Slike vaših nohtov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Meni se zdita obe barvi krasni, tako roza kot mint :) (je pa res, da sama nosim vedno samo eno barvo hkrati)... pa tista nude od Emanuele je tudi lepa. :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Se strinjam s splošnim mnenjem :), vsaka barva zase je lepa (Pinky še posebi :wtg:), skupaj mi pa nekako ne pašeta.

emanuela, jz bi - valda, ne znam pustit laka samega kot je - na tvojega še kej napackala/narisala/karkoli, se mi zdi ful preveč istega odtenka kot koža

--

Jz mam pa eno packarijo trenutno :lach:, sem upala da mi bo lepše uspelo (tehnika s folijo)
Slika

v tem primeru mi je podlaga (en stari Essence, "glam girl") ubistvu lepša (s tem da rdeče res ne maram...ampak so pa sexi :D)
Slika
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Ulala, kako pa narediš tole s folijo? :)
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Joj, ful je simpl.
1.)pobarvaš 1 sloj s poljubno barvo; počakaš da se posuši
2.A)daš drugo barvo, z zmečkanim kosom folije za živila (tista tanka, prozorna) "potapkaš" po tej drugi barvi
(jz tkole delam) (priporočljivo je vsak noht posebi packat, ker se sicer prehitro suši lak in lahko nastane čudna packarija)
2.B)z zmečkanim kosom folije naneseš drugo barvo (lahko tud več barv hkrati; dost se da afnat s temle :D)
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Ulala, purple, tale folija tehnika me je pa navdušla :D To morm sprobat!

Js sm pa lih dons pršla v posest vijoličnega in črnega laka essence (breaking dawn edišn). Vijolčkota si lihkar mažem, pa..nisem lih zadovoljna, tak mal preveč tekoč se mi zdi :cry: Vztrajala bom samo zaradi odtenka (lake, pri katerih mi nanos ni všeč, čaka dokaj hiter odhod na deponijo ali v druge roke..). Mogoče sem se pa samo razvadila z deborah laki :D
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

@purple_rain: bom stestirala in pokazala rezultat :)
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Ena moja današnja. I felt like stripes :P Čeprav priznam da mi je žal, da sem dala na rožnato črne črtice. Mislim, da bo šel tale lak kmalu dol. :razz:

Slika

Poleg tega pa barva roza na sliki ni enaka kakor je v RL

Tale je z neta:
Slika
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^luštno :wtg: (mogoče ne lih za v službo, heh, znajo bit zoprni kšni-odvisno kje delaš)
Pa "tvoja" roza mi je dosti bolj všeč :)

--

Jz pa še kar nimam dost te folije (ker nisem najdla gobe!), tokrat s "crackle" lakom (navdih <3)
Slika
(Misslyn twilight + zlat Barry M crackle)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^kaka goba bi naj kao bla to? (Ja, nimam pojma) :D btw, lepi nohtki.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Če se ne motim gre tole tudi s "ta rumeno" viledo? Lepo zgleda, ker ni tak močn "crack" efekt :)

Pa jaz bi tudi imela dolge nohtke :(

Vidim, da sem včeraj pozabila update-at. Sem namreč šla dol dat lak in na novo. Malo preveč mi je bilo močno. In nastalo je tole:

Slika
baronica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baronica »

schpeltza meni so pa tvoji s črtami noro dobri :D bom vkradla idejo.
Drugače pa purple_rain res imaš lepo dolžino nohtov, meni se pa skozi plastijo zaradi dela :(
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

baronica, ti si kar postreži! Meni so sicer všeč ampak nisem bila razpoložena za take nohte včeraj :P

Se pa meni tudi cepijo ful. Zdaj testiram vitaminčke za nohte, kožo in lase pa da vidimo če bo kaj bolje.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Iiii, schpeltza, kok so dobri ti zadnji! (rahlo risankasto mi zgleda, kot kšne oči, ki škilijo Slika kjut)
(pa upam, da ti bodo vitamini pomagal :wtg:)

Ja, hehe, navadna gobica za posodo (ene uporabljajo tisto za nanašanje ličil), naredi luštn efekt; npr. tole mi zgleda fajn (tudi "crackle").

Sicer pa *tok tok*, trenutno se moji nohti kar dobro držijo, razen desnega palca, ki mi pa itak skoz nagaja :roll:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^tele slikce so mi hudo dobre. Tole pol sam namažeš pa pol potapkaš z gobico al kako? Pa pojma nimam, mi je pa kar všeč in bi sprobala, čeprav mi najbrž ne bi ratalo tak lepo. :)
Yada, yada, yada...
baronica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baronica »

Pa še moje igranje z gobico, drugače pa so nohti čisto pristriženi pa malo moram še ob kožici lak počistit :)

Slika
Odgovori