Slaba prebava
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Ej to maš pa skor u usaki trgovini..tale semena
Jst jih ponavad namočm u vodi mal predn jih zaužijem,ker vn spustijo olje(maščobo?)..in pol z usem vred se prau vodo in semeni zmešam u jogurt..dobr je..
Baje se pa tko če že zunej prej use tisto izloč, še prej prebavi..

Jst jih ponavad namočm u vodi mal predn jih zaužijem,ker vn spustijo olje(maščobo?)..in pol z usem vred se prau vodo in semeni zmešam u jogurt..dobr je..

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
jst sm mela ful let težav s prebavo..zdej pa odkar sm se začela hrano prehranjevat, je tako se uštimalo kot še nikoli v mojih 20 letih.
jem samo polnozrnat kruh in veliko zelenjave, pa tudi malo mesa, mlečne izdelke...uglavnem ne več bele moke, nobenega sladkorja in to mi pomaga, pa tudi veliko vode spijem ker tudi olajša prebavo
jem samo polnozrnat kruh in veliko zelenjave, pa tudi malo mesa, mlečne izdelke...uglavnem ne več bele moke, nobenega sladkorja in to mi pomaga, pa tudi veliko vode spijem ker tudi olajša prebavo
jaz lahko iz svojih izkušenj povem da dobro deluje kava na prebavo, še posebej če jo spiješ zjutraj pa ne na tešče ampak da prej neki malega poješ, pa tudi če se zjutraj na tešče spije nekje 2dl (postopoma stopnjuješ od 0,5dl pa naprej) mlačne vode z malo kisa (okus je grozen, jaz sem skoraj bruhala prvič a se navadiš) 

-
- Komunikatorka
mikeno napisal/-a:jst sm mela ful let težav s prebavo..zdej pa odkar sm se začela hrano prehranjevat, je tako se uštimalo kot še nikoli v mojih 20 letih.
jst sm enkrat začela s Hayevo ločevalno dieto.
to pomeni nč predelane hrane (sladkor, bela moka, celo med v omejenih količinah itd.) pa ful sadja, zelenjave!
do takrat nisem mela težav s prebavo, ta dieta pa mi jo je čist sesula! neki časa sm vseeno počakala, ker sem mislila da se bo uredilo. pol sem pa zasledila da večini dieta odgovarja, so pa izjeme, ki jim ne. no zgleda da sm bla ravno med tistimi izjemami.
in še sedaj, po 1,5 leta mam težave s prebavo!
se pa strinjam: kava ali mleko na tešče

-
- Komunikatorka
all*starka napisal/-a:mikeno napisal/-a:jst sm mela ful let težav s prebavo..zdej pa odkar sm se začela hrano prehranjevat, je tako se uštimalo kot še nikoli v mojih 20 letih.
jst sm enkrat začela s Hayevo ločevalno dieto.
to pomeni nč predelane hrane (sladkor, bela moka, celo med v omejenih količinah itd.) pa ful sadja, zelenjave!
do takrat nisem mela težav s prebavo, ta dieta pa mi jo je čist sesula! neki časa sm vseeno počakala, ker sem mislila da se bo uredilo. pol sem pa zasledila da večini dieta odgovarja, so pa izjeme, ki jim ne. no zgleda da sm bla ravno med tistimi izjemami.
in še sedaj, po 1,5 leta mam težave s prebavo!
se pa strinjam: kava ali mleko na tešče
ja meni pa lih kava niti mleko ne pomagata. odvisno od organizma sej eni vem da komaj primejo v roke skodelico kave pa ž hitijo na wc, pri meni pa res ni take sile:)