Najbolj bi se edino bala, da z bebijom ne bi bilo vse OK zaradi KT, ki sem jih jedla 6 let.
Katya87 napisal/-a:No saj tudi če bi se zgodilo in bi zanosila nebi bilo nič strašno narobe, ker sva nekje v roku leta dni planirala, da mogoče pa bi,... Zdaj bi me pač malo prej presenetilo![]()
Najbolj bi se edino bala, da z bebijom ne bi bilo vse OK zaradi KT, ki sem jih jedla 6 let.
majchy84 napisal/-a:Z današnjim dnem neham s tabletkami, ampak ne prostovoljno, ampak ker so mi ugotovili trombozo. Tako da sem opravila s tabletkami do konec življenja. In me je že zdj strah naslednje menstruacije, ker sem tabletke začela jemat ravno zaradi zelo bolečih menstruacij. Upam, da se krči, glavoboli, bolečine v jajčnikih, mozolji in vse druge nadloge ne vrnejo v tako hudi ali še hujši obliki kot pred jemanjem tabletk
majchy84 napisal/-a:Z današnjim dnem neham s tabletkami, ampak ne prostovoljno, ampak ker so mi ugotovili trombozo. Tako da sem opravila s tabletkami do konec življenja. In me je že zdj strah naslednje menstruacije, ker sem tabletke začela jemat ravno zaradi zelo bolečih menstruacij. Upam, da se krči, glavoboli, bolečine v jajčnikih, mozolji in vse druge nadloge ne vrnejo v tako hudi ali še hujši obliki kot pred jemanjem tabletk
mortisha napisal/-a:Js sm še zmer v precepu
Ful me skrbi glede zelo bolečih menstruacij+ grozne aknaste kože če preneham....argggh! Sm k je moje razpoloženje res u k* da o libidu ki je še mn k na nuli ne govorim
,pa tut bojim se morebitnih posledic dolgotrajnga jemanja- tromboze itd. k jih jemlm že 6let
Ampak še zmer ne znam pretehtat!