Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
hribi
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a hribi »

Zdravo Bik!
Da še jst postavim vprašanja :D
- zanima me zdravje (trenutno ni ravno najboljše :? )
- potem ljubezen
- in kariera oz. bom hitro dobila službo

Hvala!

LP in uživaj! :D
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

jutri dopoldan odgovori
heehehehhehe
lepo ninajte bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Sarissima napisal/-a:Bik, svaka ti čast, pomoje bi te vzeli na Blogorolo za pisat horoskope :hail: :rofl: :rofl:
Nanamišina astro prognoza je res gatetržna :D

Na pa je blogarola propala še prej ku sn se upal prdružt. hehehehe
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

babygirly* napisal/-a:bik, hvala za odgovore

zanima me še mogoče, kaj si ta fant misli o meni in pa ali se bom sploh zaljubila preden dokončam študij?

babygirly* je napisal/a:
Hey,

in še moje vprašanje:
-ali se bo s fantom, ki ga zdaj poznam eno leto v bodoče razvilo kaj bolj pomenljivega?
-ali me čaka kakšna resnejša zveza v bližnji prihodnosti?

S temle mata lepe romance vendar kaj resnega ne. Bliža se ti čas prave realnosti in spoznaja , da stvari ne morejo tako več naprej. takrat bo zadeva vsa v tvojih rokah. Sedaj pa bo tvoja odločitev al boš to vlekla naprej kar ni v redu al boš začela novo življenje, ki ti bo prineslo nova spoznanja in srečo.

by bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

CorfuGirl napisal/-a:Mene zgleda da so izbrisali in sem kar izginila iz seznama in tudi videla sem da so se nekatere kar vrinle v čakalno vrsto :lol:

Mene zanima kako bo z mojimm prijateljem ki mi je trentuno všeč vendar še nimava ekstra stikov.Ampak se slišiva vsak dan.
Zanima me še kako bo z zdravjem..

Hvala...LP

Na dobri poti sta čeprav sedaj omahujeta in premišljujeta. Je pa na tebi, da storiš prvi korak in ga popelješ v vajino življenje. Malo je sramežljiv pa previden mogoče zaradi preteklih izkušenj. Tako, da mata vse možnosti.

Z zdravjem pa ne bi smela met nobenih problemov, razn kakih malenkosti, kot so prehlad pa malo kihanja. takega zdravega hehehehe.

by bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Moonlight princess napisal/-a:Hej bikec
Po dveh mesecih se obračam nate ....gre zato da me zanima za sledeče leto če mi malo vržeš karte pač kaj me v osnovi čaka splošno zdravje...študij...hehe če bom spoznala princa sanjskega...no za to leto mam ful filing da bo prelomno ne vem v kakem smislu ampak nekaj bo..

no potem pa me zanima še neka stvar, ki jo bom skušala poenostavit ker je zelo zakomplicirana...torej bil je moški do katerega sem nekoč čutila veliko ampak usoda nama ni bila naklonjena ...več dejavnikov pač plus ponos obeh..veliko stvari je ostalo nedorečenih...skratka on je krenil dalje...jaz sem ga dolgo prebolevala in ga dokončno prebolela super no in zdaj smo pri problemu pri katerem se počutim kot da bi živela proti toku...gre se zato da ga vedno znova in znova srečujem kot da bi bral misli kam mora it da me najde da me sreča ...da se znajde na istem mestu kot jaz...in srečati njega ni problem ker bi čutila več karkoli do njega ampak ne znam tega ubesedit da neka sila želi s temi srečanji nekaj povedati...skratka zadeva je neprijetna zame in po moje enako za njega ker kaže enako nezadovoljstvo kot jaz...enostavno živim svoje življenje in ne želim si teh srečanj več...ker tu nimajo veze čustva energetsko me s svojo prisotnostjo utruja

upam da te nisem prestrašila s svojim opisom in da me ne smatraš za malce odštekano..ampak dejstvo je da moje življenje je odštekano hehe in se obračam na tebe, ki obvladaš stvari ....hvala za morebiten odgovor na kakršnokoli vprašanje in srečno novo leto

He he nimam te za odštekano niti ni noben tu gor odštekan le vsi si pišemo svojo zgodbo. Nasmejala si me in mi nakazala lepo zrelost. Dobro je da razmišljaš in si ustvarjaš svoj filing zato ti bom odgovoru kr na drugi del kjer si se tako razpisala.

Če ga srečuješ in se nekaj dogaja pač nisi oddelala svojega. Zapmni si ta stavek. " Nikoli ne moreš imeti preveč ristega kar nočeš". Upam, da si boš ta stavek pravilno razlagala kajti v tvojem drugem delu tiči ta problem. Sicer si ga perfektno opisala in zadevo moraš sama predelat. Dodatna pojasnila pa lahko na ZS. hehehehhe

Zdej pa ciganke moje zlate. V naslednjem letu se ti bo močno dogajalo. Dogodki se bojo hitro odvijali in jim na trenutke ne boš kos. Spravljali te bojo v zadergo vendar jih boš uspešno reševala.

Študij bo potekal kot bog zapove in izpiti se bojo nizali saj si precej stroga sama s seboj. Pač odločena si da končaš študij in to po kratkem postopku. hehehehehe
Zdravje . prav zanima me kako moraš sploh pomislit ker si sama odločena, da boš zdrava in tako je tudi prav. Mogoče boš mela kake težave z desno roko amapk to so le male težave ker ne sprejemaš vsega kar ti življenje ponuja.

Princ s sanj hehehehe. veš kako poje nejša. Malo tu malo tam na koncu ostaneš sam tako, da tudi to leto ne bo kaj pametnega kar bi tebe pasalo. Zato pa uživaj v trenutnih poznanstvih in ne zapiraj se vse. vseeno pa poglej za kak vogal saj nikoli ne veš kje te sreča čaka. hehehehe

Dobra si mi lepo se mej in uživaj saj maš v sebi pravo bogastvo.

by bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

hribi napisal/-a:Zdravo Bik!
Da še jst postavim vprašanja :D
- zanima me zdravje (trenutno ni ravno najboljše :? )
- potem ljubezen
- in kariera oz. bom hitro dobila službo

Hvala!

LP in uživaj! :D

Vse kar je ni hudo. To so le psihične težave, ki se kažejo na fizičnem nivoju. slabokrvnost pa želodček. Vendar vsak je zase najboljši zdravnik in tudi tebi je tako napisano. Maš pa nakazano izboljšavo ki je samo v tvojih rokah.

Tudi ljubezn ni lih najboljša. Maš kr nekaj težav in to zaradi tega ker nisi odločna in ne napraviš določene korake, ki ti jih srce veleva. na tebi je, da se primeš v roke in sebi prineseš srečo.

Služba pa ti je nakazana v enoti tri. Naj bi bla v roku treh mesecev vendar pa bo taka, ki ti ne bo ustrezala če sploh bo zastalno. mam občutek, da ti lih ni življenje z rožcami postlano, ker pač ne zmoreš sama sebe cenit kolk si vredna.

Dej postavi se na noge in zaživi.

by bik
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:39, skupaj popravljeno 1 krat.
poloncica.85
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a poloncica.85 »

Pozdravljeni,

tudi mene zanima nekaj splošnih malenkosti....=)

in sicer:

*kako kaže z zaključkom faxa in službo
*kaj so zvezde namenile moji zvezi
*kje si je najbolje ustvariti svoje gnezdece

...najlepša hvala...
...expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think and do your own thing...
Infatuation
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Infatuation »

Ojla bikec!
Najprej srečno novo leto in veliko pravilnih napovedi ti želim! :)
Zanima me, kaj mi karte kažejo za to leto nasplošno - na katerem področju se bo najbolj dogajalo oz. kaj bo zame pomembnega?
In pa še kako mi kaže za zdravje in splošno počutje?
Hvala ti! :flower:
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

poloncica.85 napisal/-a:Pozdravljeni,

tudi mene zanima nekaj splošnih malenkosti....=)

in sicer:

*kako kaže z zaključkom faxa in službo
*kaj so zvezde namenile moji zvezi
*kje si je najbolje ustvariti svoje gnezdece

...najlepša hvala...

Za šolo mislim, da sploh ni treba ti spraševati ker jo z levo roko delaš. Z službo bo pa pole kr nekaj problemov. No stalne služba bo problem dela pa ti ne bo zmanjkalo. Mislim, da boš bolj malo delala tistega za kar si študirala. Kr nekaj se bo pr tebi spremenilo.

Maš pa prijateljstvo oziroma partnerja, ki ti stoji ob strani. Pravo se pa bo začelo, ko boš šolo končala in z delom začela. Vsi tvoji zaščitniki i stojijo obstrani in ne zapravi te priložnosti, ki jo boš mela.

Gnezdece naj bi si uredila nekje v kakem večjem mestu. Zate so zlo pomembne kulturne dobrine in bližina vseh uradov. Mogoče se to navezuje na tvojo službo. Sicer pa ti maš že tako ali tako vse načrtovano. In to ni slabo zato zaupaj svojemu instinktu n uživej.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Infatuation napisal/-a:Ojla bikec!
Najprej srečno novo leto in veliko pravilnih napovedi ti želim! :)
Zanima me, kaj mi karte kažejo za to leto nasplošno - na katerem področju se bo najbolj dogajalo oz. kaj bo zame pomembnega?
In pa še kako mi kaže za zdravje in splošno počutje?
Hvala ti! :flower:

Enako tudi tebi. ehehehhehe

V tem letu, ki je pred nami bo zate zelo pomembno tvoja osebna rast. Predvsem boš spoznavala sama sebe in tvoj notranji glas. V ljubezni ne o težav v kolikor maš partnerja se bo to poglobilo v nasprotnem primeru pa bo prišel nekdo, ki ti bo segel globoko v srce. Skratka enkratno.Denarja ne bo preveč primanjkovalo pa ti ga ne bo. Skratka v tem letu boš lepo napredovala. Prekrasno leto je pred teboj.

Zdravje pa je tako kot mora bit. Po tvoji osebni rasti pa bo sploh. Mislim, da boš polna energije. pa še potovanja se mi kažejo. Upam, da maš kake lepe načrte za poletne počitnice.

bik
Uporabniški avatar
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Štrumfetka »

Kaj pa moja ljubezen, kariera, odnosi? :D

Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nogavicka »

hey hey!
mene tud zanima faks, ljubezen in denar :) hvala!
Moonlight princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Moonlight princess »

Hvala bik za lepe besede mogoče pa je to bogastvo moja indigo child filozofija hehe no morem ti rečt kar se faxa tiče maš popolnoma prav da imam željo čimprej to končat in če tak lepo kot praviš bo super….enako z zdravjem samo res upam da me ne bo energija zapustila ker tempo pa utrujenost mata pri meni grozne posledice….ampak razmišlamo pozitivno ne…. no edino glede ljubezni sm malo razočarana si me zatr v kali že na začetku leta haha eh hecam se pustimo čas času enkrat se bo že gospod ta pravi primajal z vogala hehe. No kar se pa tiče tistih neljubih srečanj tiče sem ti nekaj filozofskih globokih misli napisala na zs tako da če želiš lahko komentiraš…..hvala in lepo bodi in ostani taka pozitiva.
THE SKY FALLS AND YOU FEEL LIKE IT'S A BEAUTIFUL DAY
Odgovori