SWEETprinces napisal/-a:NOVO:
ne najdem iskalnika za teme
Ampak ta star iskalnik več najde..Seyfullah napisal/-a:^^ Gor poglej tm k maš Pomoč pogostih vprašanj,Išči,Seznam članov,Nimaš novih sporočil,Odjava

SWEETprinces napisal/-a:NOVO:
ne najdem iskalnika za teme
Ampak ta star iskalnik več najde..Seyfullah napisal/-a:^^ Gor poglej tm k maš Pomoč pogostih vprašanj,Išči,Seznam članov,Nimaš novih sporočil,Odjava
*kayka* napisal/-a:NOVO
V new Yorkeryu sem kupila usnjeno jakno (v petek). Danes sem jo prvič hotla dat gor in ko sem hodila je prou nagravžno škripalo, zgleda je tak plastičn material al kaj (ni taprav usnje, da s erazmemo:)) in js bi to jakno zj rada nazaj nesla pa nazaj denar, ker tm drugače ne kupujem, k mi majo grde cune, sam ta jakna mi je bla ušeč. Zj pa ne vem kako je s tem zakonom o varstvu potrošnikov, a mi morjo vrnt denar a ma lahko trgovina kšno svojo politiko?
Sodeč po tem in [url=http://maps.google.com/maps?sourceid=navclient&gfns=1&um=1&ie=UTF-8&q=petrol+mengeš&fb=1&hq=petrol&hnear=mengeš&cid=0,0,3062163025647058907&ei=VE7fSvryBomCmgPv76SnAg&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=1&ved=0CAsQnwIwAA]tem[/url] - z busom 2 postaji od Petrola.*gigita* napisal/-a:S katerim javnim prevozom se da priti najbližje do kersnikove ulice v Mengšu (iz LJ) oz. na kateri postaji je treba it dol če se pelš s kambusom oz vlakom?
Tamarra* napisal/-a:Jaz imam zelo zelo slabe izkušnje z new yorkerjem zato tam že dolgo ne kupujem več. Sem prinesla eno stvar nazaj (mislim da majčka), še z vsemi etiketami, računom in v osmih dneh, vidlo se je, da ni bila nošena, pa mi skoraj niso hoteli zamenjat, kaj šele vrnit denarja ali dati darilnega bona, ženska je komplicirala (najprej delavka, potem je prišla še šefica in isto komplicirala, navajati bi mogla sto in en razlog, zakaj bi rada zamenjala, ma naj si vtaknejo nekam vse skupaj). Je pa pomoje čisto odvisno na kakšno delavko naletiš, če res ne gre drugače, pa zagroziš najprej s šefom, nato z inšpektorjem, ker mislim da piše vsepovsod, da so ti dolžni v osmih dneh vrnit denar.