Super! Naj se navadi, pa raziskuje. Aha-to pa je res glede hitrosti. Saj ko ga vzameš ven ni morda tako hiter kot postane pozneje,ne? Te male bolhice so totalno naspidirane. Zdaj bo valda cel dan, pa cel večer počival, ko si ga tako utrudila.
Slikice pričakujemo, posnetke pošlješ preko messengerja,ne?
Ja, spola se še ne vidi. Morda ga niti ne boš znala določiti. Jaz imam s tem še vedno težave. Pah, če ni fantek bo pa pač punčka Dodika
hehe. Ali pa dodo. M1 je bila tudi fantek se mi zdi, pa je imela žensko ime. Kaj naj potem zdaj.
Ja, pesek kar nabavi, ker je super! Res! Jaz sem ga kupila ko sem tisto knjižico o hrčkih nabavila. Mi je žal, da prej nisem vedela za ta pesek, bi ga moja lepotička že imela. Ful je fajn! Tak se kotalijo not v njem..hehe. Miša vmes še papa notri, pa lula, pa se prehranjuje. Očitno ji je vseeno kje ima kosilo

pa maš prou..na začetku, recimo prvih 10min je biu tak normaln, se sprehaju pa raziskovau..pol pa en napačn gib z najine strani, pa Dodo takoj pritisne na gas!
..pa prvič sm vidla pri njemu, da se je 'umival'..tisto ko s šapicami po gobčku in ušeskih neki maha 

...sam ga je pa mami prepričevala, ampak ne deluje...
..tko da raj ne bom tvegala hehe..zdj sm mu tle na mizi ogradila prostor s kletko, kovčkom za nakit, škatlico njegovo..