Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

tisto niso bile tangice, je bil nakurčnik! :D :D :D

nekaj v tem stilu je zgledalo....

http://www.diskretno.com/moske-tangice- ... cts_id/691

:lol:
Buttercup
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Buttercup »

"Nakurčnik"???!!!

Jao Jochie, to sem dala prou pod izjavo tedna :lach: :lach:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

če pa ne vem, kako se reče! :D

pa ne me zajebavat, ker ti bom naustnik nataknil! :D :D :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Mah, men so šli že u štartu čist predalč s tem slačenjem, dons so pa z nakurčniki (avtorske pravice by Jochie) dosegl višek :roll: .

In zakaj so se mogle slečt še bejbe (sm spet bulla sam na en uč, pa mogoče kej sfalila)?

Js bi freeznla že ta pru dan, moja rit na ogled celi Sloveniji, mnja, ne bi šlo skoz.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Men tud ni jasn, zakva se morjo skoz neki slačt, pa u gatah tm skakat?! Očitno sklepajo (snovalci BB-ja), da mi (gledalci) kr umiramo od želje videt njihove riti :?

Tale tip od Damjane je pa kr posrečen model, tak simpatičn...Aja Nina pa men na sploh s tem novim lookom ni všeč, včasih mi je bla ful bolša.
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a habibi7 »

mah s tem slačenjem so mi tolk glupi, kaj mislejo da imajo gledalci ful željo gledat pomanjkljivo oblečene tekmovalce in bo gledanost zato k v gatah pa modrcu skačejo tam ful višja al kaj?
Pa da so podložniki nardili preveč napak in zato še zmeraj ostajajo podložniki? Debilno- in pri pudingih je blo pa kar neodločeno? phaa :box:

In ful jim dam prav da so se uprli!
Pa ful škoda ker je šla Damjana ven. Kolk je pa bil procent zanjo?
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

habibi7 napisal/-a:Pa ful škoda ker je šla Damjana ven. Kolk je pa bil procent zanjo?

52% za Damjano, 48 za Sandija
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Res skoda zaradi Damjane, zdaj bo pa se najmanj cel teden ta Sandi not, ki ga tudi ce podnapise vklopijo cist nic ne razumem.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

v čem je fora, da nekatere punce, tudi takrat ko ni treba, skačejo okrog v tangicah, ko gredo ven na čik si pa bundo gor vržejo. Kaj ti pomaga bunda če imaš nago rit.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

Yazmeen napisal/-a:Men tud ni jasn, zakva se morjo skoz neki slačt, pa u gatah tm skakat?! Očitno sklepajo (snovalci BB-ja), da mi (gledalci) kr umiramo od želje videt njihove riti :?

Men tut to ni jasn. Kr neki- že od vsega začetka nas posiljujejo s tem (najbolj pa seveda tekmovalce). Brezveze.

Pe še ta Max pa Gačanovič- če nimata kej pametnega za povedat, bosta pa zihr na sex obrnila. Bi blo bol, da bi bla tih. Za spremembo mi je mela Tina ok komentarje, sam unadva sta bla pa spet podn.

Aja, pa punca od ElTyba mi je delovala ful brihtna. Nina se je ful trudla, pa je sploh ni mogla zatret al pa zmest :D Najboljša je bla pa una:

Nina: Kdo pa pri vama v zvezi nosi hlače?
Mateja: Ja, Tyb nosi hlače, jaz pa krilo :D
mala18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: route 888

Neprebrana objava Napisal/-a mala18 »

pa izjava damjaninega fanta:
NINA: Kdo ima pri vama zadnjo besedo?
MILAN: Seveda da Damjana! ˝Da dragi˝!! :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

honeydew napisal/-a:v čem je fora, da nekatere punce, tudi takrat ko ni treba, skačejo okrog v tangicah, ko gredo ven na čik si pa bundo gor vržejo. Kaj ti pomaga bunda če imaš nago rit.

Ja, to tudi meni ni jasno. One gospodarice so sedele na sedezni med celo oddajo v tangicah, tudi prej, ko jim se nihce ni narocil slacenja. Ne razumem te logike in se krizam za njihove jajcnike in ostale reproduktivne organe :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jst pa ne vidim čisto nobene škode v tem, da se ljudje, ki se prijavljajo na resničnostne šove, ne razmnožujejo :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

jullia_ napisal/-a:Jst pa ne vidim čisto nobene škode v tem, da se ljudje, ki se prijavljajo na resničnostne šove, ne razmnožujejo :D

Nesramno :D

Kdo bo danes nominiran? Po moje Jeanine in Marko. In izpadla bo Jeanine. Malce predvidljivo bo za naslednja dva tedna se mi zdi.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

po mojem bosta pa tjaša in sandi.

mam tak filing, da bojo vsi podložniki dal en glas tjaši, ker je pač edina punca in mislim, da se ne razumejo prav dobr z njo.

sandi pa zarad istih razlogov ko že prej. sam da je zdej zarad teh nominacij še bl živčen...
Odgovori