nimam dveh krožnikov enakih... vsi so nekak "podedovani" vsi so lepi starinski, ful mam kompletov kristalnih kozarcev za vino takh k so jih 50 let nazaj za poroko dobil pa nikol uporabljal ker ni bilo tiste "posebne priložnosti" isto kozarci za viski, konjak in kavo, jaz jih vse uporabljam redno, ker sej je vsak dan posebna priložnost ane? edin komplet krožnikov k jih je več je pa bolj za morsko hrano en velik pladenj v obliki školjke in krožniki zraven sam so tud vintage... tud pribor enako nimam celga kompleta mogoče da sta dve vilci isti se pa zmeri z mojim kregava za eno vilco k jo oba najraj uporabljava.. moji sicer ne štekajo da je men ta zmeda od servisa zakon in pol dobim za božič po navad kaj iz ikee od teh stvari sam ponavad ostane zapakiran in ne uporabljen nej bo to za rezervo..
in ne, me briga kaj si mislijo gostje - moji sicer mi več k očitno kažejo da jim ni všeč
ponavljam + velikrat gostiš?
Vprašaj me... #48
Re: Vprašaj me... #48
Na srečo sem si večino servisa izbrala že pred otroci zelo pragmatično - kombinacija tega da mi je kos vsaj malo všeč in da je praktično nadomestiti če se razbije.
Osebno imam rada da je "matchy" a ne vse enako oz iz iste serije (ko pridejo uni paketi s 120 kosi, vse na isti motiv). krožniki, šalčke, skodelice za kosmiče, skledice so mix krem bele, bež in puder roza, če imajo detajle so zlati. tako da vsako kupljeno posebej, ampak z mislijo na ostale kose ki so že v omari.
šalčke so na žalost šle iz prodaje, tako da imam samo še 1 na rezervi če se razbije - ko ne bodo več "set" jih bom zamenjala vse.
gostimo pa veliko. za obrok nekoga verjetno cca 1x na teden, za kofe in piškote pa večkrat tedensko
.
mi je fajn da je naše stanovanje glavni štab
. včasih se sicer počutim kot v kakem sitcomu, ampak življenje brez moje socialne mreže bi bilo preveč dolgočasno
.
ponavljam!
Osebno imam rada da je "matchy" a ne vse enako oz iz iste serije (ko pridejo uni paketi s 120 kosi, vse na isti motiv). krožniki, šalčke, skodelice za kosmiče, skledice so mix krem bele, bež in puder roza, če imajo detajle so zlati. tako da vsako kupljeno posebej, ampak z mislijo na ostale kose ki so že v omari.
šalčke so na žalost šle iz prodaje, tako da imam samo še 1 na rezervi če se razbije - ko ne bodo več "set" jih bom zamenjala vse.
gostimo pa veliko. za obrok nekoga verjetno cca 1x na teden, za kofe in piškote pa večkrat tedensko
mi je fajn da je naše stanovanje glavni štab
ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Krozniki doma so iz ene serije, so beli z rahlimi “valovi” po robovih, nekoliko vecji. Skodelice so razlicne, ampak nekako pasejo skupaj. Veliko imam tudi raznih skledic za malice. Na vikendu so krozniki beli z rahlim modrim vzorckom roz ob strani. Vse skodelice so bele s crno ilustracijo ptic in roz. V nacrtu imam, da menjam te navadne bele za kaj meni bolj estetskega.
Gostim ne tako velikokrat. Moja mami se je ze z mani vred navadila, da imamo kosilo pri njej, pa pridem jaz skuhat-ker ima ogromno jedilno mizo.
Tvoja naj skodelica?
Gostim ne tako velikokrat. Moja mami se je ze z mani vred navadila, da imamo kosilo pri njej, pa pridem jaz skuhat-ker ima ogromno jedilno mizo.
Tvoja naj skodelica?
The world is as you are.
Skodelica od PolonaPolona z motivom A.Hepburn. Vsako jutro za kavo z mlekom.
- - - - - - -
Ponavljam
- - - - - - -
Ponavljam