Essence
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Jz sem pa mal pozna, ane?
Je že nova kolekcija zunej, jz sem pa šele dons kupila Thelmo (brez Louise). Lep. Ampak že mam neki podobnega, ugotovila šele doma.. 

Dons v NM pobrala zadnji Zulu, ter še Desert Fox.
Še posebno Zulu je prekrasen! Mi mogoče žal, da nisem še rozastega, ampak roza res ni moja barva.
Pomoje se bodo itak še v DMih dobili.
Sam js mam pa res srečo z temi lakci. Nobeden mi ne uide
Še posebno Zulu je prekrasen! Mi mogoče žal, da nisem še rozastega, ampak roza res ni moja barva.
Pomoje se bodo itak še v DMih dobili.
Sam js mam pa res srečo z temi lakci. Nobeden mi ne uide

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
No pravkar pršla domov iz Mullerja (NM)
Dobila use tri glose, bronzer, eno senčko in 2 lakca in obe jumbo barvice sam sm spet razočarana k Zulu lakca ni blo več, ker sm ga tko hotla
ma kdo 2?
*mala* mojga si pobrala
Drgač mi je pa prodajalka u Mullerju rekla, da so čeri popoldne dobil pa je ful hitr vse šlo. Jst sm sam tistga roza lakca pa desert fox dobila. Treba it še v DM v akcijo, ko jih bodo dobil.. važn, da sm saj večino te kolekcije dobila
Dobila use tri glose, bronzer, eno senčko in 2 lakca in obe jumbo barvice sam sm spet razočarana k Zulu lakca ni blo več, ker sm ga tko hotla

ma kdo 2?
*mala* mojga si pobrala

Drgač mi je pa prodajalka u Mullerju rekla, da so čeri popoldne dobil pa je ful hitr vse šlo. Jst sm sam tistga roza lakca pa desert fox dobila. Treba it še v DM v akcijo, ko jih bodo dobil.. važn, da sm saj večino te kolekcije dobila

^^ Pa bi se prej spravla v trgovino, pa ti ga nebi pobrala
Wow, ti pa res kar celo kolekcijo pokupiš.
Js pa le lake (redko še kaj več). Čeprav je eyeliner dobr zgledal in me mogoče še zamika.
Zdej pa že čakam na naslednjo kolekcijo, kjer bom verjetno kar vse 4 lake pobrala

Wow, ti pa res kar celo kolekcijo pokupiš.
Js pa le lake (redko še kaj več). Čeprav je eyeliner dobr zgledal in me mogoče še zamika.
Zdej pa že čakam na naslednjo kolekcijo, kjer bom verjetno kar vse 4 lake pobrala

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sej vem, da bi mogla še prej it ampak dobr.. bom pa še v Lj iskala pa v našem DMju.
Ja zdej sem kupla skor celo kolekcijo, ker do zdej nism skor nobenkrat res, da bi mi blo use všeč. Sem običajn kupla sam kakšen lak al pa gloss zdej pa mal več.
btw , a katera ve kdaj bo Sun Delicious pr nas? Tam mi je tud tolk stvari ušeč

Ja zdej sem kupla skor celo kolekcijo, ker do zdej nism skor nobenkrat res, da bi mi blo use všeč. Sem običajn kupla sam kakšen lak al pa gloss zdej pa mal več.
btw , a katera ve kdaj bo Sun Delicious pr nas? Tam mi je tud tolk stvari ušeč

maj- junij
Ravno to je zabavni del teh Essence kolekcij, da nikoli ne veš kdaj te presenetijo na stojalu
Essence Sun Delicious

Essence Sun Delicious
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
purple_rain napisal/-a:Jz sem pa mal pozna, ane?Je že nova kolekcija zunej, jz sem pa šele dons kupila Thelmo (brez Louise). Lep. Ampak že mam neki podobnega, ugotovila šele doma..
Kjeeeeeeeeeeee? Js sm ta lakc iskala pousod, pa usakic odsla iz trgovine ciiiist razocarana, k sm najdla sam prazno stojalo

Live. Love. Surf.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho