v prvem postu si rekel, da bi vložil ter v par letih podvojil, potrojil jst sm ti povedal kake donosnosti bi ble potrebne za 3 leta ter te mal postavil na realna tla.. Tut 20% ni lahko dosegat
lp
P.S.: jaz se pa ukvarjam z investicijami (skladi, delnice, razni naložbeni programi ipd. )
Damyanchyka napisal/-a:Jst bi uložila u stanovanje..drugo bi dala vezat..že prec k sm to vidla sm to misla pa odprem pa vidm da je velik istomislečih
Oki jst bi to mau drgač nardila kot pred pou leta..neb ulagala u stanovanje, ker streho nad glavo mam..bi pa zagotovo dnar porabila tko da bi ga dala neki mojim..neki bi zapravla za kako potovanje, obleke...
Vse ostalo kar pa neb blo malo bi dala pa u sklade.
Tut sama dajem prispevke za boljšo prihodnost pr KD
kupila bi si avto, nekaj denarja dala vezat na banko! nekaj naložila v delnice, si kaj lepega kupila ...ampak ne preveč! šla na potovanje po avstraliji in novi zelandiji! to je pa to )
zakaj lih 75.000? hmmm ... najprej bi šla na kakšno potovanje ... naprimer v JAR, navijat za naše na SP kar bi mi pa potem ostalo bi pa vidla ... kupla kakšen dober avto sigurno
~NIA~ napisal/-a:kupla eno majhno stanovanje, avto, mal oblekc, ostalo bi dala vezat in živela od obresti (čez par let:P)
~NIA~ napisal/-a:kaj pa lahko sploh kupiš z 75.000€? niti enga 3 sobnega stanovanja ne dobiš. razn pač če se ti gre za "da se vidi raskoš" pa si kupiš eno mal bolšo bemvico za kakih 50.000 pa upaš da jo boš skištav predn boš ostalih 25.000 uložu vanjo!
ne sej, ponucat bi se dalo, naverjetneje bi si kupila veliko stvari, ampak ni pa to nevem kakšn dnar.
* potovanje v New York za 2-3 tedne (proračun: 3000€)
* mami bi peljala nekam v Sredozemlje za 1 teden, AI (1500€)
* šla bi na Japonsko za 2-3 tedne (2000€)
* Kuba 2-3 tedne (1500€)
* kakšen manjši avto (10.000€)- samo to dvomim
* ostalo pa za urejanje zgornjega nadstropja zame
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.