sirovka, hvala
positive vibration...pazi, da se ne navežeš preveč, razen, če si pripravljena na imeti mačko. Na tak način sem jaz dobila svojega. Eh, ja, začasnik bo ja, samo kak mesec, dva ga bom imela. Kakor so ga familije z nevzgojenimi otroci prišle gledat in cukat, me je takoj minilo, da bi ga komurkoli dala. In od takrat imam mačka
Priznam, da :
-sem kljub moji želji, da bi bila, trenutno čisto neproduktivna. Problem je, ko si hočeš najti delo, pa kar ne gre in si zabuben, na netu in si tako krajšaš čas,
-sem dobila super praktična darila, pa nisem neki težki materialist. Ma res, čisto vse mi bo prišlo prav

,
-komaj čakam na pravi vikend, torej na jutri... veselo bo

,
-imam spet pokrampane roke. Nikakor mi ne uspe, da ne bi imela niti ene praskice. Bi pa bilo super fino fajn, če psička ne bi več vlekla ježev izpod žive meje,
-bi včasih rada napisala kaj več v to temo, pa ne. Enostavno, ker ne moreš spisati vsega, niti ni vse za na forum. In potem kolebam med enimi random dejstvi, ki se mi podijo po glavi in čisto majhnim vpogledom v moj vsakdanjik...Mogoče pa je tako prav, nikoli ne veš, kdo te stalka preko neta

The world is as you are.