Odstranjevanje dlak (britje / depilacija / voskanje)

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori

Na kakšen način si odstranjujete dlake?

Britje.
409
80%
Depilacija.
46
9%
Voskanje.
56
11%

Skupaj glasov: 511

pomaranchka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pomaranchka »

petyka napisal/-a:aja tud js mam ta problem kokr pomaranchka....d nav pomote..... :lol: bom vse metode probala...kako gre pa teb pomaranchka????

sm probala aspirin pa s pinceto pa je isto :cry: :cry: :cry: z depilacijo sm že prej pa je še hujš!mn ni pomoči :cry: :cry: :cry:
olivia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a olivia »

Ledenka napisal/-a:
pupica20 napisal/-a:ledenka ful bed! :( Pol maš rec občutlivo kožo. Kaj pr kaki kozmetičarki si se že pozanimala? kšna ti loh kej dobrga svetuje! Upam da bo rešla ta problem :gut:

Nekajkrat sem šla h kozmetičarki na depilacijo s smolo in, ko mi je obdelovala bikini predel, je pač pocuknila, kot je prav, ampak so mi celo na eni strani popokale kapilare in mi je tekla celo malo kri iz nekaj por.
Zato ne hodim več h kozmetičarki.
Bom mogla kar varčevat in si privoščit laser.

Ti maš pa res smolo!!! :(
A pol ti ful kapilarce pokajo? Ker če ti potem puljenje dlak načeloma ni dobro )kokr jz vem).
Men tud pokajo na stegnih pa mam doma eno kremco k mal pomaga, sam ni glih poceni.
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

olivia napisal/-a:
Ti maš pa res smolo!!! :(
A pol ti ful kapilarce pokajo? Ker če ti potem puljenje dlak načeloma ni dobro )kokr jz vem).
Men tud pokajo na stegnih pa mam doma eno kremco k mal pomaga, sam ni glih poceni.

Ma drugače nimam problemov s kapilarcami. Samo v tistem predelu so se dlake tako močno držale, da ko je kozmetičarka pocuknila, jih je nekaj popokalo. Ma saj nekaj časa je bilo rdeče in temno rdeče, ampak čez cajt je zginlo. Noge si vedno s smolo, pa je vse normalno. Le bikini predel me muči. Vse sem že provala.
Don't worry, be happy!!!
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

bikini del je ful bolj občutliv kot noge. Pa če bi probalaprvo ene dvakrat trikrat s pinceto d se mal navadjo dlake pa bi pol s smolo? Ne vem! Fak ej mate smolo1 :( Bi ful rada kej pametnega svetovala sam res ne evm :nein: Upam da boste rešle problem.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
Piglet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Piglet »

Po moje se more pa koža navadit. Tut jst sm mela strnišče na začetku, zdej ga pa nimam več. Je pa res odvisno, kok je občutljiva koža, moja frendica je vneto kožo zgubila šele po 2 letih. S kakšnim oljem se res ni dobro mazat, ker še bolj zapre pore. Pr men je strnišče izginilo, ko sem se začela brit samo na vodo, brez tistih brivskih pen zraven, in potem sem se tam še umila z čist navadnim tekočim milom. Pa ne vem, al je to kej pomagal, al se je koža res navadla.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

ja jaz imam tudi ta problem :twisted: čeprav se brijem že zelo dolgo časa, se mi koža ne navadi, mislim, da se mi tudi nbo navadila, ker imam pač full občutljivo kožo...sploh mi pa ni jasno kako se ene punce lahko brijete na 2-3 dni...jaz si tega niti slučajno ne morem privoščiti, ampak je mojemu lubiju čist jasno, da ma full občutljivo kožo, pa mi nič ne reče zaradi tega...res je zlat :D
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

enkrat sm si jo pobrila pa mi je že naslednji dan vse nazaj zrastl pa še ornk vnel povrhu tako, da sem vzela pinceto in si z njo oblikovala 'frizuro'.... dlake mi zrastejo šele po ene 2 tednih in te so že tanke in tudi koža ni vneta :gut:
če imate potrpljenje, poskusite... pa ne priporočam z voskom, ker je to zelo nehigienično
pupa17
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Britje

Neprebrana objava Napisal/-a pupa17 »

Ja jz si z britvico, pa včas uporabm tut pinceto,če si hočm nrdit kako hudo obliko.
Pa men drgač vse vred rata sam vseen bi rda kdaj šla h kozmetičarki da bi blo za dle časa al pa bi si celo za zmer odstranla - sam mej keš :(
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

britvica in pena, opravljeno v manj kot 5 minutah
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

ej kwa nardite da se dlake ne vrascajo nazaj notr v kozo, jz c si bikini s pinceto uredim pol se mi res use notr zarastejo in je ful grdo k jih je nekak le treba vn spravt.... :?
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

jz k sm pa bol mehkužna pa sam kreme uporablam. na puljenje nit pomislt ne upam! pr britju sm se pa že urezala mau pa pol ful peče tak da ne, hvala.
res da če si populiš dle traja sma kaj ko boli. mene pa vse to prvč buba :cry:
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

Pinceta je zakon!!
Čprov sm tip, se lahka pohvalim ( :oops: ) da imam na bikini predelu gladko kožo :D . Filing je pa zlo kul. Neki časa sm se bril, sam pol mi je pa že šlo mal ne živce, ko me je čez neki dni začelo vse špikat :? . Tak da jst osebno ful priporočam to metodo.
Aja, pa to sploh ne boli, če si daš potem led gor...
Uporabniški avatar
darchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: EU :-)

Neprebrana objava Napisal/-a darchy »

A ste slišali, da obstaja neka 'nova' varianta depiliranja oz. britja s kristalinimi kamni, ali nekaj takega....
AJA, pa še to, nekje sem videla rklamo, da ima Babyliss nek nov aparatek, da si elektroepilacijo sam narediš... a ve katera kaj več?
*I love sunshine*
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Ewchk napisal/-a:Js sm probala že skor use d bi mela čim lepši venerin hribček :razz: . Njbolša mi je vrjenta k jo mam zdj že neki časa. Z braunovim strojčom za puljenje (epilatorjem) se populm do predela (ne)sramnih ustnic ostalo pa pobrijem. To je najbolš kr boli sam prvič kr pol itq zraste 20dlak in sam te populm 1x na 10dni. In tut ko mi že maw zraste kjer se brijem zgleda urejen in je lepo. Ko bo kera to nrdila nej sporoči če je njej tut to najbolša vrjanta.
Aja pa če si pulš mozolčki ne ratajo in je sam gladka kožica.
:magic: in dlak ni več ...

Hm...jaz imam podobno varianto, samo meni se vedno vraščajo dlake. :(
Ampak men se tut na nogah, imam pač tako kožo. :?

Drugač pa jaz za britje uporabljam na epilatorju nastavek za britje (se vsaj ne morem urezat :D ). Če je lubi zraven, me pa vedno on z žiletko. On ima tut več prakse s temi stvarmi. :D :wink:
Pupkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pupkica »

AH.....jst sm se tud z depilacijsko...samo me je pa ful ful peklo in blo prow bad. Samo če se pa brijem mi dlake zrastejo zlo hitro pa zlo zlo me boli k me špika :( :( . Kaj mi priporočaste, a maste tud ve tak problem? :?
Odgovori