Vse o MSN / Problemi z msn

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a the Queen »

xtina napisal/-a:Vem da ste se o tem tuki ze pogovarjal ampk sploh ne najdem kje je zdej to....zanima me kater program je potrebno instalirat da vidis katera oseba te je dala na block...

Zaradi tega si pa ne rabiš nobenega programa inštalirat.
Pod tem linkom točno vidiš kdo te je blokiral ali zbrisal.
Sam pazi,da ko to pogledaš pol si menjaj takoj password,ker nikoli ne veš koliko so programi varni in zanesljivi pa čeprau zgleda ta program zanesljiv ampak preventika nikoli ne škodi :wink:
http://www.checkmessenger2.net/it/s/check-messenger/
gisele
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gisele »

Ok..ne vem al js kaj narobe delam al kaj je drugega narobe ampak men tole res prav ne dela(sm šla prevert na tale naslov kdo me je blokiru pa nč ne napiše pravilno..kar neki). Se mi zdi da tak program, da ti pove kdo te je blokiru sploh ne obstaja. Kdo te je pa zbrisu pa lahk progledaš tud na svojem msn-ju, sploh ne rabiš nobenega programa...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

http://www.blockstatus.com/msn/stchecker

Jst vedno gledam tuki ^^, če se že odločm, da bi rada vedla, kdo me je blokiru oz. brisu (in pol jst tud njih brišem :twisted: ) in mi vedno prou kaže.
gisele
Sramežljivka
Sramežljivka

jagodka85 napisal/-a:http://www.blockstatus.com/msn/stchecker

Jst vedno gledam tuki ^^, če se že odločm, da bi rada vedla, kdo me je blokiru oz. brisu (in pol jst tud njih brišem :twisted: ) in mi vedno prou kaže.

Kako pa ti napiše? Namreč meni za vse stike napiše da so offline, pa čeprav niso. A to rabiš še kakšen poseben program da ti prav dela??
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Za tist al so online al pa offline, ne gledam, gledam samo tist, kdo me je zbrisu. Ker tist pa tud zame piše, da sm offline, čeprou sm online.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

jagodka85 napisal/-a:Za tist al so online al pa offline, ne gledam, gledam samo tist, kdo me je zbrisu. Ker tist pa tud zame piše, da sm offline, čeprou sm online.
To če te je zbrisal pomeni da te je blokiral ali prav zbrisal iz stikov?
I laugh at gilded butterflies.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Se mi zdi, da samo zbrisal, če te je pa blokiru, pa ne vem. Sej pravm, jst občasno pogledam samo za to, kdo me je zbrisu dol iz liste, za blokirat pa ne vem, če obstaja kej tazga ... mogoče tud, sam še nism našla :D
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Ma meni ta program,ki ga je dala jagodka mi je kar neki,ker ti pokaže samo,če te je kdo zbrisal ampak ti pa ne pokaže če te je kdo sam blokiral.
Je pa en program,ki ti točno pokaže kdo te je blokiral ali zbrisal in tega tudi jaz uporabljam sam ko ga uporabim pa menjam takoj password,ker nikoli ne veš koliko so programi zanesljivi :)
Program pa je ta
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

jagodka85 napisal/-a:Se mi zdi, da samo zbrisal, če te je pa blokiru, pa ne vem. Sej pravm, jst občasno pogledam samo za to, kdo me je zbrisu dol iz liste, za blokirat pa ne vem, če obstaja kej tazga ... mogoče tud, sam še nism našla :D
U mater, če je to res pol sem kr mal jezna :) Sem šla zdaj gledat kdo me je zbrisal.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Hehe, ja, to je tko, k ne prčakuješ, da te kdo zbriše al pa blokira, pa te vseen. In pol je kr mal šok.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

pa ne no... js sm tud šla ravn preverit pa sem ugotovila, da me je kr ene par oseb zbrisalo.. za ene tri sm js tud en mal jezna. za ostale mi je pa tk vseen..
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Zdaj sem šla gledat še na tisti program, ki ga je dala the Queen in pomojem je to da te je nekdo blokiral ALI izbrisal. Ker mi isto kaže.

Čeprav glede blokiranja ne zamerim, jaz mam tudi enih par osebkov blokiranih ampak samo zato, ker vem da me bojo vedno poklikali ko pridem gor (tudi če sem odsotna) in se mi včasih ne da ful klepetat in pogovarjat ker nimam časa.
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Meni pa ne kaže isto.
Namreč se mi je zgodilo,da en tip je bil zadnje cajte skoz off-line,kar se mi je zdelo zelo čudno,ker je čisto vsako jutro on-line in naprej sem šla preverit v ta program,ki ga je dala jagodka in vse je bilo kul sam vseeno se mi je zdelo zelo čudno in zato sem šla še preverit v program,ki sem ga poslala jaz in v tem programu z razliko s tistim prvim mi je pokazalo,da me je blokiral :evil:
Tisti program od jagodke pokaže samo,če te je kdo zbrisal medtem,ko ta program,ki sem poslala jaz pa pokaže če te je kdo blokiral ali zbrisal :wink:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Sam a se ne da to, kdo te je zbrisal, pogledat kr tak na msnju pri možnostih? Maš pač eno možnost da pogledaš kdo vse te ma na seznamu stikov, in tistga ko ni napisanga, pomeni da te nima več. A ni to tak?
Tiste strani ko ste napisale linke sm pa hotla odpret, pa mi antivirusni napiše da je to nevarna stran al ne vem kaj, pa rajš nism odpirala. Sej če me kdo blokira mi je tak vseen, ko js tud večkrat kerga, ko se mi ne da ment al pa kej. :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
gisele
Sramežljivka
Sramežljivka

the Queen napisal/-a:Ma meni ta program,ki ga je dala jagodka mi je kar neki,ker ti pokaže samo,če te je kdo zbrisal ampak ti pa ne pokaže če te je kdo sam blokiral.
Je pa en program,ki ti točno pokaže kdo te je blokiral ali zbrisal in tega tudi jaz uporabljam sam ko ga uporabim pa menjam takoj password,ker nikoli ne veš koliko so programi zanesljivi :)
Program pa je ta

Sj vem, da sm že mal tečna :oops: ampak me res zanima kako ta program deluje..mislim, kako pa tebi pokaže da te je stik blokiru. Ker meni za vse isto pokaže pa točno vem za enega da me je blokiru pa mi nč ne napiše (sem pa 100% da me je) :?
Odgovori