Matura [Združena tema]
gemini napisal/-a:Ja sej ni slaba. Sam še zmer preveč zameJst bi obnovo na 20 straneh
Jst mam obnovo teh besedil na 3 al 4 straneh

Drgač pa...mene je tut malček strah za jutr...naša prfoksa nima blage veze o slovnici (ker jo tut študirala ni...ampak sam književnost) ...tko, da ste ostali lahk veseli, ker bomo mi zniževal povprečje

Jst srčno upam, da bo jutr na easy...al pa usaj podobna predmaturitetnemu preizkusu, ki je biu u izi...
Srečno usem, ki jutr pišete ...

Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Evo me, direkt iz slove. Filing - neopredeljen.
Neki sem rešila, neki mi je blo pa kr nekej. Notri je blo ene par mojih šibkih točk - tisti S ( struktura povedi), naglašeni samoglasniki, kar mi je sploh kr neki ...
Za napisat je bla pa pritožba, neki sem zmutila skupi. Neki bo že, lohk bi blo laži.
Neki sem rešila, neki mi je blo pa kr nekej. Notri je blo ene par mojih šibkih točk - tisti S ( struktura povedi), naglašeni samoglasniki, kar mi je sploh kr neki ...
Za napisat je bla pa pritožba, neki sem zmutila skupi. Neki bo že, lohk bi blo laži.

Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Meni ni šlo preveč dobro...pritožbo sem pomojem kar okay napisala (ampak sem pozabla na priloge
), une vprašanja, ki so bla logična sem vsa rešla...kar je blo pa čiste slovnice mi je šlo slabo.
Aja...Prebivalec Krškega je?
(smo se lih zdej kregali glede tega...)
Glede na stare pole se mi je zdelo kar težko. Ne fuuul težko ampak...malce težje.

Aja...Prebivalec Krškega je?

(smo se lih zdej kregali glede tega...)
Glede na stare pole se mi je zdelo kar težko. Ne fuuul težko ampak...malce težje.
Men se je zdelo pa težko.
Mislm sej to je blo za prčakvat glede na moje znanje slovnice. Ampk vseen. Fonetičnega zapisa sploh nisem znala. Prebivalca Krškega tud ne,...
A priloge so ble tud v pritožbi? No to sm očitn tud spregledala..
OK upam, da mi bo ostalo šlo kej bolš.

A priloge so ble tud v pritožbi? No to sm očitn tud spregledala..

OK upam, da mi bo ostalo šlo kej bolš.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
- Sramežljivka
- Kraj: Novo mesto
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
Amm a priloge so nujne pr pritožbi?
Pomoje, da ne.
Men je šlo kr dobr, se mi ni zdela prou težka. V bistvu je lažji del mature za mano, zdele se začne pa smotan deu - matematka.
Pomoje bom zdele tri dni vegetirala pa se sam to učila. Pa psihologija me tud mal skrbi.
Aja prebivalec Krškega? LoL pojma nimam, Krščan?

Men je šlo kr dobr, se mi ni zdela prou težka. V bistvu je lažji del mature za mano, zdele se začne pa smotan deu - matematka.

Aja prebivalec Krškega? LoL pojma nimam, Krščan?

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
MA za pritožbe ne vem...sošolka mi je rekla, da je nujno, sam zdej sem gledala po knjigah in so primeri pritožb tudi brez prilog.
Bo.
Zdej je kar je.
gemini, meni je blo tut precej težko glede na moje znanje (ker ga praktično ni). Sem več al manj kar ugibala une naloge...bo ziher 90% narobe.
Aja, še neki!! Predzadnja naloga...ko je blo treba popravit napake...WTF? Jaz jih nisem vidla skoraj nič.
Pa mi ponavadi ful grejo take naloge. Kaj ste ve popravle tam?
Bo.
Zdej je kar je.
gemini, meni je blo tut precej težko glede na moje znanje (ker ga praktično ni). Sem več al manj kar ugibala une naloge...bo ziher 90% narobe.

Aja, še neki!! Predzadnja naloga...ko je blo treba popravit napake...WTF? Jaz jih nisem vidla skoraj nič.