Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

sneeeeeg? :eek: kje mate sneeeeeeg???? :eek: jz bi sneeeeeg :D
em, drgač pa nč bat, v snegu nj bi bla vožnja še lažja... ampak če si prej kej vozu :?
držim pesti, da ti rata :bussi:
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Kje v Lj podaljšujejo vozniško?
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

ja v snegu maš ful privilegijev na izpitu :) še boljše je če ravno zapade in ni spluženo, skos voziš v drugi, ne vidi se črt in zeber, pešcev tudi ni veliko...v glavnem dobra stvar je imeti izpitno v snegu tko da nič bat :wink:
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tammyka »

ena_ena napisal/-a:ja pa začnem delat v začetku februarja, ampak sem že kupla 25 ur, ker so se pol podražile. upam da bom mela kmal narjen izpit. pa to baje ful živcov pobere tk d svetujem vsem d si bl na izi vzamete. lp :razz:

živcev ... o jaaa! jst sm bla kaka dva tedna čist na tleh, ko nism nardila, pa še inštruktor je bil jezn name. ne spomnim se, da bi se kdaj prej tok jokala zard kake stvari, kot sm se za tisto izpitno ... res morš bit na izi, če hočeš nardit, ker jst nism bla pa še vedn nism čist, zato me je strah naslednje. tokrat bi pa reeees rada nardila ...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

jagodka85 napisal/-a:sneeeeeg? :eek: kje mate sneeeeeeg???? :eek: jz bi sneeeeeg :D
em, drgač pa nč bat, v snegu nj bi bla vožnja še lažja... ampak če si prej kej vozu :?
držim pesti, da ti rata :bussi:

Snega imamo v Črnomlju....a ti ga pošljem po pošti? :cool:
O ja, sej v tem je problem, da nisem nikol vozila po snegu... joj kere bruke bodo to jutr... :twisted:
NIA ...jst se lih tega bojim...tega obračanja...kr nam pa ne reče, kje moramo obrnit, ampak si moramo sami zbrat kje bomo obrnil...in je vse polno snega...ja kje naj pa obrnem? :? Oh že vidim kok bom mela še tretjo izpitno :D
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

V snegu je lažje naredit izpit, vsaj pri nas... ker takrat noben ne komplicira preveč, ker se itak zavedajo, da je v takih razmerah težko vozit. :D Seveda pa to ne pomeni, da ne gledaš v ogledala, ne daješ smernikov in podobno... :D :P
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

allessya napisal/-a:V snegu je lažje naredit izpit, vsaj pri nas... ker takrat noben ne komplicira preveč, ker se itak zavedajo, da je v takih razmerah težko vozit. :D Seveda pa to ne pomeni, da ne gledaš v ogledala, ne daješ smernikov in podobno... :D :P

hihih...mal mi je lažje, ko vse govorite kok je lažje narest ko je sneg :D A to pomen da vseeno moram gledat v ogledala pa dajat smernike? oh ...damn :( :rofl: :irre:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

Evo ga, pa spet nisem naredila...al bom čist popizdla no :evil: Spet sm vozila 40 minut... pa ne da bi jst kake velke napake nardila. Neeee...padla sm, ker sem prepočasi vozila (ja...ful prepočas 40km/h...pa še to ker je ob cestah jebeni sneg) in baje me orientacija jeb*... predeleč sm od roba (mogoč, ker nism hotla rinit v sneg?), v križišču se nism lepo poslavla (kok sm nesramna)...
Plačana še tretja položnica za prijavo na izpit... jupi ...
Prov žau mi je, ker sm sploh šla delat jebeni izpit...me to že tok živcira ....prou glavo bi mu razbila, ko mi je 10 minut najedau sam za prepočasno vožnjo v naselju ... :evil: bemuboga
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

*ange|* vem kako ti je, jz sm šele u tretje nardila. Sm si rekla da u tretje gre rado in pol je celo ratal :D . Drugač pa ja mene so tud drugič vrgl zarad hitrosti... je bla omejitev 90 in sm šla neki čez 70, ker je bla slabša cesta pa use in potem mi je reku zakaj sm šla tok počas... :evil: . Čim mn misl na to, ker zdej itak ni kej :bussi:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ah angel, bo pa naslednič... sam da mu ni jasn, da se v takih razmerah more bl previdno vozt, pol pa ne vem an... a je tak butl :evil:
u glavnem, ne se preveč sekirat :bussi:
×ChocoLate.×
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ×ChocoLate.× »

Jst mam u pondelk u 5. izpit :roll: Tolk me trema daje, to ni res! K sva z inštruktorjm sama, pa ne bi mogla bl perfektno vozt...ja no, držte pesti! :P
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

Hvala, ker me tolažite :D kok lepo...vi kr tko naprej :razz: Lih mi je moj inštruktor poslal sms kok mi je šlo, ker ni bil on z mano :(
V tretje gre rado? Ja, men so to rekli že za drugič... pa nekam ni šlo :? Upajmo, da zdele tretjič pa bo res :roll:

×ChocoLate.× Teb pa res želim, da narediš...boga no... ja nč, pokaž jim kaj ti znaš :D Če ne, si pa kr eno palico prprav, pa če te še 1x vrže ga razbij :D :twisted:
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

nič skrbet, veliko mojih kolegic je nardilo v 3. ali 4. pa zdaj lih tak dobro vozijo...glede snega pa je pri nas čisto odvisno, če je čist na sveže tudi pri nas ne komplicirajo, alpa če ti ful dežuje, samo pač osnovna pravila je treba upoštevat
Houd de wereld tegen
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

*ange|* napisal/-a:Evo ga, pa spet nisem naredila...al bom čist popizdla no :evil: Spet sm vozila 40 minut... pa ne da bi jst kake velke napake nardila. Neeee...padla sm, ker sem prepočasi vozila (ja...ful prepočas 40km/h...pa še to ker je ob cestah jebeni sneg) in baje me orientacija jeb*... predeleč sm od roba (mogoč, ker nism hotla rinit v sneg?), v križišču se nism lepo poslavla (kok sm nesramna)...
Prov žau mi je, ker sm sploh šla delat jebeni izpit...me to že tok živcira ....prou glavo bi mu razbila, ko mi je 10 minut najedau sam za prepočasno vožnjo v naselju ... :evil: bemuboga

joj kok te razumem :( jaz tudi že 2x nisem nardila in se ful sekiram. ne vem zakaj, pred izpitom dobim filing da je nemogoče da naredim in pol sem živčna ko sto vragov. in zajebem vse do zadnje podrobnosti :( ne vem kako bom to popravla do naslednjič. inštruktor mi je že 100x rekel da ni problem v moji vožnji, ampak v moji glavi. samo ne znam se prepričat, da lahko nardim :( čist sem v bedu :(
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

punchka napisal/-a:
*ange|* napisal/-a:Evo ga, pa spet nisem naredila...al bom čist popizdla no :evil: Spet sm vozila 40 minut... pa ne da bi jst kake velke napake nardila. Neeee...padla sm, ker sem prepočasi vozila (ja...ful prepočas 40km/h...pa še to ker je ob cestah jebeni sneg) in baje me orientacija jeb*... predeleč sm od roba (mogoč, ker nism hotla rinit v sneg?), v križišču se nism lepo poslavla (kok sm nesramna)...

joj kok te razumem :( jaz tudi že 2x nisem nardila in se ful sekiram. ne vem zakaj, pred izpitom dobim filing da je nemogoče da naredim in pol sem živčna ko sto vragov. in zajebem vse do zadnje podrobnosti :( ne vem kako bom to popravla do naslednjič. inštruktor mi je že 100x rekel da ni problem v moji vožnji, ampak v moji glavi. samo ne znam se prepričat, da lahko nardim :( čist sem v bedu :(

a imamo mi2 istega inštruktorja? :D men je tut moj to reku....kao moram si vse najprej poštimat v glavi.. eh ja... Sj se jst ne prepričujem, da nebom naredila...jst se celo vožnjo prepričujem da bom ...pa pol nč od tega. :razz: Bo že no... sam, počas že zgubljam upanje, ker če ne bom naredila v tretje pol nekak ne verjamem, da mi bo sploh še do vožnje
Zaklenjeno