men ni všeč ta položaj, redko ga prakticirava, sem jaz dost velka in pol morm bit tko usločena da mi pa res ne paše, kteri drugi položaji pr nama bolj zažigajo...itak
mene pa neki zanima. midva pac to ucasih prakticirama (polozaj 69) ampak ne velikokrat ker men ni prevec vsec, mi ponavadi nikol ni prislo, ker sem se pac bolj skoncentrirala na njega no, zadnjic mi pa je. in kaj ve nardite ko vam zacne prihajat, pa mate njegovga prjatla u ustih?! js namrec zacnem pol ''noret'' in kricat in res nism mogla se tega pocet...in sm ga pac mogla dat vn, da mi je v miru prislo - prekinla sem pa takrat ko je blo njemu najboljs...
Mi2 ta položaj zadnje čase kar veliko prakticirava...v glavnem kot predigro...in je obema zelo všeč...jaz se komot lahk skoncentriram..multitasking pač meni je fajn, ker mama oba naekrat nekaj od tega čeprav ne rečem, da mi ni všeč, ko se on samo meni posveti
red_rose napisal/-a:mene pa neki zanima. midva pac to ucasih prakticirama (polozaj 69) ampak ne velikokrat ker men ni prevec vsec, mi ponavadi nikol ni prislo, ker sem se pac bolj skoncentrirala na njega no, zadnjic mi pa je. in kaj ve nardite ko vam zacne prihajat, pa mate njegovga prjatla u ustih?! js namrec zacnem pol ''noret'' in kricat in res nism mogla se tega pocet...in sm ga pac mogla dat vn, da mi je v miru prislo - prekinla sem pa takrat ko je blo njemu najboljs...
pogost problem tudi pri meni pač..ne gre drugač, če se ne moreš skoncentrirat še nanj, pol se pač ne. uživaj v tem, kar ti je dano
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
^ Ja to se je pa tud men že zgodl...Jz v takem moemntu pač skor čist ohromim in se res ne morem še na njega osredotočt...ker pa vem, da je on v tem momentu res najbolj zrajcan, se mu pol tok bolj posvetim
Js pa ga pol ponavad močno stisnem z ustnicami in se ustavim za sekundo..sam me to ponavad zje*e kr ga pol morm pustit in lovit sapo Sej ne vem ubistvu...bom mogla snemat enkrat da vidim kako to zgleda
kdaj pa kdaj. mi ne predstavla neki ker se ne morem skoncentrirat na use.
K men začne ful sedt, kr nemorm več tm tiča, in se začnem sam še zvijat po njemu LOL...pa sčasoma mi ni več tok, ker mi je ful hudo če mi jo liže k jo ma tko čimbl skupi..pa da je pol pritisk ful velk, to je neki najhujšga men
Zakaj pa neestetska? Tipom je še kako estetska Men je tud fajn ta položaj, pa ko mi začne postajat še bol fajn, pač jst ta cajt preneham, pa se nase osredotočm