Kakšen avto vozite?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

pri japoncu ne fališ...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Trnovcan napisal/-a: Moj skandinavček je čist običen avto, še nov ni. =)

daj ne pretiravaj! tudi moj mercedes je čisto običen avto, pa mi ga je marsikdo fouš! :D drugi dan sem našel že žvečilni gumi na haubi, ko sem ga imel parkiranega pred pisarno...sicer samo odpljunjen, ne nalepljen...golazen... :D
Trnovcan
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Trnovcan »

Hehe ja bodi vesel, da še zvezde nis dobil odpuljene.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nimam zvezde, imam le znak...kolikor mi je znano, športni mercedesi nimajo zvezd, zvezde imajo le tiste limuzine za očete s klobuki! :lol:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jochie napisal/-a:

daj ne pretiravaj! tudi moj mercedes je čisto običen avto, pa mi ga je marsikdo fouš! :D drugi dan sem našel že žvečilni gumi na haubi, ko sem ga imel parkiranega pred pisarno...sicer samo odpljunjen, ne nalepljen...golazen... :D

Jochie, sramota! Tok zagrizen 'hondaš' si bil, pol pa iz honde na mercedesa?! :eek: Še mene si neki peglu, k sm kupvala avto in mi na vsak način 'usiljeval' hondo!
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Legally_blond »

Jochie napisal/-a:
Trnovcan napisal/-a:Volvo S60 letnik 2006. Diesel 2,4 mašina, 164 konj. Kupil 3 leta starega z 75 000 km po ugodni ceni za malo več kakor 16 500 €.

Avto ponuja veliko opreme za ta denar pa še lep mi je.

se je že katera javila na ZS??? :D

drugače komplimenti, dober izbor! :wink:

vrjetn zato ne, kr ni lih pocen za nekoga, ki še nima službe za nedoločen čas, da bi sploh loh uzel kredit :wink:
drgač je pa mamin renault megan men čist ok, fotrovga bl mal vozm, kr je dost na terenu z njemu pa tud ne rabim limuzine, mi je mamin kabrio čist dost, itak se pa ne vozm kej dost (no zdej mal mn).
Trnovcan
Komunikatorka
Komunikatorka

Eh če doma sponzorirajo je izborček čist ok hehe. Bolj hudič je, če za bencin ni, za naslednjo registracijo bo pa treba še malo našparati...

Sicer pa jochie tudi tistega z zvezdo na havbi za stare fotre se nebi branil... :cool:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Yazmeen napisal/-a:
Jochie napisal/-a:

Jochie, sramota! Tok zagrizen 'hondaš' si bil, pol pa iz honde na mercedesa?! :eek: Še mene si neki peglu, k sm kupvala avto in mi na vsak način 'usiljeval' hondo!

vprašanje...recimo da si zagrizena oboževalka rodosa, vsako leto hodiš dol na dopust, itd, itd...dopust te stane 2000€...potem se ti pa pokaže dominikanska republika ali kuba ali maldivi ali....za 200€...boš zavrnila ponudbo ali je ne boš???

no, jaz je nisem... :wink:

zagrizen hondaš sem še vedno, je pa dejstvo, da imam sedaj najboljši avto, kar sem jih imel... je pač razlika med avtom, ki je nov stal 18.000€ ter avtom, ki je stal 30.000+€ :wink:

pa upam, da si se hecala in da nisi fouš...pač v rangu avtomobila, ki si ga kupovala ti, mercedesa ni...in še enkrat ti bi priporočil japonca oz. hondo...saj veš...francozi delajo parfume, japonci pa avtomobile... :wink:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Trnovcan napisal/-a:
Sicer pa jochie tudi tistega z zvezdo na havbi za stare fotre se nebi branil... :cool:

najboljši so še tisti, ki imajo konjsko podkev na maski! :D :D :D
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ja, Jochie, ful sm ti fouš mercedesa :roll: Sorry, sam men mercedes nikol ni bil nč posebnga (tud če bi imela denar za tak avto), tk da te morm razočarat glede tega.

Ampak tok si skoz poveličval japonce, pol pa greš na nemca, kar je men čist neki druzga in mi to pač ni šlo u glavo. Mal sm se pa tud pohecala s tisto 'sramoto'.

Drugač pa men ni žal, da sm si kupla, kar sm si, tko da save me :wink: Za ta denar je avtoček daleč med najboljšimi, kar sm si jih ogledovala in se z njimi vozila (pa sm se z dostimi, sm kupvala avto 4 mesce!). In ne govor neki na pamet, če pomojem še sedu nis v temu avtu, kaj se šele pelu z njim. Sej veš, kako ti ponavad rečeš 'le čevlje sodi naj kopitar'!
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ok, yaz, se bova enkrat dobila pa se bova malo vozičkala okoli, ok? :D
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Jochie napisal/-a:...francozi delajo parfume, japonci pa avtomobile... :wink:

jok brate... japonci delajo elektronko, nemci pa avte... pa btw. tud jst mam velik zadržkov prot mercedesom... da ne govorim o bmw-jih... sm se že z dostimi vozila, pa pr nobenmu dol padla od uzhičenostu... all in all mam še najraj audice :D
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Jz sicer nimam avta, moj pa vozi Kio Ceed in je super avto. Drugače se pa strinjam, da v Aziji delajo najbolše avte.
BMW pa mi ni všeč že zaradi tega, ker (vsaj na Obali) ga imajo ljudje samo zato da se kažejo, a nimajo za jest doma. Tudi z Audijem je ponavadi tako.
Drugače pa moje želje ostajajo Nissan 350z in Mercedes ML :wink: Skromnost pa taka :D
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Trnovcan
Komunikatorka
Komunikatorka

Ne draga, najboljši avtomobili se delajo v Nemčiji. :wink:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Jz bi pa vseeno še vedno kakšnega Renault-a, tud če je 13 let star. :)
(ampak najprej rabimo izpit za avto..še pred tem pa premagat strah pred vožnjo z avti..)
Odgovori