em, drgač pa nč bat, v snegu nj bi bla vožnja še lažja... ampak če si prej kej vozu

držim pesti, da ti rata :bussi:
ena_ena napisal/-a:ja pa začnem delat v začetku februarja, ampak sem že kupla 25 ur, ker so se pol podražile. upam da bom mela kmal narjen izpit. pa to baje ful živcov pobere tk d svetujem vsem d si bl na izi vzamete. lp
jagodka85 napisal/-a:sneeeeeg?kje mate sneeeeeeg????
jz bi sneeeeeg
![]()
em, drgač pa nč bat, v snegu nj bi bla vožnja še lažja... ampak če si prej kej vozu![]()
držim pesti, da ti rata :bussi:
allessya napisal/-a:V snegu je lažje naredit izpit, vsaj pri nas... ker takrat noben ne komplicira preveč, ker se itak zavedajo, da je v takih razmerah težko vozit.Seveda pa to ne pomeni, da ne gledaš v ogledala, ne daješ smernikov in podobno...
![]()
*ange|* napisal/-a:Evo ga, pa spet nisem naredila...al bom čist popizdla noSpet sm vozila 40 minut... pa ne da bi jst kake velke napake nardila. Neeee...padla sm, ker sem prepočasi vozila (ja...ful prepočas 40km/h...pa še to ker je ob cestah jebeni sneg) in baje me orientacija jeb*... predeleč sm od roba (mogoč, ker nism hotla rinit v sneg?), v križišču se nism lepo poslavla (kok sm nesramna)...
Plačana še tretja položnica za prijavo na izpit... jupi ...
Prov žau mi je, ker sm sploh šla delat jebeni izpit...me to že tok živcira ....prou glavo bi mu razbila, ko mi je 10 minut najedau sam za prepočasno vožnjo v naselju ...bemuboga
punchka napisal/-a:*ange|* napisal/-a:Evo ga, pa spet nisem naredila...al bom čist popizdla noSpet sm vozila 40 minut... pa ne da bi jst kake velke napake nardila. Neeee...padla sm, ker sem prepočasi vozila (ja...ful prepočas 40km/h...pa še to ker je ob cestah jebeni sneg) in baje me orientacija jeb*... predeleč sm od roba (mogoč, ker nism hotla rinit v sneg?), v križišču se nism lepo poslavla (kok sm nesramna)...
Plačana še tretja položnica za prijavo na izpit... jupi ...
Prov žau mi je, ker sm sploh šla delat jebeni izpit...me to že tok živcira ....prou glavo bi mu razbila, ko mi je 10 minut najedau sam za prepočasno vožnjo v naselju ...bemuboga
joj kok te razumemjaz tudi že 2x nisem nardila in se ful sekiram. ne vem zakaj, pred izpitom dobim filing da je nemogoče da naredim in pol sem živčna ko sto vragov. in zajebem vse do zadnje podrobnosti
ne vem kako bom to popravla do naslednjič. inštruktor mi je že 100x rekel da ni problem v moji vožnji, ampak v moji glavi. samo ne znam se prepričat, da lahko nardim
čist sem v bedu