What NOT to wear
-
- Komunikatorka
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Komunikatorka
buubbika napisal/-a:^^Jaz sem pa človek, ki RES pozabim, da mam očala na glavi in ne zarad nekega afnanja. Npr. grem na pijačo, dam očala na glavo in jih imam na glavi dokler ne grem domov oz. če se prej spomnem. Ponavad mi jih fant da dol, ko je že pozno v noč in me ne more več gledati z njimi.:D
Eh, v lokalu ali pa v trgovini se tudi meni kdaj zgodi, ali pa se mi preprosto ne da iskati etuija v torbici.

Fancy Nancy napisal/-a:buubbika napisal/-a:^^Jaz sem pa človek, ki RES pozabim, da mam očala na glavi in ne zarad nekega afnanja. Npr. grem na pijačo, dam očala na glavo in jih imam na glavi dokler ne grem domov oz. če se prej spomnem. Ponavad mi jih fant da dol, ko je že pozno v noč in me ne more več gledati z njimi.:D
Eh, v lokalu ali pa v trgovini se tudi meni kdaj zgodi, ali pa se mi preprosto ne da iskati etuija v torbici.Bolj smešni so mi primeri kot je bil pred mano opisan, nošenje očal na glavi v pisarni, ali pa ekstremni primeri, ki si očal ne snamejo niti v trgovini (ne z glave, ampak z obraza). Težki frajerji...
S tem, da preden sem šla domov, sm pred firmo še enga pržgala in uleti una dol, dež pada kr ornk, ona pa še zmer špegle na glavi. Sem opazvala folk, kok so gledal v špegle pa komi zadržval smeh.
Pa nism govorila o tem, da jih pač pozabš, ampak za v pisarno, sploh na nekem položaju pa res niso no.
-
- Komunikatorka
-
- Cosmofrik
-
- Cosmofrik
-
- Cosmopsiho
- positive vibration
- Cosmofrik
Že, ampak lady gaga provocira s svojim izgledom, ona taka je.
Rebeka pa je verjetno mislila, da je full dobra, ker ona pač ni nek provokator. Npr. če bi neka alya mela kako tako čudo na sebi, niti ne bi blo tk čudno, kr bi si vsak mislu "mah, pač alya".
Rebeka pa je verjetno mislila, da je full dobra, ker ona pač ni nek provokator. Npr. če bi neka alya mela kako tako čudo na sebi, niti ne bi blo tk čudno, kr bi si vsak mislu "mah, pač alya".
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
- Cosmopsiho