Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Nekje pol-pol. Pri “nas” je (žal) tako, da so ali samski (brez otrok) ali ločeni (z otroci), razen 2 prijateljic, ko je ena poročena, druga v vezi že 10 let.

Samski in ločeni so pa z razlogom.

- - - -

Najboljši/najlepši kompliment, ki si ga kdaj prejel/ dal
žveplenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a žveplenka »

največ mi pomeni kadar dobim glede dela pohvale, lih dva tedna nazaj da kako imam smisel, ki ga že dolgo niso videli in to od ljudi k vem da vejo za kaj se gre

ne dajem pa veliko komplimentov se morm popravit na tem področju...

Najboljša konstruktivna kritika ki si jo kdaj prejel/a?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Svoj čas sem imela annoying navado, da sem prijateljem na žurih govorila, naj ne gredo še domov - me je prijateljica na to opozorila in sem nehala. Se vidi, da so v večini starejši od mene - od takrat sem tudi jaz pridobila nekaj let in sem zdaj tudi sama med prvimi doma. :lol:

Opiši naj brisačo (tista, ki se je res veseliš, ko je na frišno oprana) :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Temno modra brisača z belimi krogi. Najljubša, ker je to velika brisača za plažo ;D

- - - - - -

S katerim družinskim članom moževe/ženine, fantove/puncine strani, se najboljše razumeš?
Kateri pa ti požre največ živcev?
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Dobro in provokativno vprašanje :D . Najbolj mi je fajn starejši brat (ki sem ga na začetku najmanj marala, ker sem mela občutek da je njegov piker humor naperjen proti meni, zdaj pa samo uživam), najbolj mi gre pa na jetra najmlajši ker je razvajen, "entitled" (in njegova žena, ampak samo zato ker je fuuuuuuul dolgočasna).

ponavljam, hočem videt še družinske drame :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Z moževe strani, se najboljše razumem z njegovim očetom. Je tak razumen, bolj miren in ve, kje mu je meja…
Najslabše verjetno z njegovim bratom. Ne vem pravzaprav, kot da bi zameril, ker sem mu “vzela” nekoga, s katerim je hodil na dopuste, žurat čez vikende…
Zdaj, po vseh teh letih je hvala bogu drugače. Na začetku je bilo pa malo neprijetno…

- - - - - - -

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Nimam najvec stika z njo, ampak najbolj mi je faca, taka na istem nivoju se pocutim mentalno z njo, direktna, gajstna, sposobna se obrnit, vse naredit, zabavna, njegova starejsa sestra( in isto ji je ine kot meni) kolikor sem jo do zdaj videla, pa tud vec stvari so nam dali za tamalega.
Je pa tudi zena od njegovega oceta, ki je isto primorka iz bliznjega kraja kot jaz doma, zelo zanimiva sogovornica in bivsa profesorica na eni od lj fakultet, njegov tata je tudi zelo fajn in vedno pripravljen kaj pomagat( pri otroku sicer ga nismo prosili, anpak ostale stvari, ko se ga kaj nujno rabi.., ko se je meni enkrat avto pokvaril, radodaren do vseh..)
Njegovo mlajso sestro sem pa videla samo enkrat bolj( nima otrok ali moza, da bi se recimo zaradi tega obiskovali).

Najmanj mi ni noben, je pa njegova mama taka malo posebna, na zivce mi recimo gre, da ukazuje kaj bi kdo mogel delat, kaj je treba narediti z otrokom vse, a sama realno ne naredi pike, ko je na obisku, ne pomaga nic, samo govori. Zdaj na zadnje je govorila, da bi moja mama mogla prit pazit otroka pa kaj vse delat, ona ki zivi veliko blizje pa nic, pa sta priblizno isto stare ni moja mama veliko mlajsa in bolj fit.

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Odgovori