Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
nin*ek
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a nin*ek »

banana napisal/-a:Živ vsem skupaj ki se likajo!

Jst sm kupila keramičn likalnik čist tacga k ga ma moj frizer ,k mi ga je on zrihtov za 70 EUR. poleg tega da zlika vrhunsko lahko tud Kodre delaš!!! Men je on vse skup pokazov in je čist easy. je reku da ne frderba las ker ma še sprej za zaščito zaščito. 041 694 373 je št. salona kjer majo te likalce pa še kjut so.

kje pa je ta salon pa kako se mu reče? a to je treba najprej tja it pa se zment pol pa še enkrat pridt iskat???
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

Js mam likalnik. Od phylipsa. Sm ga kupila za 1o.ooo sit. skupej z dodatki, za kodranje las. za cik-cak delanje kodrčov, pa tist za krokodilčke delat.

sam ni nč vredno. Morem čakat 15 min da se segreje.

Ne kupujte tega. :roll:
tortisse
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tortisse »

Nekaj podobnega sem tudi jaz imela, in vam rečem da je škoda denarja za to. Sem kar dolg časa rabila, da sem ugotovila, da se splača dati malo več in kupiti profi likalnik. Kok je to fajn ko likalnik prižgem in se že lahko likam, pa tudi ni treba več kot enkrat potegnit, drži pa do naslednjega umivanja. :D
Pina_colada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pina_colada »

Jaz imam tanovega Remingtona temno zelene barve in je zelo kvaliteten (saj tudi mora biti, ker je stal 80€). Segreje se v manj kot 5ih minutah in ima tri stopnje segrevanja (najvišja je primerna za tiste, ki imajo skodrane lase naravno). Je pa izključno ravnalnik, tistega za cik cak fore in to sem vrgla vstran. :roll:
Live blonde or die trying.
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a urš* »

Jas mam enga od phylissa... za okol 40 evrov.. pa ma še druge nastavke in je res zanič. čakaš tri dni da se segreje pa še lase uniči. Najbolši so od welle, keramične ploščice itak, stanejo pa tut do 180 eur, sam to so že res profesionalni. Drgač pa so cene teh od welle od 35 eur dalje. Pa preparati se dajo dobit za pribl. 6 eur, ki jih naneseš na lase pred likanjem, da ti zavarujejo lase - pa da so dlje časa ravni. To vse se dobi v Esteli (Lj, Mb,...). Ju3 si grem po wellin ravnalc, kr sm že živčna zraun phylissovega :motz:
And at the end, all that matters, is YOU.

Nakit: http://nakitglamorous.blogspot.com/
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

obstajajo taki ko so odzun plastični tista ploščica je pa itaq iz nwm česa pač:Dni plastična v glavnem...js sm ga kupla v Big Bangu...pa sm dala 60 evrov...pa je kr uredu no...je pa remingtonov... :D
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *tinkica* »

mene pa zanima če ima katera Purple Haze Pro Variable ravnalec las :?:
... ravno kupujem nov ravnalec in tale mi ne zgleda slab no :) če ima katera izkušnje z njim naj prosim pove, če je dober in kako dolgo zdržijo lasje potem poravnani... uglavnem zanima me če je OK?

http://www.lisap.si/52601/54101.html
tortisse
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tortisse »

Jaz ga imam, samo da je črne barve in sem super zadovoljna. Meni zdržijo lasje ravni vsaj tri dni, ponavadi se skodrajo šele ko si jih umijem :)
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *tinkica* »

^^ ok, hvala za informacijo :D .....čakala sm da mi nekdo pritrdi, da je ta ravnalec OK...in zdej si ga grem tut kr naročit :D
TiGy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TiGy »

*tinkica* napisal/-a:mene pa zanima če ima katera Purple Haze Pro Variable ravnalec las :?:
... ravno kupujem nov ravnalec in tale mi ne zgleda slab no :) če ima katera izkušnje z njim naj prosim pove, če je dober in kako dolgo zdržijo lasje potem poravnani... uglavnem zanima me če je OK?

http://www.lisap.si/52601/54101.html

Js ga tut mam. Sem zelo zadovoljna z njim. :)
Uporabniški avatar
Hed Kandi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hed Kandi »

jaz imam Babyliss wet & dry..Segreje se v 1 minuti, stane od 30-40 € (jaz sem ga kupila v Big Bangu, ker je bil najcenejši) in se ful zadovoljna z njim..

Slika
*__taMala__*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *__taMala__* »

Jest mam likalnik babyblis in je super :)
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

jaz pa mam od remingtona protect&shine, trojna zaščita (teflon, ceramic, tourmaline), pa sem ful zadovoljna. :)
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

Hed Kandi napisal/-a:jaz imam Babyliss wet & dry..Segreje se v 1 minuti, stane od 30-40 € (jaz sem ga kupila v Big Bangu, ker je bil najcenejši) in se ful zadovoljna z njim..

Slika

sestra je imela tega, po tednu uporabe si je šla novga remingtonovga kupit, ful nezadovoljna je bla z njim. ko si je lase speglala je mela po par urah že vse nazaj razmrščene, pa čeprav ma samo malo valovite lase.
z remingtonovim je pa zadovoljna, hitro pegla, pa dolgo se obdrži frizura
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

Sem malo prebrala vase poste in vidim da vas dosti hvali ga.ma likalnike.

Vse tiste ki ga uporabljate, kateri model imate? Ste ga narocile vse preko neta ali se ga dobi tudi kje drugje, npr. v kateri trgovini v ITA?

Ma tisti ioni sploh kej pomagajo? Jaz imam fen s to ionsko zadevo pa ne opazam nobene razlike.
Odgovori