well mi rečemo "špičaki" vsem čevljem s peto. nekateri imajo v mislih čevlje , ki so spredaj na špico (kar je bilo nekoč moderno, verjetno bo spet počasi). da pa so to čevlji s špičasto peto mi pa niti na pamet ni padlo.
torej da- špičaki na slim kavbojke = ena boljših zmag.
Ok no, pa sej je razložila kaj je ona mislila Tud js poznam velik ljudi, ki tak rečejo kar vsem petkam špičaki.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
kako se kombinirajo tiste hlače ki so sedaj (oz naj bi bile) blazno moderne, pa sicer zlo mal punc vidim tko oblečenih....uglavnem take ki so po nogah malce bolj oprijete pa ne čisto skinny, zgorej okoli riti so pa mal širše oz kokr da bi ble mal napihnjene...(upam da veste kakšne mislm)
uglavnm meni so pa všeč, se odločam za nakup pa pojma nimam kako se jih kombinira?
Večina teh hlač je precej tankih, zato sedaj nobene punce v njih Zame je to bolj za polet, pozno pomladi.
Pomoje je najbolje simpl majčko + kakšne gladiatorke, kul sandali (še raje petke, če jih nosiš). Na enih super zledajo tudi široke majčke.
Nekak tak na hitro. Odvisno seveda tudi od priložnosti. Si jih pa ne predstavljam s kakšno zimsko obutvijo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^ Mislim, da moraš še malce povadit lepljenje slik, ker se teh ne da nič povečat V imageshacku nič ne označi, kako veliko sliko hočeš (Upload Options pusti pri miru) in le naloži, potem pa kopiraj tisti link zdraven katerega piše Forum Thumbnail
Ok, sej vem kaj se ponavadi oblači, ampak jaz nimam nobenih elegantnih hlač, tako da imam malo problem pri kombiniranju. Kakšno oblačilo bi bilo še primerno za take formalne zadeve?
^^Ja sem tudi jaz razmišljala o krilu, ampak se bojim da bi me preveč zeblo, ker me pozimi vedno zebe v noge.
Drugače pa delovno mesto ni kaj posebnega, ni neko vodilno ali pa kaj takega. In potem tudi na samem delovnem mestu potem nisi v kostimih, je bolj casual stil oblačenja.
Meni je pa recimo topleje v debelejših žabah in krilu kot pa v hlačah. Tudi jaz bi ti svetovala tako krilo, kot Ajča. Za zgoraj pa bi oblekla pulover nevpadljivih barv.
Pravijo, da modra barva vliva zaupanje, tako da je še kako primerna za službene razgovore
buubbika napisal/-a:Harem hlače + škornji - DA za visoke punce. Harem hlače + škornji - NO WAY za nizke punce (ojojojo )
to pa nebo čisto držalo. pri teh hlačah je bolj pomembna konstrukcija telesa, kot višina. poznam punco, ki je še majša od mene, pa nosi te hlače in so na njej prav WaaaW!! še mene prime, da bi si jih kupila. no mogoče pa res...
to je isto kot overknees škornji ali uggice. važna je konstrukcija.