ok eni odgovori so mi polepsali nedeljo
Nesanica napisal/-a:hmmm jz sem mislila bolj gum=kondom...
Očitno še mi nismo na istem glede tega, ampak je od LZ razlaga je bolj logična
sem takoj poštekal znak od saarijarvi "the gum" kot kondom. mogoče je pa poštekal in zmrznil?
O moj bog, wtf

Saj sem odprte narave, ampak spet ne toliko, da bi tipu prvi vecer predlagala, da se dava dol sredi Metelkove

SOME gum, ne THE gum!
(A ni kondom ponavadi bolj
rubber? Izraz
gumica poznam samo od nas)
Kakorkoli..
Zanimivo, vecina kolegov, ki sem jim zgodbico razlozila, se je strinjalo, da je bil moj namen precej ociten. Pola - pola, zgleda.

Tezko je opisati tisto situacijo in okoliscine preko neta, ampak jaz sem na tisti tocki res imela obcutek, da sva nekako na isti valovni, kar se tice 'prebijanja ledu' (oz vstopanja v grlo, kot je LZ sarmantno opisal

). Scena: smo v stirih, ura je ze pozna, spilo se je precej, vsi smo sprosceni.. Dejt tvojih dveh kolegov gre super, kar praznujeta z divjimi poljubi, medtem ko vidva ostaneta in se jima malo smejita.. Moment ali dva tisine, nakar recem 'Ok.. am, poslusaj, mislim da imam v torbi se en
cigumi 
wink

' .. '- Oh, cigumi?

wink ' .. 'Ja, pridem takoj

wink wink ' ... (me ni, pridem nazaj).. Novopeceni parcek objeto stoji zraven njega, nekaj se pogovarjajo.. Pridem zraven, pripravljena na svoj prvi Australian makeout session.. Nakar tip rece, da mora zjutraj zgodaj iz postelje, se zahvali za kul vecer in nam poda roko v pozdrav.

No, ne vem. Nesanica, ko spijem kozarec ali 2 moj nastop ni niti priblizno zaprte narave in ce bi ostal se kaksno minuto vec, bi tudi sama sla v malo bolj 'ociten' napad. Pa nisem dobila niti prilike

LZ a se ti ne zdi zgodbica niti malo podobna tisti z racunalniskim vedezem, ki si jo zadnjic opisal? I thought you'd understand.
Led Zeppelin napisal/-a:Meni je samo všeč pri tej štoriji, da je Sarijaarvi potem povedala temu tipu da je zajebal, in mu posula sol na rano, za katero on sploh ni vedel da jo ima.

To veselje pa sem si potem privoscila

No, kakorkoli ze, situaciji sva se oba od srca nasmejala, on je zdaj nekje na Dunaju, fbje sva si izmenjala in ce ne drugega, imam zdaj se en kontakt v Avstraliji

In to je kul.