v PUCCINIJA! :? ma , mors pisno prosnjo vlozit, da te pridejo postect! :evil:

Eh ti si pa res en partibrejker.. :( :D A ti ni bila vsec simpaticna blondinka? :D:D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

@ napisal/-a:
Davorin napisal/-a:Btw: a kdo ve, kje je iranska kuhinja, baje naj bi bila nekje na konc Trubarjeve?!

Ja, je na koncu Trubarjeve, ampak tisto je bolj fast-food varianta.Je pa zelo okusno...Se pa imenuje Alamut.

Se mi zdi, da to ni glih na Trubarjevi, ampak na Poljanski v Peglzenu, razn če so jo kam premikal zadnje čase ...
Davorin
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Davorin »

@ napisal/-a:Ja, je na koncu Trubarjeve, ampak tisto je bolj fast-food varianta.Je pa zelo okusno...Se pa imenuje Alamut.

Arabska (da ne bom arabcev enačil z irančani) oštarija ni na koncu Trubarjeve, ampak nekje na sredi drugega dela (pred Hard Rock Shopom), reče se ji Falafel in je tut bl fast food (dve mizici pred oštarijo). Je pa zanimiva hrana, teli falafli in ostale reči, sploh iranski zavitek z mesom. Njam.
Resistance is futile.

ŽVPL je spet online -> www.zvpl.com
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Yanc »

Prisegam na mehiško :) njaaami :wein:
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Meni je kul mehiška in kitajska. Sem pa tja pa tud kak šnicl pa pomfri zapaše ...
Odgovori