Men je pa ta 'vaš' Davor res en debiln tip Na sploh se mi obnaša k en divjak, res se grdo izraža, pa ful mi deluje nasiln, sploh dons s tistimi napovedmi, kaj bo Goranu naredu naslednjič (kako mu bo vse prste polomu in ga nabil u glavo, al kva se je že napihvou tam!)...ma dej pejd v vrtec, pacient en! Boh pomagi, pač ne maram takih ljudi.
^ ampak prov res... debil primitivn... upam, da mu Goran al pa kdo drug zabije tista njegova jajca v goflo naslednič pa da leti vn po hitrem postopku...
sicer bl tko z enim učem spremljam tole, ampak dons sm pa slučajno slišala kva je blebetal, pa se mi je zagabu v momentu
^^Lani je blo tk, da so ble finale v živo... pa ziher še ni tok daleč zdle, da bi še sam dva ostala, kaj šele, da bi se vedlo za zmagovalca Pomoje bo tut letos zmagovalna bitka u živo...
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
Yazmeen napisal/-a:Men je pa ta 'vaš' Davor res en debiln tip Na sploh se mi obnaša k en divjak, res se grdo izraža, pa ful mi deluje nasiln, sploh dons s tistimi napovedmi, kaj bo Goranu naredu naslednjič (kako mu bo vse prste polomu in ga nabil u glavo, al kva se je že napihvou tam!)...ma dej pejd v vrtec, pacient en! Boh pomagi, pač ne maram takih ljudi.
se ne bi mogla bl strinjat... Take debile lahko z lupo iščeš, tolk mal jih je... Js sam še enga podobnga poznam, pa tud je iz MB... zdej pa ne vem kaj je to... Tole zadnje bolj za šalo...
Kr se tiče pa Sabine in njene prekmurščine... punca se po mojem mnenju zlo trud, da bi jo kdo razumel, tko da je to bl slaba prekmurščina... Se mi je pa zasrala zdej nazadnje s tistim njenim izpadom, da kaj neki si bo otrok mislu... Kaj si pa misl ko jo sliši ko gordo govori?! Tle mislm predvsem na tisto njeno kurbo in kurbanje...
zmagovalc ne vem kdo je, zdej je zadni tedn k ga snemajo na kmetiji, vem sam da so bli prejšn tedn gor še trije (cirila in 2 moška (mama si ni zapomlna imen) in v petek je vrjetno edn od njih šou domov. upam da ne cirila.
pa dobro NIA kaj ti ni jasno. veš kokrat smo že rekli da ne govori vnaprej stvari, ker bi nekateri radi gledali brez da vejo kdo zmaga. a ni fora gledanja ravno v tem?? pa kolkrat smo že rekl da ne govorte kaj se bo vnaprej zgodil
še mene to razpizdi, pa redko gledam to stvar mogoče misliš da boš izpadla carka ker že use veš unaprej, ampak folka k kmetijo gleda ne zanima kok je ena NIA carka ker use ve, ampak bi radi samo pogledali šov brez da use vnaprej vejo.
men gre pr tem showu najbl na ziuce, da je (kokr usa druga jajca ala bari, BB-ji, in drugi) na sporedu ob 8.oo in traja najdl casa, poj so pa use kul nadaljevanke in nanizanke prestavlene na ful pozno uro ..kdo bo caku prijatelje ob 1 ponoc
ma ceu program je zjeban, najpri ceu popoune spanske nadaljevanke poj pa se vecerna poslastica s slovenskim izborom enih primitivnih reality showov in tragikomicnih nadaljevank s pevkami in k"$%/( v glavnih vlogah
inaa napisal/-a:men gre pr tem showu najbl na ziuce, da je (kokr usa druga jajca ala bari, BB-ji, in drugi) na sporedu ob 8.oo in traja najdl casa, poj so pa use kul nadaljevanke in nanizanke prestavlene na ful pozno uro ..kdo bo caku prijatelje ob 1 ponoc
ma ceu program je zjeban, najpri ceu popoune spanske nadaljevanke poj pa se vecerna poslastica s slovenskim izborom enih primitivnih reality showov in tragikomicnih nadaljevank s pevkami in k"$%/( v glavnih vlogah