položaj 69

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

kaj mislite o položaju 69?

ni zame
53
16%
kdaj pa kdaj
220
65%
vedno
67
20%

Skupaj glasov: 340

Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

mene vsake tok časa sede, ne bi pa skos prakticirala tega..težko se mi je osredotočt na njegovo in potem še na moje zadovoljstvo..
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni je pa to tolk kul.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Marcela123 »

men ni všeč ta položaj, redko ga prakticirava, sem jaz dost velka in pol morm bit tko usločena da mi pa res ne paše, kteri drugi položaji pr nama bolj zažigajo...itak
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

Moj je z mano prvič 69 in ko sem vidla kok mu je bilo kul, mi je od takrat položaj še tok bolj všeč :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

mene pa neki zanima. midva pac to ucasih prakticirama (polozaj 69) ampak ne velikokrat ker men ni prevec vsec, mi ponavadi nikol ni prislo, ker sem se pac bolj skoncentrirala na njega :D no, zadnjic mi pa je. in kaj ve nardite ko vam zacne prihajat, pa mate njegovga prjatla u ustih?! js namrec zacnem pol ''noret'' in kricat in res nism mogla se tega pocet...in sm ga pac mogla dat vn, da mi je v miru prislo - prekinla sem pa takrat ko je blo njemu najboljs...

:?: :?: :?:

:D
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a moj_zlobni_jaz »

Mi2 ta položaj zadnje čase kar veliko prakticirava...v glavnem kot predigro...in je obema zelo všeč...jaz se komot lahk skoncentriram..multitasking pač :D meni je fajn, ker mama oba naekrat nekaj od tega :) čeprav ne rečem, da mi ni všeč, ko se on samo meni posveti :twisted: :)
Why be an angel when I can play god?!
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

red_rose napisal/-a:mene pa neki zanima. midva pac to ucasih prakticirama (polozaj 69) ampak ne velikokrat ker men ni prevec vsec, mi ponavadi nikol ni prislo, ker sem se pac bolj skoncentrirala na njega :D no, zadnjic mi pa je. in kaj ve nardite ko vam zacne prihajat, pa mate njegovga prjatla u ustih?! js namrec zacnem pol ''noret'' in kricat in res nism mogla se tega pocet...in sm ga pac mogla dat vn, da mi je v miru prislo - prekinla sem pa takrat ko je blo njemu najboljs...

:?: :?: :?:

:D

pogost problem tudi pri meni :D pač..ne gre drugač, če se ne moreš skoncentrirat še nanj, pol se pač ne. uživaj v tem, kar ti je dano :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

^ Ja to se je pa tud men že zgodl...Jz v takem moemntu pač skor čist ohromim in se res ne morem še na njega osredotočt...ker pa vem, da je on v tem momentu res najbolj zrajcan, se mu pol tok bolj posvetim :P :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

meni on v tem primeru kar sam reče, naj se lepo skoncentriram nase. :D
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klupko »

Js pa ga pol ponavad močno stisnem z ustnicami in se ustavim za sekundo..sam me to ponavad zje*e kr ga pol morm pustit in lovit sapo :lach:
Sej ne vem ubistvu...bom mogla snemat enkrat da vidim kako to zgleda :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

kdaj pa kdaj. mi ne predstavla neki ker se ne morem skoncentrirat na use.

K men začne ful sedt, kr nemorm več tm tiča, in se začnem sam še zvijat po njemu LOL...pa sčasoma mi ni več tok, ker mi je ful hudo če mi jo liže k jo ma tko čimbl skupi..pa da je pol pritisk ful velk, to je neki najhujšga men :)
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Meni je super! Zal ga prakticiram bolj redko,.. Ampak kaj cmo.

Krasna zadeva, malcek neestetska ampak so super obcutki..
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Zakaj pa neestetska? Tipom je še kako estetska :) Men je tud fajn ta položaj, pa ko mi začne postajat še bol fajn, pač jst ta cajt preneham, pa se nase osredotočm :D
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Ne vem, nekako se mi ne zdi estetski polozaj :D, v stilu vsaj meni ne,.. ne vem kako ga vidijo drugi.

hahaha, ja to je problem .. ko ti zacne prevec pasat in pozabis na lubija .. ups?
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

položaj, ki ga ne bi izvajala kar z nekom... :? drgač mi je pa estetsko pa sexy :D
Odgovori