Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Joanfaca napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:Jst zase vem, da mi je potrebn še velik več od tega, kot da mi partner dobr zgleda in da ma lepo telo, ker on vse to ima, pa to men ne zadostuje. Pa tud čist fajn se zastopva, pa mi tud to ne zadostuje. Mogoče je fora (tud) v tem, da se je začel obnašat do mene preveč prijateljsko in ne več tolk kot moj tip...mene pa prjatli pač spolno ne privlačjo :?

Js sej pol gre pa ta zveza počas bl k ne rakom žvižgat, al ne?
:gruebel: :confused: :?

Ni rečen, če ti uspe ugotovit, kaj te zavira pr teh zadevah in probaš kej spremenit na tem področju. Vsaj upam no. Jst sm mu lih dons povedala, da se mi zdi, da se je začel obnašat do mene preveč prijeteljsko in premal kot moj fant (če razumete, kaj hočem povedat) in da sm pol tud jst nekak začela gledat nanjga kot na prjatla in ne več kot na mojga partnerja. Se mi zid, da je nekak nehu s tisto 'iskrivostjo', ki ga je ohranjala zanimivga tud na drugačn način. Sj normalno, da si morta bit partnerja tud prjatla obenem, ampak morta pa ohrant tud mal tistga, ta druzga, še sama ne vem, kako bi temu rekla :?
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

^^ ko se je začelo meni to dogajat v zvezi, sem jo tut hotla rešit pa je šlo vseen vse v maloro... In potem sem iskala vzroke za konec povsot drugot, ampak dejstvo je blo, da so se mi zdel pač drugi bol privlačni kot moj partner... :nixweiss:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

fun napisal/-a:^^ ko se je začelo meni to dogajat v zvezi, sem jo tut hotla rešit pa je šlo vseen vse v maloro... In potem sem iskala vzroke za konec povsot drugot, ampak dejstvo je blo, da so se mi zdel pač drugi bol privlačni kot moj partner... :nixweiss:

Ja, sam vrjetn se ti je to začel dogajat kot posledica nečesa, ne kr tko, zarad lepšga in če lahko ugotoviš, zarad česa se ti to dogaja, pomojem lahko reš'š ta problem :nixweiss:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

miteq napisal/-a: In grem se stavit, da ljudje, ki se trudijo ohranjat svoje telo v formi na različne načine, tudi več seksajo. Mogoče ne vsi (tvoj primer, kot praviš), verjetno pa večina.

Obstaja tudi drugačna logika. Ljudje, obsedeni z oblikovanjem telesa in dietami, imajo lahko precej nizko samopodobo. En debelušen tip je pa lahko zadovoljen s sabo, samozavesten in privlačen ženskam.
Poznam kup žensk, ki nonstop razmišljajo o tem, kaj bodo pojedle, kaj bodo počele v fitnesu, da bodo pojedeno spravile dol in s čim bodo namazale rit, da ne bo videt celulita.
Mislim, da je najprej pomembno, da se človek sam sebi zdi privlačen, da ima neko zdravo samozavest glede svojega telesa. Bolj to, kot pa dejanske mere in kilogrami.

Da ne govorim o tem, da folk, obseden s fitnesom in lepotnimi postopki sploh nima časa za seks :D
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Jst priznam, da bi mi (predvidevam) tut čez deset, dvejst let (moja in partnerjeva) postava igrala določeno vlogo na tem področju (seveda u kombinaciji z dejauniki, k gradijo "greha vreden komplet"). Kar pa ne pomen, da živim u iluziji, da bodo to u nulo zdefinirane mišice in gladka koža moje riti, ampak enga presežka špeha in mlahavosti pa usen ni treba ... "Fotri", kot jih jst imenujem, mi resnično ne potegnejo, me odbijajo dons in me bodo odbijal leta 2030. Pač.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
MissCat
Sramežljivka
Sramežljivka

:)

Neprebrana objava Napisal/-a MissCat »

S prejšnjim fantom sem 1x na mesec, ni bilo več privlačnosti, s sedanjim pa vsak dan :D :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

miteq napisal/-a:
MsN napisal/-a:Mene zelo zanima, kakšen je recept za tak zakon :D Je vse odvisno od kombinacije ljudi ali kakšnih drugih vložkov v odnos? :)

Pomoje je fora v tem kako sploh izgledaš pri teh letih. Če je ženska pri 50ih cela celulitasta, z debelimi nogami in ritjo, potem gre erekcija gobe nabirat.
Enako velja za moškega - če ima pir pauh, ne dvomim, da tudi ženski ni več do seksa.

Edini recept je, da svoje telo ohranjaš mlado s športom, rekreacijo, zdravo prehrano in pozitivnim pogledom na življenje, drugače bo tip raje porival bolj mlado in živahno meso, kot pa zapuščeno ženo. Ženska pa se bo raje vsedla na mladega in svežega tiča.

zdj mi je na misu padla: zakaj bi ceu lajf jedu makarone? :D

nene jz pravm, zakaj bi jedu hamburger če lahko onrk zrezek :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

sej, zato pa moj tip skos govori da bom huda mamica :lol: oz. če bom taka k moja mt :lol: loool nene boljša ;) men je telovadt hudo, sam spraut se morm!
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

kr.ena napisal/-a:
miteq napisal/-a: In grem se stavit, da ljudje, ki se trudijo ohranjat svoje telo v formi na različne načine, tudi več seksajo. Mogoče ne vsi (tvoj primer, kot praviš), verjetno pa večina.

Obstaja tudi drugačna logika. Ljudje, obsedeni z oblikovanjem telesa in dietami, imajo lahko precej nizko samopodobo. En debelušen tip je pa lahko zadovoljen s sabo, samozavesten in privlačen ženskam.
Poznam kup žensk, ki nonstop razmišljajo o tem, kaj bodo pojedle, kaj bodo počele v fitnesu, da bodo pojedeno spravile dol in s čim bodo namazale rit, da ne bo videt celulita.
Mislim, da je najprej pomembno, da se človek sam sebi zdi privlačen, da ima neko zdravo samozavest glede svojega telesa. Bolj to, kot pa dejanske mere in kilogrami.

Da ne govorim o tem, da folk, obseden s fitnesom in lepotnimi postopki sploh nima časa za seks :D

Se popolnoma strinjam. Poznam take ljudi, določeno obdobje sem bila tudi sama taka.. In to se ti tako zakorenini v možgane, da se še zdaj kdaj ujamem, kako kompliciram glede malenkosti, ki jih drugi po vsej verjetnosti sploh ne opazijo. Prej opazijo moje razpoloženje, kot naprimer pridobljen kilogram..
No, odkar sem z zdajšnjim fantom, se je moja zakompleksanost precej omilila. Sex je odličen in ob njem se počutim sexi. Ker še ne živiva skupaj, sexava večinoma med vikendi. Včasih 1x na dan, včasih pa tudi 3x, 4x.. Odvisno od več dejavnikov.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
srčica <3
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sLOVEnija

Re: :)

Neprebrana objava Napisal/-a srčica <3 »

MissCat napisal/-a:S prejšnjim fantom sem 1x na mesec, ni bilo več privlačnosti, s sedanjim pa vsak dan :D :D

wow 1x na mesec?pr men bi bla totalna kriza :lol: še skor usak dan pa vikendi dvojno mi ne zadostuje :razz: sam k ni več cajta (al z njegove al pa moje strani)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz se strinjam z miteqom. Videz ni tako zanemarljiv, kot si nekateri mislite.
Samo midva imava očitno različne travme glede telesne neprivlačnosti, ker on poudarja predvsem celulit in špeh, moja nočna mora je pa zanemarjena frizura, zadah iz ust, pomankljiva higiena nasploh,...

Popolnoma jasno mi je, da bo moj mož (če ga bom sploh imela :) ) pri 50ih imel kakšno kilo več in kakšen las manj kot pri 25ih. Ampak to se mi ne zdi kakšen blazen problem. Bi me pa popolnoma odbil, če bi se v strgani trenirki in prešvicani majici cel dan neobrit po kavču valjal in nehal pred spanjem zobe umivat.
Takšen človek bi me pa fizično povsem odbijal in pridržujem si vso pravico, da v tem primeru z njim neham seksat :)

Na žalost se mi to niti ne zdi tako redek primer, da se nekdo zapusti, ker je "za doma pač vse dobro, ni važno, kako izgledaš, pa notranja lepota ftw". Bulšit, še celo v eni knjigi o bontonu sem par let nazaj prebrala, kako zelo noro je, da se vsakodnevno trudimo za svoj izgled, če smo v stiku s praktično tujci, partnerju smo pa pripravljeni smrdljive noge pod nos tiščat.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

S tem se jst tud strinjam drgač. Če bi se moj partner čist zapustu, zredu, se nehu brit...me sigurn ne bi več prvlaču. Jst sm hotla povedat, da ni pa to edini recept za zdravo spolno življenje, ker mor bit še več od tega. Nekateri ne zgledajo lih k manekeni, pa majo še zmer pestro v postelji, al pa lih obratno.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

^Se popolnoma strinjam... z julio.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Yazmeen napisal/-a:S tem se jst tud strinjam drgač. Če bi se moj partner čist zapustu, zredu, se nehu brit...me sigurn ne bi več prvlaču. Jst sm hotla povedat, da ni pa to edini recept za zdravo spolno življenje, ker mor bit še več od tega. Nekateri ne zgledajo lih k manekeni, pa majo še zmer pestro v postelji, al pa lih obratno.

Ja, to itak. Nekateri pa izgledajo manekensko (ali to celo so :) ), pa živijo v celibatu.
Videz ni vse, ampak s tem se vsi strinjamo. Po drugi strani si pa hitro označen za plehkega, če si drzneš pripomnit, da mogoče človeku tudi ni vseeno, če je bil njegov partner pred 20 leti Lepotica, danes je pa Zver.

Potem pa poslušaš, da si grozen, ker se človeško telo z leti pač spreminja. Seveda se spreminja, ampak dokler so spremembe samo v obliki strij, je še dobro. Ko se pa človek začne spreminjat v tem smislu, da to strijasto rit prične oblačit v sprane gate s popuščeno elastiko, je pa mogoče vsaj delno sam kriv za pomanjkanje seksapila :)
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

jullia_ napisal/-a:strijasto rit prične oblačit v sprane gate s popuščeno elastiko

Save me, oh great Jebus! :tot:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Odgovori