bucka81 napisal/-a:Ja, dečko ima dokazano slab spomin, da se ne spomni sošolke, s katero je izgubil nedolžnost pa šele par let je iz OŠ pa je že pozabil njeno ime ajoj, Damjan
bucka81 napisal/-a:Ja, dečko ima dokazano slab spomin, da se ne spomni sošolke, s katero je izgubil nedolžnost pa šele par let je iz OŠ pa je že pozabil njeno ime ajoj, Damjan
Ko jo bo izgubil, si bo že zapomnil tudi ime
good one
sam, kokoške, kk ste lh tko krute no? mene prou srčk buba, k se tko norca iz njega delate... jst ga mam pa tko rada, pa me ne mara
aja aja, a tko to... pol sm pa res mal narobe razumela sam men se še zmer zdi, da ga ve ne marate kej preveč in se hecate iz njegovih pesmic... on je moj slavček
hehehe...itak ma rad fante...(i think so...), a ste ga zadnjič vidl na Big Brotherju? ful je shujšal....ampak...misl, da je pa dar za ženske poslan z nebes...užas!
ja ja, baje da bo vroče men je tud vroče, k gledam tale moj avatar, k se mi tko lepo nastavlja mmmm yummy vem, da mam lep avatar... lepši je od larikinega
zdj, k vidm vse tele slikce njegove... se sploh ne morm odločt, kero bi mela za avatar... ker je na vseh prou božanski... in ja, pogled na tejle zadnji slikci je definitivno lepši od Millerjevega... aaaa, Damjan, pridi k meni, da bova poletela ... bučki v sanje