Maudisa napisal/-a:Če ne bi rada vidla kaj sledi v naprej na kmetiji pač ne spremljaj te teme.Pa je problem rešen.
Nia ti pa kar poročaj.
lej, na večinoma vseh forumih je neko tako načelo, da se stvari ne govori v naprej, ker so to spojlerji. če boš ti šla en film u kino gledat tut verjetno nebi hotla vedt kako se konča. mislim da je tale tema bolj namenjena temu, da se komentira kaj se sproti dogaja, kakšni so tekmovalci in podobno. zarad mene ve kar govorte kdo bo zmagal, ker kot sem že rekla, ne spremnljam dosti kmetije. ampak me vseeno moti, ker če se pri drugih temah (ki so vam bolj fancy in zanimive kot pa kmetija, ki vam je oh in sploh bedna) ne govori vnaprej, potem mislim da lahko tudi za to temo velja isto.
inaa napisal/-a:men gre pr tem showu najbl na ziuce, da je (kokr usa druga jajca ala bari, BB-ji, in drugi) na sporedu ob 8.oo in traja najdl casa, poj so pa use kul nadaljevanke in nanizanke prestavlene na ful pozno uro ..kdo bo caku prijatelje ob 1 ponoc
ma ceu program je zjeban, najpri ceu popoune spanske nadaljevanke poj pa se vecerna poslastica s slovenskim izborom enih primitivnih reality showov in tragikomicnih nadaljevank s pevkami in k"$%/( v glavnih vlogah
Zato mamo pa eni kablske pa siol tv in gledamo nemške programe,ki imajo približno 500× bolj na nivoju programe.Ali bilokaj.Jebeš slovenske.
Aja kar se pa Kmetije tiče...Mi je edini normalen tuki Goran.
Vse ostale bi pa v vojsko poslala.Se vid da niso nikol bli,k še kola ne znajo prov držatpa take mamine mile jere so da ajdeeee....
Ženske so mi pa vse adijo.
Tole je blo totalno nefer, da so Špeli pustil met povite roke... Če je bla taka reva, bi si pa znanje zbrala... Samo pol bi prekleta krava tok popušila proti Mojci da res ne bi blo... Prov ne prenesem več nobenga, razen Gorana pa Rusa in upam da jih bosta fejst jebala v glavo nasledn tedn...
beretta napisal/-a:Tole je blo totalno nefer, da so Špeli pustil met povite roke... Če je bla taka reva, bi si pa znanje zbrala... Samo pol bi prekleta krava tok popušila proti Mojci da res ne bi blo... Prov ne prenesem več nobenga, razen Gorana pa Rusa in upam da jih bosta fejst jebala v glavo nasledn tedn...
se ne bi mogla bl strinjat s tem ... bomo držal pesti da jima bo ratal, k teli ostali pezdetki so pokvarjeni na deseto potenco