Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

Meni se je včeraj BB tako zameril. Podložniki se trudijo, naredijo super oddajo in zgubijo, gospodarji pa lenarijo, se ne znajo kam dati in potem zmagajo. Ni fer... Gospodarji prišli čez na lep način, podložniki se pa morajo truditi za to. Vprašanje, če se bo sploh kdaj zgodila revolucija. Revolucija bo edino tako, da bo vsak teden šel ven en podložnik in tako so prisiljeni dati enega gospodarja preko.

Drugače mi je pa tudi žal za Damjano, ker se je ta teden izkazala. Sandi pa, zaradi nominacije, ne da nič od sebe.

Tudi jaz mislim, da bosta nominirana Tjaša in spet Sandi.
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a perpetua »

Zanimivo - že dve ženski sta leteli ven, zdaj bo šla po mojem Tjaša v kolikor bo nominirana (v kar ne dvomim). Bomo imeli samostan?
Mislim da bo zdej med podložniki ful bolj dolgčas ko ne bo več Damjane. Ne samo to da je faca, pa tud njeni prepiri so bli zanimivi...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Meni je pa bb ratal dolgočasen :sleeping: Ta teden ga nisem gledal niti enkrat, pa se mi zdi da nisem nič zamudil :gruebel: En je pač ven letel :loldev:

Morda mi bo spet zabaven čez čas...kdo ve :D

Čez čas bo pa slej ko prej postal gay klub tale bb...ženske cepajo ven po vrsti kot muhe padajo na drek :lol:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Meni je bla tudi fuuuuul ušeč od ElTyba punca! Lušna in pametna in ni se dala zmest, svaka ji čast! :D
Tudi od Damjane tip je dobre prbijal ja!
Drgač pa je bila tudi meni učerajšnja oddaja najbolj bedna od vseh.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Po petnajstih minutkah gledanja oddaje sem šla stran od tvja - sem pa ujela tisto nalogo, ko se je šlo za obilno sobotno večerjo in odstop kopalnice podložnikom... Fajn so naredili podložniki, ko so protestirali in tako niso izgubili svojega dostojanstva zaradi ene večerje :D . Jih podpiram :D .
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst mislm da pr podložnikih ne bo sam en nomineran ;) Seba zna bit ogrožen pa Marko al pa Tjaša ;) Pr unih pa po usej vrjetnosti Sandi pa Žanin(upam da gre ona ven..ker mi je tuk antipatična da konc..učer zvečer k sm gledala predn so šli spat,se je skor ponujala Marcelu..neki ga izziva da bi masirala..pa ga zvezala pa ni pustu..pol je pa nekak tko pršlo da je rekla ti pridm dat dve okol ušes..pa je reku prid..pol pa prou tisto se nanj vrže..pa ne me zgečkat..oink oink..otročje :D :D )
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

^^ Se strinjam, mislim da bo nominiran Sebastian, Marko ali Tjaša pri podložnikih, pri gospodarjih pa Jeanine, Sandi ali Dada.

Pomoje bi moralo bit tako, da bi bilo več možnosti za pomešanje, da bi recimo tisti podložnik, ki se najbolj trudi, lahko šel k gospodarjem in najslabši gospodar k podložnikom, ali nekaj takega...ker tako ful ustvarjajo napetost in podložniki bodo vedno manj motivirani.
Houd de wereld tegen
roxy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a roxy* »

upam da bo nominiran sebastjan in da gre ven.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Ja Miran je faca ja...on je zastopnik G3spirits za štajersko, sem delala pri njemu...me pa zanima kje ma lokal Damjana in kako se imenuje? nism nikjer zasledila...mi je pa tudi škoda da je šla Damjana ven...se je ta teden res izkazala in bi si zaslužila ostat...medtem ko je Sandi s tem škrtarjenjem s hrano čist mim vseku..saj pri men...pa dosadni so postali res...Nina pa je tud men bla grdo oblečena ta rumena ni nič kaj pasala jo je se mi zdi kr mal debelo nardila...kokr suha naj bi pač bla...eh za dolgcajt preganjat bojo že
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Men je fant reku,da ga ma v industrijski coni pri Arnovskem gozdu(v bližini žalca,arje vasi)..imenuje se pa Cat's ;)

Drgač pa tkole k kritizerate Sandija..matr usak je že bedno not izpadu,tku k Damjana..pa on sigurno ni mislu grdo za to hrano..mogoče je mislu,da je ne smejo dat oz. se je bau kaj bo če oni pridejo na drugo stran pa uni ne bodo dal..kaj jst vem kaj mu je zadogajalo..da je tko izpadu..škoda no ;) upam,da ne bo na račun te "napake" skos zdej nomineran..Men je blo pa škoda,da sta oba nominerana..k je marsikdo k bi si bolj zaslužu nominacijo..je*at ga igra je igra ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Damyanchyka napisal/-a:Jst mislm da pr podložnikih ne bo sam en nomineran ;) Seba zna bit ogrožen pa Marko al pa Tjaša ;) Pr unih pa po usej vrjetnosti Sandi pa Žanin(upam da gre ona ven..ker mi je tuk antipatična da konc..učer zvečer k sm gledala predn so šli spat,se je skor ponujala Marcelu..neki ga izziva da bi masirala..pa ga zvezala pa ni pustu..pol je pa nekak tko pršlo da je rekla ti pridm dat dve okol ušes..pa je reku prid..pol pa prou tisto se nanj vrže..pa ne me zgečkat..oink oink..otročje :D :D )

Men je tud Jeanine ful antipatična, pa Dada mi je tud nekam smotana postala, isto Sandi, pri njemu mi je dobr sam to, da fajn zgleda pa še kr fajn se oblači. :D Damjane mi je žal, ker mi je bla okej, upam pa da naslednji po hitrem postopku letita ven Jeanine in Dada. Sandi ne, ker ga je čist okej gledat. :D Pa tud Sebastjan, okej sej je zoprn, sam bi blo dolgčas brez njega. Še vedno sta mi najbolj simpatična Naske in Dejan, res pa je, da ne gledam zlo vlk tega BB-ja, tak da si pač pol ustvarim mnenje na podlagi tistga kar slučajno zasledim.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Meni je pa bedno, ker bo zgleda spet tip zmagal! Babe, nehejmo glasovat za izselitev žensk noooooo :lach:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

nenanena napisal/-a:Ja Miran je faca ja...on je zastopnik G3spirits za štajersko, sem delala pri njemu...me pa zanima kje ma lokal Damjana in kako se imenuje? nism nikjer zasledila...mi je pa tudi škoda da je šla Damjana ven...se je ta teden res izkazala in bi si zaslužila ostat...medtem ko je Sandi s tem škrtarjenjem s hrano čist mim vseku..saj pri men...pa dosadni so postali res...Nina pa je tud men bla grdo oblečena ta rumena ni nič kaj pasala jo je se mi zdi kr mal debelo nardila...kokr suha naj bi pač bla...eh za dolgcajt preganjat bojo že

Damjana ma lokal blizu kraja Žalec, na obvoznici za avtocesto v Arnovskem gozdu (tak mi temu rečemo), imenuje se pa CityCats

lokal je pa že sam po sebi največja beznica daleč naokoli :razz:
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

jah, men se je tud ucirej zamerlo to, da so te podloznike tolk v glavo zajebavali. po moje jih nalasc hocejo psihicno cist zjebat. no, sej pol sm tud prestavla program, k mi je blo cist doglocasno gledat naprej
to je bla pa res ena najbolj bednih oddaj, tko da se mi je BB trenutno cist zameril :D brez veze use skupaj :D
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

Ja, itak da so zmagali gospodarji, če niso rabili nič delat. :flop:
Pa še tisto, kar so morali (iti v džakuzi, natikati kondome in podobne bedarije), so zajebali. Valjda, da če delaš manj, narediš manj napak, kot če delaš več. Logično.
Odgovori