jaz imam Moserjev likalnik. nimam ga sicer dolgo, sem pa zaenkrat zelo zadovoljna. priporočala mi ga je frizerka, ker ga tudi sama uporablja in mi ga tudi zrihtala (kupil mi ga je pa bratec). zaenkrat sem zelo zadovoljna, ker so lasje zravnani do naslednjega pranja.
There are 3 things in life every girl needs: LOVE – to make her weak, ALCOHOL – to make her strong and BEST FRIENDS – when both things make her hit the floor.
Jaz nameravam kupit GA.Ma tistega z ioni. Ni mi pa jasno kako je z uravnavanjem toplote, nima nareč nobenega stikalca da bi si naravnala toploto. Strah me je da bi bil preveč vroč pa da bi se mi lasje sežgali
Jaz imam likalnik od Paul Mitchell-a (Professional Tourmaline Ceramic - Hair iron) in sem res zadovoljna. Uporabljajo ga v frizerskih salonih, ima gumbek za uravnavanje toplote itd. Skratka končno nekaj kar je dobro za moje boge laske
ampak tale Remingtonov Sleek and Curl je pa tako sranje, da verjet ne morš... zdej k mam svojga tastarga spet na popravilu in morm tega S&C uporabljat mi tko cufa lase da res ni... prov za en drek je... najraj bi ga šla reklamirat
vivki napisal/-a:Mene pa zanima, ker likalnik je boljši : Remingtonom ali Ga.ma ? aja, pa kje bi se dalo Remingtonom dobit, če kdo ve ??
Js mam oba.. Meni je boljši Gama likalnik Remington CS5000 un z tankimi ploščicami je tut dobr še kr lpo zravna in ne cufa lask Un star Remington z širšimima ploščama z ioni pa je čist podn Dobiš pa Remington likalnik že u Mullerju
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe. ( Dior )
ima take plošče, kot da bi ble iz blaga in me prov zanima, kako to funkcionira... tako da če ga je katera že sprobala ali ga še bo, nej poroča kako je zadovoljna