Mark napisal/-a:Največ tja, kjer imajo pizze (Galea, Ali, Sidro) pa špagete(Picaso, Panda), potem tja kjer pečejo hamburgerje (Vrba, Hambi)
Tam, baje ce natakar natoci prevec soka (vseeno kaj

Mark napisal/-a:Največ tja, kjer imajo pizze (Galea, Ali, Sidro) pa špagete(Picaso, Panda), potem tja kjer pečejo hamburgerje (Vrba, Hambi)
||MuCkAa napisal/-a:Mark napisal/-a:Največ tja, kjer imajo pizze (Galea, Ali, Sidro) pa špagete(Picaso, Panda), potem tja kjer pečejo hamburgerje (Vrba, Hambi)
Tam, baje ce natakar natoci prevec soka (vseeno kaj), vzame slamico.. ostalo popije.. tak da je potem fajn tocno
:D Mi je povedala kolegica..njena kolegica tam dela
Bageera napisal/-a:baje da obstaja ena taka pica k je čist sladka!!! Namest testa je tak poseben ogromen piškot pol pa gor jagodni preliv, čokolade, bomboni.....jzt bi to fuuuuuuuul jedla!!!
*Ela* napisal/-a:sAdie napisal/-a:kitajska (sešuanska-v Brezju), la storia trattoria, ancora, picasso, ...
tista v brezju je meni tudi naj naj od kitajskih
drugače pa mam najraje villo rusticotam pri borovi vasi
@ napisal/-a:Davorin napisal/-a:Btw: a kdo ve, kje je iranska kuhinja, baje naj bi bila nekje na konc Trubarjeve?!
Ja, je na koncu Trubarjeve, ampak tisto je bolj fast-food varianta.Je pa zelo okusno...Se pa imenuje Alamut.
@ napisal/-a:Ja, je na koncu Trubarjeve, ampak tisto je bolj fast-food varianta.Je pa zelo okusno...Se pa imenuje Alamut.