Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Re: Priznam da...20#

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

ah hayley, par minut si pa že vzamem zate, če je treba ;) verjemi, da sem precej manj časa porabim za občasni prelet foruma kot ti z vsakodnevnim pisarjenjem. moj lajf je poln tudi brez da ga dokumentiram na netu, eni pač nismo influencerji, da bi si tako merili bogatost življenja.

verjemi, da je v anonimnosti na internetu človek precej bolj pristen kot v realnosti. zato pa smo tukaj, ker lahko povemo, kar si želimo, brez tveganja za posledice. samo da eni nimamo potrebe po izlivih, drugi pa. s čimer sicer ni nič narobe, ampak slepiti se, da tukaj nisi pravi jaz, je pa hudo zmotno.

zakaj imeti potrebo nekje v javnosti objavljat svoj gnev, pa ne razumem. jaz svoje stvari predelam sam pri sebi, v glavi. mogoče imate eni željo po pozornosti, mnenju, pa se slepite, da to ni res? ne bi bilo slabo omenit to terapevtki.

mmm, moje mnenje je, da ima alfa samec samozavest, za katero se ne potrebuje dokazovat (niti sebi) z merjenjem moči, sposobnosti. v bistvu se sploh ne obada z definicijami, kdo je alfa, kdo beta, gama itd. ampak živi, kakor misli, da je prav, počne, kar si želi, ne obsoja drugih niti ga ne briga, kdo njega. pogoj za to pa je, da sprejmeš sebe takega kot, si, in tudi druge take, kot so.
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- jaz nimam nobenega gneva nad nicemer, to so spet neke zgodbe in projwkcije v tvoji glavi
-meni recimo sploh ba kraj pameti ne bi padlo, da bi nekomu napisala, da zliva svoj gnev nad nevem cim, nimam o nikomer slabega mnenja( razen ko se kdo zacne nad mojiminposti usajat) al nevemkasno posebno mnenje, da bi se z njim ukvarjala, naj delajo kar zelijo zarad mene, ni moja stvar.

-sicer imej svoje mnenje o meni, pac na internetu je cel spekter cudakov, k isi bodo zmisljevali stavri. Glavno mi je, da sem svojemu partnerju vsec, ne nekomu xy.

- drugače pa rres, kaj tako grdega in zlobnega kot tle prebereš, js v realnem življenju še nisem slišala, o sebi, si porav misliš, da morejo bit to zelo moteni ljudje, ki to pišejo.. Verjetno potem boljše da niti nisem več tle gor..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da se mi jajcniki v trenutku posusijo in zlezejo sami vase, ko slisim ali preberem izraz alfa samec :eew:
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

to mora bit pa neki narobe s tabo, babe vse hočejo alfa samca :D :D :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Verjetno sem lezbijka :nixweiss:
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

Sarissima napisal/-a:to mora bit pa neki narobe s tabo, babe vse hočejo alfa samca :D :D :D

Posplosevanje ni ok, vem pa da babe nocejo takega kakrsen sem jaz.

Moti jih da prevec razmisljam/razglabljam, se ujemam v (lastne) paranoje. Pa se izgledam ne mosko :twisted:

Zato pa ce bom kako spoznal in si ustvaril zvezo v naslednjih 5 letih in morda tudi druzino, bo bolj sreca kakor pamet oz. neko naravno dogajanje :wink: :twisted:

Ta svet je krut. Steje samo delo in izgled, izgled je pa posledica dela (bildanja telesa)... prostora za kreativnost, spontanost, drugacnost ni... :rolleyes: :?

Sem jaz (tudi) krut v merilih do zensk, ali bi vzel raje spontano, kreativno zensko al bi od nje pricakoval da je se "lepa" :?:

Dvojna merila, ki se mi zaenkrat ne izidejo... torej zadnji cas da naredim kaj na svojem fit izgledu, ce se to sploh se da :?: :!:
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- eh ravno mi je zbrisalo cel prispevek, zdaj se mi pa ne da vsega pisat nazaj

- ugl, da se te nesigurnosti reši, kaj misliš, da ni ok s tabo, pomanjkanje samozavesti, tudi terapija pomaga, samo ni poceni, pa nekaj časa traja...

- sem se nekaj skregala s tatom, ko sem nazaj prišla, kr če me kaj vrže iz tira, posebej zadnje čase, je pa to, da me kaj/nekdo/ nekaj finančno oškoduje... In sicer ta njihova podrta cesta in moj avto.

- je pa bila potem vsaj frizerka ekstra prijazna, sem vprašala tudi kako je glede barvanja in nosečnosti, pa sva se potem o nosečnosti in rojstvu in podobnem začele pogovarjat.. ..Sem jaz tudi na začetku upala ali mislila, da imam dvojčke, ker sem glede na informacije na netu, do 1. uzja v 10 tednu pridobla toliko teže, kot piše, da je običajno za dvojčke, ne za za enega in potem sem nekaj časa kar mislila, da sem mogoče dobila pa toliko teže ker imam 2.. ja, seveda. Ojej kako smešno, celo na 1. uz, mi je bilo kul, da je vse ok, da utrip je.. ma sem bila kar malo razočarana, da je samo 1 noter in ne 2. Ampak nisem veela, da se šteje tako zelo rizična nosečnost z dvojčki, tudi če gledaš videe kaknih nosečnic tik pred rokom z dvojčki, deluje res v telo, kot da je marsovec, ne človek, s tistim trebuhom...

- kriza s to težo, ne vem koliko prav točno imam/ sem pridobila, ker se nisem vagala tešča, ampak ne kaže dobro, po zajtrku sem imela ene 0,3 kg več kot prejšnji teden na vagi pri zdravniku tešča, z oblekami... Kako naj bi jaz zdaj te 3 tedne še obdržala enako težo, kot so mi izmerili 1 teden nazaj ne vem, se mi je že do zdaj zdelo, da sem večino dni lačna.. sem pa res da jedla arašide zadnje dni, tudi če cukra vsaj del dni nisem.. ampak nisme imela (skoraj) nikoli občutka, da bi se najedla..

- kar grozno brat, kakšno stanje imajo ene nosečnice s partnerji, me spominja malo na moja starša in kako mama jamra, kako ji je bilo hudo, samo da ene iz fbja imajo še hujše situacije kot starši... sta pa starša npr. bila poročena 10 let pred mojim rojstvom in gradila hišo že 12 let pred mojim rojstvom, koliko časa sta bila par prej ne vem.. tako da ni pokazatelj koliko je dobra zveza to, koliko časa si skupaj...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

hayley, sovraštvo in zloba sta izključno v tebi. do ljudi ki imajo kasneje otroke, kot tebi paše, do ljudi ki se kot noseči niso toliko zredili kot ti, do ljudi ki so imeli več ultrazvokov kot ti, ipd.. sicer pa sama trpiš v tej negativnosti, noben drug. če ti paše vse zlivati frustracije (še) name, ker si upam povedat svoje toksičnim ljudem, kar izvoli, daj si duška :) me ne gane.
upam samo, da otrok ne bo toliko trpel v tej toksičnosti.

mmm, nobenega ne moti, če človek preveč razmišlja. moteča je pa nesamozavest, plehkost, posploševanje in igranje žrtve.

problem je, da si si te stvari vbil v glavo in v njih vztrajaš, in težko boš prišel ven iz tega. ustvaril si si neko cono udobja, kjer si večna žrtev, kriv je kruti svet in vse to je idealen izgovor, da ne delaš nič na sebi in vidiš smisel samo še v predajanju kratkoročnim užitkom, po drugi strani pa še maščevalen.

zanimivo mi je, ker si veren, vera pa uči popolno nasprotje od tega.

svet ni krut, svet je točno tak, kakršnega vidiš sam, kako ga vidiš, pa nikogar ne briga. če si želiš dobrega telesa, dobrih odnosov, dolgoročne sreče, moraš na tem pač pridno delat brez da si neučakan z rezultati in z glavo skozi zid hitiš v nekaj popolnoma brez temeljev.

ko si zadovoljen s sabo, samozavesten, se sprejemaš in se sprejemajoč do drugih tudi lepo obnašaš in dejansko vidiš neko vrednost v drugih ljudeh (ne samo izgled, denar in seksualne veščine), to ljudje zelo dobro začutijo, še posebej ženske.

mogoče bi ti koristilo kakšno prostovoljno delo v okvirju religije. zakaj ne bi naredil nekaj dobrega za druge? brez nekih pričakovanj in želja po nagradah, ampak da zbudiš svoj čut empatije, da se počutiš dobro, ko nekomu polepšaš dan.
hej norci :)
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

slovenc79 napisal/-a:mmm, nobenega ne moti, če človek preveč razmišlja. moteča je pa nesamozavest, plehkost, posploševanje in igranje žrtve.

Ooo, si oster :wink:

problem je, da si si te stvari vbil v glavo in v njih vztrajaš, in težko boš prišel ven iz tega. ustvaril si si neko cono udobja, kjer si večna žrtev, kriv je kruti svet in vse to je idealen izgovor, da ne delaš nič na sebi in vidiš smisel samo še v predajanju kratkoročnim užitkom, po drugi strani pa še maščevalen.

To, da ne delam nič na sebi ni res. Ena stvar, ki jo lahko takoj ven vržem. Plešem in učim se plesati :wink: :cool:

Da igram žrtev? Ne, večinoma ne. Stojim za svojimi dejanji in "usodo".

Vem, da si človek lahko praviloma ustvari nek negativen vtis glede na to, ko nekoga bere na forumu. Pri meni si je v štartu negativen vtis ustvarila saarijarvi, ko sem malo več jamral glede žensk. Pozneje so sledili še marsikateri drugi/-e (ali pa že prej, ko sem dvomil v korono).

Jaz si praviloma nisem negativnega mnenja ustvaril o nobenem. Še vedno ne :) Morda preveč poudarjam negativne stvari, morda tudi zaradi tega, ker jih hočem izboljšati/spremeniti.

Torej, še ena moja dobra lastnost. Da v ljudeh (praviloma) vidim dobro :wink: :cool:

Druga stvar pa je, da folk tukaj je drugačen - vsi vi in mi smo drugačni na nek način. Mainstream je že nekaj časa na Instagramu oz. sedaj bolj na TikTok-u. Na nek način smo po mojem vsi tukaj bolj introverti, vsak ima svoje probleme in potem lažje na drugem vidi en kup problemov. Posebno, če je ta drug malenkost ali pa precej drugačen od "mainstream-a" tukaj in morda malo bolj iskren in morda napiše kaj, česar "mainstream" tukaj niti pod razno ne sprejema.

zanimivo mi je, ker si veren, vera pa uči popolno nasprotje od tega.

Lahko postrežem en detajl. Na enem forumu sem 1x ful časa nazaj, ko sem se še boril proti seksu pred poroko, napisal, da med mladimi (študenti), ki hodijo v klube ne vidim nič drugega, kakor spolno energijo.
Nazaj mi je dala ena starejša uporabnica, mati, opazko, da žalostno, da se imam za globoko vernega človeka in tako plehko ocenjujem ljudi.

Sedaj lahko rečem, da tudi jaz na sočloveku vidim predvsem spolno energijo :wink: :oops: (Torej verjetno sem jo že takrat, pa sem tlačil.) Malo je to dvorezen meč, ker lahko da sem malo addicted s seksom. Je pa dejstvo po tantri, da je posameznik, spolna energija... in to že od rojstva... pa vse do smrti... to je glavna, edina energija v posamezniku :oops: :)

svet ni krut, svet je točno tak, kakršnega vidiš sam, kako ga vidiš, pa nikogar ne briga.

Svet je krut. Kriminal, tolpe, "teorije zarote", ki niso zgolj to => torej "secret societies"... posameznik je nemočen v tem svetu in hitro zapade pod vpliv odvisnosti in določenih "odklonov", ki jih je že toliko in so tako dobro vpeti v sistem, da bi jim lahko rekli, da so del sistema...
Kljub temu vsak živi in rabi preživeti v tem svetu.
Nenazadnje je krut (lahko) že šef v službi ali pa pričakovanja delodajalca :wink: Ali pa obdržati službo, odplačevati kredit... si ustvariti nekaj svojega in to tudi obdržati... pa vse bolezni v tem svetu... kako so šele te krute...

Ima pa vsak posameznik možnost in nešteto možnosti nenazadnje (new age duhovnost npr., hobiji) - kakor tudi sam ugotavljaš - da v tem krutem svetu najde svoj smisel, živi svoje življenje in osmisli ali pa sploh ne vidi krutega sveta, ki dejansko je - krut. Ta svet je na nek način pekel, ki ga vodi hudič (ne Bog)

ko si zadovoljen s sabo, samozavesten, se sprejemaš in se sprejemajoč do drugih tudi lepo obnašaš in dejansko vidiš neko vrednost v drugih ljudeh (ne samo izgled, denar in seksualne veščine), to ljudje zelo dobro začutijo, še posebej ženske.

Pa saj pišeš prav, ampak jaz sem zadovoljen, vsak dan bolj. :cool: A ne deluje(m) na forumu tako? Jaz mislim, da odkar plešem sem 100 in 1 tistemu, kar sem bil prej. Tudi lažje se spreminjam, delam spremembe... prej sem morda res bil prepričan v to, da se nič ne da...

Pa saj, soljudje zdaj že pogosto čutijo pozitivno energijo, ki prihaja iz mene... jaz pa to čutim v njih, nekaterih.

Drugače tvoji nasveti so OK, hvala. Vse lepo in prav napisano. :wink: Samo tvoje izhodiščno mnenje o meni pa... ne, nisem tak, kakršnega me ti doživljaš. Vsaj v real life ne :wink: :)

Aja, pa če sem zdaj pojamral glede tega enga pretepa. Bizarno je, da sem neskončno srečen in ponosen nase, da sem ga odnesel cel, brez resnejših poškodb.
Za primerjavo. Folk si kaj zlomi, torej se ponesreči močneje, že ob klasičnem zimskem smučanju. In teh poškodb je veliko.
Torej, lahko da sem "blefer" ali pa "attention whore", ko pišem kako booollliiiii. Čeprav, res boli. Še vedno in še nekaj časa bo.

Druga bizarnost je, da tega pretepa ne obžalujem niti najmanj. Ker pač - glede na to, da sem preživel - je to neprecenljiva izkušnja. Jo bom še kdaj rabil, če ne drugo za to, da zaznam in se izognem podobni situaciji.

mogoče bi ti koristilo kakšno prostovoljno delo v okvirju religije. zakaj ne bi naredil nekaj dobrega za druge? brez nekih pričakovanj in želja po nagradah, ampak da zbudiš svoj čut empatije, da se počutiš dobro, ko nekomu polepšaš dan.

Ne, hvala. To mi je pa čist mim. :roll: :?

Se spomnim, da je ena črnka, domačinka, nedolgo nazaj novačila folk za delo v misijonih pri njih... ma grozno vsiljivo je izpadla. Ne morš tko. Če se nekdo ne čuti, se pač ne čuti.

Mislim, bil bi pripravljen verjetno tudi delati nekaj zastonj, v kolikor bi me to res veselilo... ampak ta hip se ne spomnim tega, kar bi naj počel... zastonj.

Priznam, da:

* Morda sem malo neučakan glede svoje partnerke, ko pogledam svojo starost.
* Morda sem precej nesistematičen, ker vem, da bo težko, nekega sistema kako jo najdt, pa nimam, niti nič ne delam na tem
* Kljub temu mi ta hip še vedno samsko življenje pretežno paše
* Zavedam se, da bo lahko čez 5-10 let večji problem, v kolikor ostanem samski, ker se mi sedaj ne da na hitro iskati partnerke. Že če hočem partnerko brez otrok, bo to kar izziv... recimo, da nočem se še 1x z njeno prejšnjo družino ukvarjat, ampak zarečenega kruha se vedno največ poje :wink: :roll:
* Ne glede na to, če čez 5-10 let ostanem samski, bom pa imel dobre karierne možnosti. Ker očitno v službi ne stagniram, letošnje leto se mi je ful novih opcij odprl, in vidim ful stvari v katerih sem dober. Še imam veliko prostora za osebni in karierni razvoj.
* Morda če ostanem samski najdem tudi hobi, ki mi bo veliko dodatnega $$$ prinesel
* Ja, energije mi malo primanjkuje, glede na to, da nisem bil pri 18ih najbolj zdrav in se je to prenašalo naprej (kar je lahko razglog, da me ženske ne dojemajo/izbirajo kot partnerja... morda se vidi/čuti tudi nezavedno)... se bom mogoče moral odločiti za eno stvar (partnerstvo ali kariera) in tisto stvar malo bolje peljati. Oz. mi morda kariera ne bi dobro šla ob družinskem življenju. Na nek način te izpolnjuje, po drugi strani pa moraš potem prej v službo, pa prej domov... kar meni predstavlja frustracijo, ker nimam neskončno resursov na voljo... marsikomu drugemu morda/verjetno manjšo
* Lahko pa, da mi bo oboje ratalo in je to sam izgovor :wink: :)

* No, ta frustracija s partnerstvom in social life-om. Je prisotna, se jo zavedam, se jo trudim odpravljati. Tudi to mi gre bolje
* Ampak imam še 100 drugih stvari v lajfu, ki me izpolnjuje, vsak dan sem bolj srečen...
* Kot kaže sem določene stvari si vseeno v zadnjih 3-4 letih pravilno zastavil in jih peljem v pravo smer :wink: :) :cool:
"Tema je tvoja svetloba.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- ohjej, ker dolg post, sem samo malo začetek prebrala... ugl. mmm meni deluje ful priden no za ena podorčja, s katerimi se ukvarja (ok nism js iz unega področaj spet, da bi ful vedla ocenjevat, ma po vtisu,), pa tud stanovanje si je sam kupil, kar ni kar tako... tako, da je spet malo glupo brat, same neke negativne stvari in napol žaljivke o nekom, iz strani nekoga, ki se dela pametno, kako nekoga pozna iz neta..

- kar se tiče teh odnosov, pa ne vem ti kaj več svetovat, ena stvar je res, da baje je moškim težje dobit partnerko kot ženskam, druga pa da psihoterapija pomaga pri boljšem razumevanju in samozavedanju vsega bi rekla, ampak traja dolgo in ni poceni...

- Moja mama npr pa ravno danes komentirala, kako je to brez veze psihologom plačevat, oče sploh nič ne ve, obema je to neki blazno neumnega, za njih psihologija in psihoterapija sploh ne obstaja nekako, je karneki...

- svoj okus kot moški ma(š) tudi vso pravico imet, glede vizualnosti žensk, zdaj bolj je vprašanje, če se da dobit med takimi celimi izumetničenimi sploh kakšno za resno zvezo... Ali vprašanje, kaj bi ti sploh rad imel...
- Ah koliko je še tudi žensk, ki ful nekaj komentirajo videz moških isto, po drugi strani... pa se jih ne linča kot moške oz jim je dovoljeno, da vse po svoje komentirajo...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- sem zadovoljna da sem po danasnjem vaganju na tesce, imela samo 0,3 kg vec od prejsnjega tedna in skupno 13 kg gor od zacetka, ni tako, kot je hotla tam babica, da ne bi nic dobila, ampak je manj kot normalno, sem skoraj vse tedne do zdaj pridobivala po 1 kg ali 0,5-1 kg na teden, 2x pa po 2 kg na teden.
- nic, frizerka svetuje, da kolikor njih ucijo, barvanje ne skodi plodu, ampak, da ce sem ze zdaj nekaj casa cakala, lahko se komot kako leto ali nekaj casa odlozim to barvanje. Mi je ful vsec kako sem postrizena, sicer po pol leta, in polikana, res zgleda ful boljse kot prej. Si tudi sama zdaj las nisem likala ze vec kot pol leta, na zadnje sem najbrz za zmenke z njim, za prvih nekaj zmenkov.

- ceprav moja mama pa vedno govori, da so grdi polikani lasje, naj si pustim take kot imam

- sem prisla sele danes zjutraj malo psihicno k sebi od vceraj od zadeve z avtom in ocetovega rjovenja name. Je moj partner kar tak bolj civiliziran moski, ni tako grob in surov kot moj oce, vsaj do zdaj ni nic takega pokazal..
- Si predstavljam, da bi bil problem z otrokom, da ne mores prit psihicno k sebi, ko ne mores spat, meni je vedno ravno spanec pomagal, da sem se sestavila od vseh depresij, anksioznosti.., kot da bi se mi mozgani resetirali cez noc..
- da ne vem, kdaj bo konec tega dezja, da bom lahko sla s kolegico z vozickom na sprehod in kavico
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

mmm napisal/-a:
Sarissima napisal/-a:to mora bit pa neki narobe s tabo, babe vse hočejo alfa samca :D :D :D

Posplosevanje ni ok, vem pa da babe nocejo takega kakrsen sem jaz.

Moti jih da prevec razmisljam/razglabljam, se ujemam v (lastne) paranoje. Pa se izgledam ne mosko :twisted:

mislim da jih ne moti da preveč razmišljaš, ampak da razmišljaš napačne stvari :D

- čakam par dni sončka, da gremo posadit sadike na vrt. krasne so, lepše kot lani :hearts: se opravičujem da stalno nakladam o teh mojih sadikah, ampak sem res ponosna na svoj izdelek :D
- se moram zmenit z mamo da bo čuvala bebo naslednji vikend. "mom can I go out" je po 15+ letih res spet aktualno vprašanje :lach:
- a je bil še kdo na NMN prejšnji vikend? kako se vam je zdelo? res občudujem organizatorsko ekipo, da so v 10 lerih dogodek z cca 200 geeki v dvorani Tabor pripeljali do razprodanega gospodarca. good job :!: osebno sicer pogrešam stari "format" - družabne igre, larp skupine, vsak te je povabil zraven igrat ce si se ustavil pa pofirbcal itd.
- pijem kavo, gledam dežek ki drsi po šipah in študiram da bi morala počasi spet začet delat.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- Sem prejsnjo leto jeseni rabila par mesecev, da sem si uredila novo bancno kartico, ker mi je stara potekla. Sem si oddahnila, da se mi ne bo treba vec s tem ukvarjat naslednjih 5 let. BITCH, YOU THOUGHT. Poskusam placati s kartico, ne dela. Koncno poklicem helpline, mi zenska na drugi strani v narejeno prijaznem customer service glasu veselo sporoci, da je bila moja kartica ze preklicana in da me bo nova cakala v njihovi poslovalnici. KDO JE PREKLICAL MOJO KARTICO JAZ ZE NE ZAKAJ BI JO WTF CE SEM JO RAVNO DOBILA POL LETA NAZAJ. Ampak nic bat, me bojo cez 3 dni nazaj poklicali, ce bodo potrebovali dodatne informacije (huh?), ta cas pa naj jem omet, ker ne morem do denarja.
- :wall:
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Firestorm »

Sarissima napisal/-a:- a je bil še kdo na NMN prejšnji vikend? kako se vam je zdelo? res občudujem organizatorsko ekipo, da so v 10 lerih dogodek z cca 200 geeki v dvorani Tabor pripeljali do razprodanega gospodarca. good job :!: osebno sicer pogrešam stari "format" - družabne igre, larp skupine, vsak te je povabil zraven igrat ce si se ustavil pa pofirbcal .

a je blo super??
jaz, ko le časovno znese, vedno skušam iti. Letos mi ni uspelo, se je prekrivalo z drugimi stvarmi, ampak gledam slikice in zgleda, da je bilo še več stvari kot prejšnja leta <3
Prvič sem bila, ko so še v Boleru imeli. Ne vem, če ni bilo to celo prvo leto NMNja. Pa je bilo že takrat fino, ampak nas je bilo pa res malo.

-sem danes bila po dolgo časa spet na masaži in me je res super pregnetla. me je nekaj štihalo v spodnjem delu križa, pa je kar v red spravila.
-tudi tale dež mi danes čisto paše
-stvari so ok, ampak res se mi že tolk vlečejo ti problemi s stanovanjem. si obupno ven želim, pa zgleda še vedno ne bo šlo
-odvetnica je blazno neodzivna, kar mi ni ravno ok. štekam, da so na polno zasedeni, ampak da traja 3 mesece, predno na en email odgovori, mi je pa malo mimo
-me naslednji teden čaka potovanje. se veselim, hkrati sem živčna. tako kot vedno.
-poletni plani so okvirno narejeni (torej, letalske so kupljene, kaj več pa niti ne). jaz ne dvomim, da bo malo morje za videti in doživeti, tako kot pač povsod.
-bomo verjento avto rentali, ker se bo tako največ dalo videti. kdo bo fural po levi, je pa drugo vprašanje.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Sarissima napisal/-a:mislim da jih ne moti da preveč razmišljaš, ampak da razmišljaš napačne stvari :D

Ma spomnim se, da sem tebi šel na "jetra" s svojim prevelikim razglabljanjem vsake stvari... nekoč :wink:

Priznam, da:

* Ma dobro, jaz sem zaključil s hojo ven.

* Sprijaznil sem se, da za to pač rabiš družbo. Nimam je.

* Ko bo kdo hotel tiste 2-3x na leto kam iti, bom pač verjetno z veseljem šel zraven, to je pa to

* Če nimam družbe za ven hodit, potem to že niso kraji zame. Treba se bo sprijazniti s svojimi omejitvami.

* Sem jezen na vse te ljudi okrog sebe, da je naneslo kakor pač je naneslo. Zakaj bi sploh s kom od znancev, kolegov, prijateljev šel na kosilo/pijačo še kadarkoli, če on noče z mano iti ven... ali pa z mano na dopust, samo naštevam lahk svojo nezadovoljstvo in grenkobo

* Pač jezen sem na folk okrog sebe, čeprav te jeze sedaj niti zares ne čutim. Bolj čutim razočaranje, žalost, zagrenjenost... zaradi situacije...

* Vem, da sem sam gospodar svojega življenja in da je odgovornost na meni in moja... da sem si sam kriv, da je situacija kakršna je. Čeprav lahko pomirjen sam s sabo rečem, da sem delal, kar sem lahko, da ne bi bilo tako. Pač je, kakor je, jebiga.

* Tole zdajle zgleda pesimistično, pa niti nisem tolk pesimističen nenazadnje. Vesel sem, da sem vsaj eno vrsto plesa našel si kot hobi, čeprav mi (mnogi) ples tud ne gre :? :)

* Hvalažen sem za vse kar imam, ampak tile 2 leti bruto "žuranja"... škoda energije za to. Ne moreš pač sam. Če nisem v tem času si našel družbe, si je pač ne bom našel. Treba je svojo energijo usmeriti drugam.

* Mi je težko tole sprejeti, se odpovedati temu zahajanju ven. Ne vem kako bom jutri reagiral na današnje pisanje :oops: Mogoč bom kar zbrisal :!:

* Po drugi strani pa čutim olajšanje, saj pač dejstvo je, da sem zgubljal energijo... treba je prerasti te zadeve... družbe na nek način tudi nimam, ker mnogi vrstniki so že zdavnaj prerasli tak način "žuranja"
"Tema je tvoja svetloba.
Odgovori