Led Zeppelin napisal/-a:Na koncu res vidiš, da je najboljši način za vzgojo otroka, moč najine intimne zveze...

+ Trdna podlaga v odnosu je res tisto, na kar varno padeš in črpaš, ko v starševstvu prihaja do različnih, večkrat nepričakovanih in čisto novih situacij. Prihod otroka že samo po sebi spremeni dinamiko v partnerstvu. (No, tudi življenju nasploh).
Zadnje leto ne vem kako bi bilo, kako bi bila, če ne bi imela z mojim tega temelja partnerstva. Ni bilo najlažje. (Sva marca vstopila v osmo skupno leto in mislim, da še nikoli nisem bila bolj hvaležna, da je on tisti, ki ga imam ob sebi.)
* Sarissima, pa veš, da sem kane že imela... Drugače so tudi fajne, pa dobra izbira za pregrado. Bolj gre za to, da če si vpiknem v glavo, hočem pač točno to. Saj vedno zracionaliziram (v tem primeru je darilo zase, pred rokom konec meseca).

Ja, mayaeb več je sort - za notri ima folk pomoje večinoma nicolai, reginae se pa na videz najbolj razlikuje od ostalih.
- Ravno razmišljam kaj lahko dava na mesto, kjer želiva malo več zasebnosti (med sosedi je samo žičnata ograja), da čim hitreje in čim gosteje zraste pa da ni komplicirano za vzdrževanje. Pri kolegici imajo od spodaj na balkon po mreži neko lepo vzpenjalko, ki ji ona reče "valčika", no jaz nič ne najdem nikjer. Sem kar se tiče vrta, vedno razpeta med tem, da bi imela veliko rož in med minimalističnim stilom. Na koncu ulice imajo eni res lepo minimalistično urejeno - samo trava vedno v nulo, nekaj dreves in skalnjak postavljen z belim prodom, par večjih skal zanimivih oblik, drugače pa vmes vse samo zeleno, taki mini iglavci, sukulenti.
-Sem se z vrtom, rožami največ ukvarjala med porodniškami. Tak mali zen. Ob službi in hitenju okoli, mi je bolj vse iz nadzora tam zunaj ušlo...

- Berem en članek o vrnitvi na delovno mesto po dolgotrajnejši bolniški odsotnosti in je vse tak lepo napisano... Kot pač mora bit v nekem normalnem delovnem okolju. Ko sem jaz lani prišla iz bolniške (na srečo sicer krajše) me nadrejena dva cel dan nista pozdravila, niti pogledala. Samo pomignila mi je v sejno, zasikala in predala nekaj ter me vrgla ven, da sem rabila nekaj sekund, da sem dojela kaj se je ravnokar zgodilo. Na bolniški sem itak vmes dodatno še dvakrat migreno dobila zaradi stresa, ker sem na bolniški (

- Ne razumem ljudi, ki vseskozi radi poudarjajo, da si x let niso vzeli niti enega dneva bolniške, kot da je to en izmed največjih pokazateljev osebnostne kreposti, predanosti in resnosti. Češ, če jaz lahko, lahko tudi drugi ali pa so leni. Dobro zate, če ti to "uspe", lahko si srečen-a, resnično. Škoda, da nimamo vsi te sreče.