Vse kar je povedala je res in se strinjam z njo.
Vedno bolj mi je pri srcu.
Pa tudi luštkana je bila včeraj zelo... <3
Alma je imela pogled kot bi bila zadeta.
Špela pa podn od podna definitivno...

Mi pa tud gre včasih na živce tist njen konjski smeh (sploh v SŽ). Ona mi je tak neki srednjega, ne morm rečt da jo obožujem, niti da je ne prenesem.
Bi lahk kej bolšga skupi spacala, glede na to, da že kako leto govori, kako dela na pevski karieri in da je končno dobila en dober komad.ciber_girl napisal/-a:Nini vsaka čast.![]()
Vse kar je povedala je res in se strinjam z njo.
Vedno bolj mi je pri srcu.
Pa tudi luštkana je bila včeraj zelo... <3
Alma je imela pogled kot bi bila zadeta.![]()
Špela pa podn od podna definitivno...
pol pa kako zanimivo zraun prbije

choco.cat napisal/-a:Ko ji je Tomaž Domicelj rekel, da bo kmalu vrjetno začela hodit z kakšnim scenaristom/producentom in je rekla "Haha, si se malo pošalil" in je rekel: "Ne."
pa ji ni niti za zamerit. dosti svetovno znanih žensk je uspelo tako, da so pač malo noge na pravih mestih razširle....moi T napisal/-a:Drugače pa občudujem njeno samozavest in to, da je pri le 23-ih tako uspela! Mislim, da ji tisti, ki jo blatijo, le zavidajo njen uspeh!

Men je prou luškana zdej, ko nima več une peroksidno blond čupe, ampak čist naravno, medeno blond barvo.

moi T napisal/-a:Drugače pa občudujem njeno samozavest in to, da je pri le 23-ih tako uspela! Mislim, da ji tisti, ki jo blatijo, le zavidajo njen uspeh!