hehe. Pa pokakana si bila...boga..mene že noben ni en čas - vse me čudi
Iiiiii - smrček je ven molil? To mi je tak fajn...samo roza barvo vidiš,ne?

hehe. Pa pokakana si bila...boga..mene že noben ni en čas - vse me čudi

Pa ja..ful je zanimiv k vidš kako lahko 'zdresiraš' tut tako malo živalco

...res škoda, k se ga ne da crkljat..
..haha sm zakomplicirala..
Njo pregnjavim za oba, tako da ni panike

..ko da bi o kakšnem otročku govorila hehe.. Jst tut tko čakam..sam, da moj Dodo ma uro ob 9h..ker mam jst cajt dlje ostat pokonc, kot ti, k delaš zutri
Pa vrjetno bom tut počala s tisto kroglo, zdaj mu je itak use zanimiv in še ne rab popestritve..tist bo pol pršlo na vrsto

Za vikende je drugače-po kosilu vedno M. spravim iz kletke, pa je z mano do večera ko grem žurat. Včasih je res kakšen dan, da je ne vzamem ven, vendar je to ful redko. Sem opazila, da se M. vseeno ne pusti tako božat. Vedno, ko se je dotaknem malo "zleze vase". Samo me baš briga-božala jo bom, pa če bo ne vem kaj
Pa ljubčak jo..mater,ej
hehe.

Dodo je pa že kr navajen na mojo roko..boli njega, če ga držim božam, važno, da je on zunaj kletke
..drgač pa kokr pravš, jst ga bom tut božala, pa če se bo on ne vem kok pritoževau!

M2 nič ne cvili, samo mogla bi videti kako seno leti (kak skopa) ko jo hočem zgrabit
hehe. Karli se pa tudi oglaša. Svašta 

ampak zanimiv, sploh ga nism kej velik budila..sam s skodelico tisto foro nrdila..pa je začeu..
Sej bo pa zato tok več slikc ! Sam, da jih ne bom preveč nalimala, pa bo use štekalo 
Skodelica pali-valda! Saj očitno pri njih itak pali vse, kar je s hrano povezano. Požeruhi eni! Dodo dosti papca? Moja dva sta takoj auf, ko svežo hrano nasipam v skodelico. Ker ta mešanica semen ki jih zdaj kupujem prav za pritlikave hrčke ima ful vonj, pa jima valda takoj v nosnice odide

Pa čist isti kot moja prva in edina M.
Pa še en dokaz da sta "čist ista" npr. na prvi slikici ko tak pritajeno hodi-to nobeni drugi hrčki ne hodijo tak. Če daš glavo na posteljo ko on hodi, boš vidla da je čist raven spodaj - kot pikapolonica. Jojj..kak je lepiiiiiiiii. Jaz hočem še več slik. Hvala!