Izobrazba???
-
- Sramežljivka
- Rebeka Kupec
- Sramežljivka
- Kraj: Hrastnik
- Tina Verbič
- Sramežljivka
- Kraj: Veliki Gaber
- Nastja Krivec
- Sramežljivka
- Kraj: Rogoza
- Ksenija Zupanc
- Sramežljivka
- Kraj: Rimske Toplice
Nastja Krivec napisal/-a:Jaz zares upam, da pridem na Naravoslovno tehnično fakulteto v Ljubljani. V smer modno oblikovanje. Konkurenca je precej velika in ker nisem v Ljubljani, da bi lahko hodila na priprave za sprejemne izpite, je toliko teže, saj baje FUUUL gledajo na to.
Ja sej pa rečeš da si hodila. Sej ne morjo vedet če si res ali ne. Drugače se pa vidimo na sprejemnih.

- Nastja Krivec
- Sramežljivka
Bunny. napisal/-a:Nastja Krivec napisal/-a:Jaz zares upam, da pridem na Naravoslovno tehnično fakulteto v Ljubljani. V smer modno oblikovanje. Konkurenca je precej velika in ker nisem v Ljubljani, da bi lahko hodila na priprave za sprejemne izpite, je toliko teže, saj baje FUUUL gledajo na to.
Ja sej pa rečeš da si hodila. Sej ne morjo vedet če si res ali ne. Drugače se pa vidimo na sprejemnih.
ma baje da jih ma ista profesorca priprave, ko je pol glavna v komisiji heh tak da najbrž te že vejo ne

- Ksenija Zupanc
- Sramežljivka
- Kraj: Rimske Toplice
Nastja Krivec napisal/-a:Bunny. napisal/-a:Nastja Krivec napisal/-a:Jaz zares upam, da pridem na Naravoslovno tehnično fakulteto v Ljubljani. V smer modno oblikovanje. Konkurenca je precej velika in ker nisem v Ljubljani, da bi lahko hodila na priprave za sprejemne izpite, je toliko teže, saj baje FUUUL gledajo na to.
ma baje da jih ma ista profesorca priprave, ko je pol glavna v komisiji heh tak da najbrž te že vejo ne
Pa reči da si bla na drugih pripravah k jih organizirajo različne šole(ateljeja 2050, art tečaji,...).
- Nastja Krivec
- Sramežljivka
Bunny. napisal/-a:Nastja Krivec napisal/-a:Bunny. napisal/-a:Nastja Krivec napisal/-a:Jaz zares upam, da pridem na Naravoslovno tehnično fakulteto v Ljubljani. V smer modno oblikovanje. Konkurenca je precej velika in ker nisem v Ljubljani, da bi lahko hodila na priprave za sprejemne izpite, je toliko teže, saj baje FUUUL gledajo na to.
Pa reči da si bla na drugih pripravah k jih organizirajo različne šole(ateljeja 2050, art tečaji,...).
ja samo vsi potrdila dobijo

- Katarina Ribnikar
- Sramežljivka
- Kraj: Goriče
- Kontakt:
- Lucia Klasinc
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
Trenutno sem v 4. letniku III. gimnazije Maribor. Moje študijske želje:
1. Psihologija
2. Pedagogika in sociologija
3. Matematika
Postati želim, seveda, psihologinja, ker me to res zanima, a me bo zadovoljevalo tudi to na 2. in 3. mestu. Verjamem, da bom sprejeta na tisto šolo, kot mi je namenjeno (morda silim nekam, kjer mi sploh ne bo všeč).
1. Psihologija
2. Pedagogika in sociologija
3. Matematika
Postati želim, seveda, psihologinja, ker me to res zanima, a me bo zadovoljevalo tudi to na 2. in 3. mestu. Verjamem, da bom sprejeta na tisto šolo, kot mi je namenjeno (morda silim nekam, kjer mi sploh ne bo všeč).