Lubijevo corso(je automatic, pa se lahko šlepam večino časa.Edino njegove drage feltne moram paziti ), potem pa med vikendi maminega cliota.Če bo vse šlo po načrtih, pa dobim med poletjem ali seata ibizo ali pa fiat bravo.Twingeca pa mi ne dovolijo, ker ga bom mela večinoma za avtocesto, mes tednom pa skoraj nič.Ah, ja
Hehe, da bi se kera javila na ZS bi moral biti kaki BMW. Moj skandinavček je čist običen avto, še nov ni. =)
Nevem no za tak denar dobiš soliden kompromis med udobjem in opremo. Rabljen itak veliko cene zgubi, nov je pa 10 000 € dražji, da ne govorim o podobnih avtomobilih ala BMW 525d, ki imajo koj 20 konj več in isto opreme in so veliko dražji kot moj. No res je pa je, da je zakon avto in bi ga takoj imel, če denar ne bi bil ovira.
^^U, vulvi je že fajn avtek. Še zdaj ga pogrešam, mojega belega lepotca...ampak žal...nisma se razumela, preveč je hotel od mene...preveč benicina...nenasitnež Pa tudi leta so ga že matrala, priznam. Pri svojih 13 letih je bil že pravi starček za mojo živahno nogo.