Big Brother 2008
Meni se je včeraj BB tako zameril. Podložniki se trudijo, naredijo super oddajo in zgubijo, gospodarji pa lenarijo, se ne znajo kam dati in potem zmagajo. Ni fer... Gospodarji prišli čez na lep način, podložniki se pa morajo truditi za to. Vprašanje, če se bo sploh kdaj zgodila revolucija. Revolucija bo edino tako, da bo vsak teden šel ven en podložnik in tako so prisiljeni dati enega gospodarja preko.
Drugače mi je pa tudi žal za Damjano, ker se je ta teden izkazala. Sandi pa, zaradi nominacije, ne da nič od sebe.
Tudi jaz mislim, da bosta nominirana Tjaša in spet Sandi.
Drugače mi je pa tudi žal za Damjano, ker se je ta teden izkazala. Sandi pa, zaradi nominacije, ne da nič od sebe.
Tudi jaz mislim, da bosta nominirana Tjaša in spet Sandi.
Meni je pa bb ratal dolgočasen
Ta teden ga nisem gledal niti enkrat, pa se mi zdi da nisem nič zamudil
En je pač ven letel
Morda mi bo spet zabaven čez čas...kdo ve
Čez čas bo pa slej ko prej postal gay klub tale bb...ženske cepajo ven po vrsti kot muhe padajo na drek

Morda mi bo spet zabaven čez čas...kdo ve

Čez čas bo pa slej ko prej postal gay klub tale bb...ženske cepajo ven po vrsti kot muhe padajo na drek

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Jst mislm da pr podložnikih ne bo sam en nomineran
Seba zna bit ogrožen pa Marko al pa Tjaša
Pr unih pa po usej vrjetnosti Sandi pa Žanin(upam da gre ona ven..ker mi je tuk antipatična da konc..učer zvečer k sm gledala predn so šli spat,se je skor ponujala Marcelu..neki ga izziva da bi masirala..pa ga zvezala pa ni pustu..pol je pa nekak tko pršlo da je rekla ti pridm dat dve okol ušes..pa je reku prid..pol pa prou tisto se nanj vrže..pa ne me zgečkat..oink oink..otročje
)

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
^^ Se strinjam, mislim da bo nominiran Sebastian, Marko ali Tjaša pri podložnikih, pri gospodarjih pa Jeanine, Sandi ali Dada.
Pomoje bi moralo bit tako, da bi bilo več možnosti za pomešanje, da bi recimo tisti podložnik, ki se najbolj trudi, lahko šel k gospodarjem in najslabši gospodar k podložnikom, ali nekaj takega...ker tako ful ustvarjajo napetost in podložniki bodo vedno manj motivirani.
Pomoje bi moralo bit tako, da bi bilo več možnosti za pomešanje, da bi recimo tisti podložnik, ki se najbolj trudi, lahko šel k gospodarjem in najslabši gospodar k podložnikom, ali nekaj takega...ker tako ful ustvarjajo napetost in podložniki bodo vedno manj motivirani.
Houd de wereld tegen
Ja Miran je faca ja...on je zastopnik G3spirits za štajersko, sem delala pri njemu...me pa zanima kje ma lokal Damjana in kako se imenuje? nism nikjer zasledila...mi je pa tudi škoda da je šla Damjana ven...se je ta teden res izkazala in bi si zaslužila ostat...medtem ko je Sandi s tem škrtarjenjem s hrano čist mim vseku..saj pri men...pa dosadni so postali res...Nina pa je tud men bla grdo oblečena ta rumena ni nič kaj pasala jo je se mi zdi kr mal debelo nardila...kokr suha naj bi pač bla...eh za dolgcajt preganjat bojo že
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Men je fant reku,da ga ma v industrijski coni pri Arnovskem gozdu(v bližini žalca,arje vasi)..imenuje se pa Cat's
Drgač pa tkole k kritizerate Sandija..matr usak je že bedno not izpadu,tku k Damjana..pa on sigurno ni mislu grdo za to hrano..mogoče je mislu,da je ne smejo dat oz. se je bau kaj bo če oni pridejo na drugo stran pa uni ne bodo dal..kaj jst vem kaj mu je zadogajalo..da je tko izpadu..škoda no
upam,da ne bo na račun te "napake" skos zdej nomineran..Men je blo pa škoda,da sta oba nominerana..k je marsikdo k bi si bolj zaslužu nominacijo..je*at ga igra je igra 

Drgač pa tkole k kritizerate Sandija..matr usak je že bedno not izpadu,tku k Damjana..pa on sigurno ni mislu grdo za to hrano..mogoče je mislu,da je ne smejo dat oz. se je bau kaj bo če oni pridejo na drugo stran pa uni ne bodo dal..kaj jst vem kaj mu je zadogajalo..da je tko izpadu..škoda no

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Damyanchyka napisal/-a:Jst mislm da pr podložnikih ne bo sam en nomineranSeba zna bit ogrožen pa Marko al pa Tjaša
Pr unih pa po usej vrjetnosti Sandi pa Žanin(upam da gre ona ven..ker mi je tuk antipatična da konc..učer zvečer k sm gledala predn so šli spat,se je skor ponujala Marcelu..neki ga izziva da bi masirala..pa ga zvezala pa ni pustu..pol je pa nekak tko pršlo da je rekla ti pridm dat dve okol ušes..pa je reku prid..pol pa prou tisto se nanj vrže..pa ne me zgečkat..oink oink..otročje
![]()
)
Men je tud Jeanine ful antipatična, pa Dada mi je tud nekam smotana postala, isto Sandi, pri njemu mi je dobr sam to, da fajn zgleda pa še kr fajn se oblači.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
nenanena napisal/-a:Ja Miran je faca ja...on je zastopnik G3spirits za štajersko, sem delala pri njemu...me pa zanima kje ma lokal Damjana in kako se imenuje? nism nikjer zasledila...mi je pa tudi škoda da je šla Damjana ven...se je ta teden res izkazala in bi si zaslužila ostat...medtem ko je Sandi s tem škrtarjenjem s hrano čist mim vseku..saj pri men...pa dosadni so postali res...Nina pa je tud men bla grdo oblečena ta rumena ni nič kaj pasala jo je se mi zdi kr mal debelo nardila...kokr suha naj bi pač bla...eh za dolgcajt preganjat bojo že
Damjana ma lokal blizu kraja Žalec, na obvoznici za avtocesto v Arnovskem gozdu (tak mi temu rečemo), imenuje se pa CityCats
lokal je pa že sam po sebi največja beznica daleč naokoli

jah, men se je tud ucirej zamerlo to, da so te podloznike tolk v glavo zajebavali. po moje jih nalasc hocejo psihicno cist zjebat. no, sej pol sm tud prestavla program, k mi je blo cist doglocasno gledat naprej
to je bla pa res ena najbolj bednih oddaj, tko da se mi je BB trenutno cist zameril
brez veze use skupaj 
to je bla pa res ena najbolj bednih oddaj, tko da se mi je BB trenutno cist zameril

Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.