Da še jst postavim vprašanja

- zanima me zdravje (trenutno ni ravno najboljše

- potem ljubezen
- in kariera oz. bom hitro dobila službo
Hvala!
LP in uživaj!

babygirly* napisal/-a:bik, hvala za odgovore
zanima me še mogoče, kaj si ta fant misli o meni in pa ali se bom sploh zaljubila preden dokončam študij?
CorfuGirl napisal/-a:Mene zgleda da so izbrisali in sem kar izginila iz seznama in tudi videla sem da so se nekatere kar vrinle v čakalno vrsto![]()
Mene zanima kako bo z mojimm prijateljem ki mi je trentuno všeč vendar še nimava ekstra stikov.Ampak se slišiva vsak dan.
Zanima me še kako bo z zdravjem..
Hvala...LP
Moonlight princess napisal/-a:Hej bikec
Po dveh mesecih se obračam nate ....gre zato da me zanima za sledeče leto če mi malo vržeš karte pač kaj me v osnovi čaka splošno zdravje...študij...hehe če bom spoznala princa sanjskega...no za to leto mam ful filing da bo prelomno ne vem v kakem smislu ampak nekaj bo..
no potem pa me zanima še neka stvar, ki jo bom skušala poenostavit ker je zelo zakomplicirana...torej bil je moški do katerega sem nekoč čutila veliko ampak usoda nama ni bila naklonjena ...več dejavnikov pač plus ponos obeh..veliko stvari je ostalo nedorečenih...skratka on je krenil dalje...jaz sem ga dolgo prebolevala in ga dokončno prebolela super no in zdaj smo pri problemu pri katerem se počutim kot da bi živela proti toku...gre se zato da ga vedno znova in znova srečujem kot da bi bral misli kam mora it da me najde da me sreča ...da se znajde na istem mestu kot jaz...in srečati njega ni problem ker bi čutila več karkoli do njega ampak ne znam tega ubesedit da neka sila želi s temi srečanji nekaj povedati...skratka zadeva je neprijetna zame in po moje enako za njega ker kaže enako nezadovoljstvo kot jaz...enostavno živim svoje življenje in ne želim si teh srečanj več...ker tu nimajo veze čustva energetsko me s svojo prisotnostjo utruja
upam da te nisem prestrašila s svojim opisom in da me ne smatraš za malce odštekano..ampak dejstvo je da moje življenje je odštekano hehe in se obračam na tebe, ki obvladaš stvari ....hvala za morebiten odgovor na kakršnokoli vprašanje in srečno novo leto
hribi napisal/-a:Zdravo Bik!
Da še jst postavim vprašanja![]()
- zanima me zdravje (trenutno ni ravno najboljše)
- potem ljubezen
- in kariera oz. bom hitro dobila službo
Hvala!
LP in uživaj!
poloncica.85 napisal/-a:Pozdravljeni,
tudi mene zanima nekaj splošnih malenkosti....=)
in sicer:
*kako kaže z zaključkom faxa in službo
*kaj so zvezde namenile moji zvezi
*kje si je najbolje ustvariti svoje gnezdece
...najlepša hvala...
Infatuation napisal/-a:Ojla bikec!
Najprej srečno novo leto in veliko pravilnih napovedi ti želim!
Zanima me, kaj mi karte kažejo za to leto nasplošno - na katerem področju se bo najbolj dogajalo oz. kaj bo zame pomembnega?
In pa še kako mi kaže za zdravje in splošno počutje?
Hvala ti!