Knjigo za slo pa sem jaz vidla v Mladinski knjigi.
a je sploh katera do zdej od tukaj dobila pesem pri ang?
kako pa je kaj s knjigama, v kakšne podrobnosti moraš it? sem prebrala, ampak že kar dolgo nazaj

purple_rain napisal/-a:^^Ah, jz sem tud slovo tko zbluzila, da me je kr sram. :S
Mam pa eno vprašanje:
ang., višja raven: kolk je možnosti pri 3. vprašanju dobit katero od pesmic? Ker jz nisem zihr, če jih dobr razumem..hmm.
aderyn napisal/-a:^^ pri slo sem jaz imela kar srečo, če bi dobila kaj drugega, mi verjetno ne bi šlo tako dobro. saj pri mat je enako
Knjigo za slo pa sem jaz vidla v Mladinski knjigi.
a je sploh katera do zdej od tukaj dobila pesem pri ang?
kako pa je kaj s knjigama, v kakšne podrobnosti moraš it? sem prebrala, ampak že kar dolgo nazajin se ne spomnem ravno nekih podrobnosti ali pa odlomka verjetno ne bom znala umestit čisto natančno, pač tako natančno kot si bom pogledala obnove in se spomnila (ker v enem dnevu ne morem še enkrat prebrat obeh). tako iz izkušenj, a je možno predelat vse tiste teme v enem dnevu (če nimaš posebnih težav z jezikom, vr)?
Balenciaga napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^Ah, jz sem tud slovo tko zbluzila, da me je kr sram. :S
Mam pa eno vprašanje:
ang., višja raven: kolk je možnosti pri 3. vprašanju dobit katero od pesmic? Ker jz nisem zihr, če jih dobr razumem..hmm.
ojoj js pa res upam na poezijo, vse so mi neizmerno všeč!!! najbolši mi je pa wordsworth