^ Resno? Pa jaz na tedenski dopust manj vzamem, kot ene vsakodnevno s sabo vlacite!
No evo, moj seznam: - mobitel - denarnica - sop kljucev - danes se kabelj za telefon polnit - labelo - mala plastenka za vodo, ce nimam tamale torbice - en kup malih papirckov ala ovitki od bonbonckov in vozovnice za bus - vlozek
Denarnica z denarjem, potnim listom in nekaterimi najpomembnejšimi karticami in izkaznicami. Denarnica s karticami. Mobitel, mini parfum, torbica z make upom, labela posebej, kuli in beležka, gumice in špangice za lase, krema za roke, ključi od avta.
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Trenutno v moji torbici : denarnica Puščica razni dokumenti tamponi vložki beležko labelo deodorant usb ključek Nalgesine Bonboni slušalke polnilec steklenička vode sončna očala mini kozmetična torbica parfumček telefon zvezek za risanje in mislm da je to use :3
Ključi, denarnica, vžigalnik in cigarete, kuli in blokec, vrečka za v trgovino, tamponi, vlažilni robčki, labela, sončna očala, krema za roke...pa še kej bi se našlo
-kljuci -telefon -denarnica -puscica -notebook -lekadoli -tamponi -cigumiji -vzigalniki (vedno jih imam vec v torbici, pa takrat ki se najbolj mudi nobenega ne najdem) -cigarete -deodorant -kalkulator -flaska z vodo -razni stari racuni in raztresen baker