nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Men se to zdi tu mač prezgodi tudi glede na manjkajoč del posta.

Se pa čist strinjam z Bejbiko, pri teh letih so bile simpatije, pa sanje, da me bo prijel za roko, pa mogoče kakšnega lupčka dal...
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

js sm jo pr 16ih s fantom k sva bla pol še kr neki časa skp pa mi ni nč žou čeprov nisva več skp... mi je pa z zdejšnmu tok bl fajn :P
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Kar se tiče 14 let pa tipa pa vsega kar spada zraven .. Takrat sem tut jaz sam razmišljala o tem, da bi blo fajn met enga, čist tko za objemčke, kšnga lupčka, ipd. (sam sem bla čist sramežljivček še, pa ni blo niti tega). O seksu pa kje .. No way, jose.

Prvič je blo zame tam nekje v drugi polovici 16. leta. Za moje pojme je to dost zgodi, sam mi ni žal. Blo je s fantom, k sm ga mela (in ga mam še zdej) ful rada, k je mel (in me ma še zdej) tut mene ful rad .. S kerim sva se ubistvu oba skupi učila, kaj to "ljubezen" dejansko sploh je. Čeprav ni bla neka popolna veza, pa me je na momente tut s čim prizadel, je bil pomojem vseen ta prav. Pač lah bi čakala še zdej, lah ne bi blo z njim nič, sam pol bi zamudila tok lepih momentov pa vsega, tko da mi ni za nič žal. :)

Prjatlca jo je recimo zgubila že na začetku 15ga leta, sam je blo s fantom s kerim sta bla skupi ful dolgo, sta bla dost resna, da sta poskrbela za zaščito, je štimal vse, tko da v njunem primeru se mi to ne zdi prehitr. Če bi bilo pa to z razlogom, da se pač da dol, da vidi kako to je, bi blo pa definitivno prezgodaj.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
strastna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a strastna »

Izgubila sem jo nekje proti koncu 15. leta. Ni mi žal, da sem jo tako zgodaj, ni pa bilo iz ljubezni pač pa le iz radovednosti.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

miikena napisal/-a:Prjatlca jo je recimo zgubila že na začetku 15ga leta, sam je blo s fantom s kerim sta bla skupi ful dolgo, sta bla dost resna, da sta poskrbela za zaščito, je štimal vse, tko da v njunem primeru se mi to ne zdi prehitr. Če bi bilo pa to z razlogom, da se pač da dol, da vidi kako to je, bi blo pa definitivno prezgodaj.

s tem se čist strinjam. tudi pri 25ih je lahko prekmalu, če je z napačnim tipom.
se pa meni osebno ta "prvič" ne zdi tako zelo grozno pomemben. ravno tako važno se mi zdi, da se kasneje ne spuščaš v seks kar tako za brezveze. zanimiva se mi zdi recimo logika tistih, ki prvič seksajo zato, da že končno opravijo s tem. pa ne zajebavam se, mam precej takih kolegic. pa kaj potem, ko opraviš s tem? a se počutiš bolj svobodno brez deviške kožice? :)
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a BabySun »

jst sm jo pa pr šestnijstih (ubistvo 3 mesece pred 17 roj. dnevom) takrat sma bla skup pol leta... in za nič mi ni žal.. še zdej sma skup :)
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a BabySun »

jullja nič bolj svobodno se ne počutiš.. :) vse je enako kot prej..
le nekaj lepega se ti zgodi.. seveda če to prvič narediš z nekom, ki ga res ljubiš :)
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

jullia napisal/-a: zanimiva se mi zdi recimo logika tistih, ki prvič seksajo zato, da že končno opravijo s tem. pa ne zajebavam se, mam precej takih kolegic.

ja se strinjam s tem :stupid: to se je včasih pojavljalo izključno pri fantih, dons se pa že vsaka druga ženska pri 16ih sekira ker je še devica. no ok, mal pretiravam ampak vseeno. meni se to ne zdi prav. za prvi seks morajo biti malo bolj izvirni razlogi kot je ta, da se znebiš deviške kožice :? ne vem, a sem staromodna?
to infinity and beyond!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

otvoritven

:rofl: :rofl:

otvoritev jame Lulika...Vabljeni!
vstopnine ni :lach:

zdej spa odjavla :D

drgač pa se je đabe kregat kdaj ej prav in kdaj ne...sej folk sam ve kaj in kako...če se zajebe, pa pač sam/a nosi posledice...iz napak se učimo..sam škoda ker se deviška kožica ne zaraste nazaj, da bi napake popravil...
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a šejla »

*purple bitch* napisal/-a: sam škoda ker se deviška kožica ne zaraste nazaj, da bi napake popravil...

Se da pa zato prišit, v zagreb lahk greš na operacijo :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

*purple bitch* napisal/-a: sam škoda ker se deviška kožica ne zaraste nazaj, da bi napake popravil...

Jah to bi blo fino, sam kaj, pol se še tipi nebi imeli hvalet, da so sexali z devico, ker bi ble to itak vse :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jemina napisal/-a:

Jah to bi blo fino, sam kaj, pol se še tipi nebi imeli hvalet, da so sexali z devico, ker bi ble to itak vse :lach:

njihov problem :D naše napake bi ble popravljene oz. zašite/zaraščene :lach:

Se da pa zato prišit, v zagreb lahk greš na operacijo

sm raj nedevica, kot pa da grem take bedarije delat :D
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka

Sam zakaj se moški tko rad pohvalijo da so bili z devico? Res redkoktera ima lepe spomine na prvič.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

šejla napisal/-a:Sam zakaj se moški tko rad pohvalijo da so bili z devico? Res redkoktera ima lepe spomine na prvič.

Nebi jz tega vedla, sam pomoje to pač neka trofeja.

Men je en kolega reku, da je to tko, kot bi našel nek redki biser, ko se običajnih že naveličaš :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka

jemina napisal/-a:
Men je en kolega reku, da je to tko, kot bi našel nek redki biser, ko se običajnih že naveličaš :lach:

Tipično moško. :P
Odgovori