Slaba prebava

Gurmanski užitki.
Odgovori
polchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a polchy »

kje se da kupt to lanena semena??
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ej to maš pa skor u usaki trgovini..tale semena ;)

Jst jih ponavad namočm u vodi mal predn jih zaužijem,ker vn spustijo olje(maščobo?)..in pol z usem vred se prau vodo in semeni zmešam u jogurt..dobr je.. ;) Baje se pa tko če že zunej prej use tisto izloč, še prej prebavi..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

polchy napisal/-a:kje se da kupt to lanena semena??

jst jih kupujem v dm-ju...
Free your mind...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

tjaskaaa napisal/-a:
polchy napisal/-a:kje se da kupt to lanena semena??

jst jih kupujem v dm-ju...
Jaz tudi, DM :)
I laugh at gilded butterflies.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Mercator,Tuš..ma ni da ni.. :)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst sicer nimam problemov s prebavo, ma jih pa moja mami in vem, da ful pogost pije kefir, probite :wink:

Sestrični je pa pomagal, da je vsako jutro zmiksala različn sadje in dala še mau mleka not, torej sadni milkshake.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

za lažje oblike težav s prebavo mislim, da je najboljše gibanje - en sprehod na dan.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Jaz mam zadnje čase še predobro prebavo, pa ne vem kaj delam? :nixweiss:
Nikol nisem mela tko dobro, zadnje 2 meseca pa ....
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

mariah napisal/-a:tko kot so že ene punce rekle- kava pa čik na tešče:))to mi zagotavlja da vsako jutro opravim..tudi večkrat :lol:
Vemo, ni najbolj zdravo, ampak deluje pa 300 na uro. :D
Uporabniški avatar
mikeno
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a mikeno »

jst sm mela ful let težav s prebavo..zdej pa odkar sm se začela hrano prehranjevat, je tako se uštimalo kot še nikoli v mojih 20 letih.
jem samo polnozrnat kruh in veliko zelenjave, pa tudi malo mesa, mlečne izdelke...uglavnem ne več bele moke, nobenega sladkorja in to mi pomaga, pa tudi veliko vode spijem ker tudi olajša prebavo
cbr
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cbr »

jaz lahko iz svojih izkušenj povem da dobro deluje kava na prebavo, še posebej če jo spiješ zjutraj pa ne na tešče ampak da prej neki malega poješ, pa tudi če se zjutraj na tešče spije nekje 2dl (postopoma stopnjuješ od 0,5dl pa naprej) mlačne vode z malo kisa (okus je grozen, jaz sem skoraj bruhala prvič a se navadiš) ;)
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a all*starka »

mikeno napisal/-a:jst sm mela ful let težav s prebavo..zdej pa odkar sm se začela hrano prehranjevat, je tako se uštimalo kot še nikoli v mojih 20 letih.
jem samo polnozrnat kruh in veliko zelenjave, pa tudi malo mesa, mlečne izdelke...uglavnem ne več bele moke, nobenega sladkorja in to mi pomaga, pa tudi veliko vode spijem ker tudi olajša prebavo

jst sm enkrat začela s Hayevo ločevalno dieto.
to pomeni nč predelane hrane (sladkor, bela moka, celo med v omejenih količinah itd.) pa ful sadja, zelenjave!
do takrat nisem mela težav s prebavo, ta dieta pa mi jo je čist sesula! neki časa sm vseeno počakala, ker sem mislila da se bo uredilo. pol sem pa zasledila da večini dieta odgovarja, so pa izjeme, ki jim ne. no zgleda da sm bla ravno med tistimi izjemami.
in še sedaj, po 1,5 leta mam težave s prebavo!

se pa strinjam: kava ali mleko na tešče :D
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a all*starka »

ups... 2 krat poslalo :oops:
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

Meni pomagata 2 stvari:
deci donata na tešče
LCA jogurt, ki vsebuje žiarice in slive.
Skrbim za redno prebavo, še posebej, ker imam sedeče delo in lahko hitro pride do zaprtja.
Zivljenje je lepo...
Uporabniški avatar
mikeno
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a mikeno »

all*starka napisal/-a:
mikeno napisal/-a:jst sm mela ful let težav s prebavo..zdej pa odkar sm se začela hrano prehranjevat, je tako se uštimalo kot še nikoli v mojih 20 letih.

jst sm enkrat začela s Hayevo ločevalno dieto.
to pomeni nč predelane hrane (sladkor, bela moka, celo med v omejenih količinah itd.) pa ful sadja, zelenjave!
do takrat nisem mela težav s prebavo, ta dieta pa mi jo je čist sesula! neki časa sm vseeno počakala, ker sem mislila da se bo uredilo. pol sem pa zasledila da večini dieta odgovarja, so pa izjeme, ki jim ne. no zgleda da sm bla ravno med tistimi izjemami.
in še sedaj, po 1,5 leta mam težave s prebavo!

se pa strinjam: kava ali mleko na tešče :D

ja meni pa lih kava niti mleko ne pomagata. odvisno od organizma sej eni vem da komaj primejo v roke skodelico kave pa ž hitijo na wc, pri meni pa res ni take sile:)
Odgovori