Yazmeen napisal/-a:Men bi blo tud čudn, če bi moj zdej spoznal eno na novo in se kr takoj menu pa pijačo z njo...ampak bi mi blo čudn zato, ker on enostavn ni tak tip, da bi se 'spoznavu' z ženskam, se z njimi družu, hodu na pijačke, tko da ja, bi me šokiru.
Če pa pogledam z druge strani, se mi pa zdi glupo, da človk ne bi smel it na pijačo (ne na zmenek) s sošolcem, ampak sam zato, ker je moškega spola, če bi bla sošolka, vrjetn ne bi blo težav. Moj tip je pač tak, da v tem ne vid/ne bi vidu problema, ker očitn ne vid v vsakem žensko-moškem druženju priložnosti za seks. Izhaja iz sebeOn mi zaupa in sploh ne pomisl, da bi se lahko kej zapletl. Pa tud čist samoumevno se mu zdi, da on men nima pravice ukazovat al pa kej prepovedovat, sam zato, ker je moj tip. In to mi je pr njemu res všeč
Uf tut js mam primer takega tipčka.. čudno bi mi blo že, če bi mi v petek zvečer omenu, da gre žurat
uglavnem nasvet za ljubosumnice
js sm bla tut taka na začetku zveze.. (pač prva resna zveza..), pa sem se pomirila.. kako.. sploh nevem.. nehala sm mislit na to kaj on dela, in se bolj začela posvečat temu kaj jaz delam.. dobila sem nazaj svoje življenje.. nehala sem se ozirat samo na njega in kar naenkrat on ni središče mojega sveta.. najdla sem si polno stvari s katerimi se ukvarjam.. s starimi prijateljicami smo več v stiku, dobila sem nove prijatelje.. skratka sem se malo zaposlila.. in nimam več časa premlevat in analizirat vsako stvar ki se pripeti in me naredi ljubosumno.. zadeva je občutno boljša 

halooo, obnašajo se kot, da ne bi ble polnoletne

. Preveč razmišljhaš, uživej s svojim dragim, lepo se imejta, glej na to da bo imel tebe na prvem mestu, ampak ljubosumje pa res raje brzdaj. Okrepi svojo samozavest, bodi močna ženska. Take si zaslužijo ob sebi močne tipe, ki ne podlegajo takih kot so te. Če je tvoj fant dovolj močen, nimaš kaj skrbet da bi z njimi kaj imel (ampak vedno imej odprte oči), ob sebi pa rabi močno žensko.

Zdi se mi pa da je tud treba dat nekomu vedet,da ni strahu za prevaro.Če ti fant NE pokaže da je zaupanja vreden in se potem dogajajo takšne male bedarije/skrivnosti razumem,da so nekatere punce ljubosumne.