nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

MorningStar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MorningStar »

Ne vem no ampak ali mam samo jaz tak občutek, da fantje ne ločijo punc, ki so stare 11 ali pa 16, 17, 18? Normalno, nekatere punce pri 11ih imajo prsi in so bolj razvite kot vrstnice ampak poteze obraza, obnašnje, razmišljanje itd. pa sigurno ni isto kot pri kateri, ki je stara 17!
Zdej, ali so tako slepi, da ne vidijo otroškega obraza ali pa se sploh nič ne pogovarjajo in gredo direkt samo še v posteljo/wc/grm...
Zadnjič greva s kolegom čez btc, pa prifrči ena smrklja stara okoli 11, 12 let. V miniki in zrihtana v nulo. Takoj je bil komentar: Lej kaka bejba! Ma kaka bejba, če je še otrok! In potem takoj nazaj: Ja no, če se pa zrihtajo pa oblečejo kot kake 18 letnice. Mislim, no comment! Mal, da ga nisem s torbico oklufutala, kot kaka stara mama.
Sploh pa, kje ma taka punca starše, mamo in kako to, da jo pustijo okoli skakat v tako kratki kiklici, da so njene tangice skoraj iz večjega blaga. :roll:
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
Tanit
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tanit »

Ja nekatere deklice se res prenasponajo... tipi pa nc druzga ne vidjo kot sex! :evil:
Spade
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Spade »

Tanit napisal/-a:Ja nekatere deklice se res prenasponajo... tipi pa nc druzga ne vidjo kot sex! :evil:

Oprosti - tudi ženske/gospodične/punčke hočejo biti seksi z razlogom - privlačiti, biti sexy, iskanje pogledov - in tudi meni so se zgodile priložnosti, ko so punce (baje iz 8. razreda devetkletke) na sosednji mizi v lokalu meni nič tebi nič začele plesati (na mizi seveda), se lizati(...), 13/14 letna punca je bila brez hlačk pod krilcem - pa jih nismo niti napili, niti zadrogirali, mogoče malo sprovocirali - ampak te punce so tako naivne in po pravici povedano pretirano "potrebne" (če tak otrok sploh ve, kaj počne). Pa niti nebi vedel, da so toliko stare, če mi to ne bi povedal nek kolega - punce so zgledale stare nad 18 let.
Potem ni čudno, da se ob mešanici z alkoholom zgodi toliko prvih seksov pri 13/14 letih - med tipom in punco, ki se sploh ne poznata. Tip pijan hoče, ženska pijana ne ve kaj počne, i evo ti.
@ Spade
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

ojoj :o kam gre ta svet?.... Ok kapiram, če prvič pr 15. ne pa pr 11!!! Haloo!!
Lani je na roj. dnevu mojga bratca(12let) mela njegova sošolka ŽE podložen modrček oblečen. In, ne, nima dovolj razvitih prsi!! niti za mini majčko, kaj šele za modrček :o
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Spade napisal/-a:
Tanit napisal/-a:Ja nekatere deklice se res prenasponajo... tipi pa nc druzga ne vidjo kot sex! :evil:

Oprosti - tudi ženske/gospodične/punčke hočejo biti seksi z razlogom - privlačiti, biti sexy, iskanje pogledov - in tudi meni so se zgodile priložnosti, ko so punce (baje iz 8. razreda devetkletke) na sosednji mizi v lokalu meni nič tebi nič začele plesati (na mizi seveda), se lizati(...), 13/14 letna punca je bila brez hlačk pod krilcem - pa jih nismo niti napili, niti zadrogirali, mogoče malo sprovocirali - ampak te punce so tako naivne in po pravici povedano pretirano "potrebne" (če tak otrok sploh ve, kaj počne). Pa niti nebi vedel, da so toliko stare, če mi to ne bi povedal nek kolega - punce so zgledale stare nad 18 let.
Potem ni čudno, da se ob mešanici z alkoholom zgodi toliko prvih seksov pri 13/14 letih - med tipom in punco, ki se sploh ne poznata. Tip pijan hoče, ženska pijana ne ve kaj počne, i evo ti.
Se en razlog, da odobravam novi zakon, ki prepoveduje premlademu folku v lokale po polnoci.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Tip k gre z 11-letnico more bit totalno blesav. Isto pa DEKLICA k se v to spušča pri teh letih! Kam gre ta svet :roll:

In kar je napisal spade je čista resnica. Te 13-letne smrkle nimajo niti najmanjših manir kaj šele kakšnega stila oblačenja. Dejte mi povedat, zakaj za vraga je treba priti v šolo v miničih in top majčkah, ki jim komaj pokrijejo tisti centimeter joškic? Kako jih lahko starši spustijo take v šolo? Sami sebi zakrivajo oči o starosti njihovih otrok?
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenSoul »

Jah, prov too much je tole s temi 11, 12,....15-letnicami. Pač je treba k stvari prehajati postopoma in začeti takoj s sexom pri 11ih letih je pa kruta :evil: .
pa sej takrat komi veš, kako se ločijo punčke in fantki...
Res pa je,da eni fizično in mentalno dost prej dozorijo. Tut odvisno od vzgoje in okolice bivanja. Če primerjam Lj in moj mali kraj na perferiji, je opaziti očitno razliko med deklicami oz. dekleti. Pri enajstih naj se smrklje igrajo z barbikami!!!!!

Jaz naprimer sm zgubila nedolžnost dokaj pozno (20 let). Sam prej enostavno nism bla psihično pripravljena. Stvari so se mi zdele enostavno nagnusne. In res morš prestopit prag v zrelost, da lahko začneš uživati v spolnosti. In prov vesela sm, da sem počakala.

Je pa škoda zgubit par otroških let z željo hitro odrasti :wink:
***papilonka***
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: planet za zadet

Neprebrana objava Napisal/-a ***papilonka*** »

am..ja eno poznam k je stara 14let pa je zgubla nedoužnost na eni veselici u šotoru..vem kr tak vejo usi..bla je pa z isto nedoužnim tipom, k je pa star tk k jz zj..in je bla fora de je bla cela krvava..pa šotor je biu ceu krvav..( to me je ful šokiral k sm to vidla kr jz sm mela sam pikico krvi na hlačkah..)zj je pa tak..očitno de ona ni bla (dddd) dost zrela..al pa ga je tut un tk štorast utknu an..
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja mislim tudi koliko je široka punca.

Jaz nism nič krvavela pa sm zgubila nedolžnost pr 16 letih. Pa počasi je treba nekateri jim ga pa kr notr nabijejo... :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Js tud nism nč krvavela... pa še dons sm prepričana da z bolšim tipom ne bi mogla zgubit nedolžnosti kt sm jo...
Always look on the bright side of life!
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

js tudi nisem krvavela... nič me ni bolelo in nič... blo je super! boljš kot sem si kdajkoli predstavljala...
My dreams are my reality...
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

No tut jest sm ena izmed tistih, ki ni..sam res pa tut men ni jasn kva delajo 11-letnce z 20-letnim tipom oziroma koko to tipi sploh lahko nardijo :?: da gredo tko izkoriščat take punce k nimajo še skorj nič pojma kaj se dogaja na tem svetu :( mislm žalostno res.
Za dežjem vedno posije sonce!!
Villeneuve
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Škofja Loka

Neprebrana objava Napisal/-a Villeneuve »

Vsak pameten fant, ki ima nekaj v glavi ne bo imel spolnih odnosov z osebo mlajšo od 15 let, ker te osebe ščiti zakon.

Spolni napad na osebo, mlajšo od petnajst let
183. člen kazenskega zakonika

(1) Kdor spolno občuje ali stori kakšno drugo spolno dejanje z osebo drugega ali istega spola, ki še ni stara petnajst let, pri čemer obstaja očitno nesorazmerje med zrelostjo storilca in žrtve, se kaznuje z zaporom od šestih mesecev do petih let.

(2) Kdor stori dejanje iz prejšnjega odstavka s slabotno osebo, ki še ni stara petnajst let ali tako, da uporabi silo ali zagrozi z neposrednim napadom na življenje ali telo, se kaznuje z zaporom najmanj treh let.

(3) Učitelj, vzgojitelj, skrbnik, posvojitelj, roditelj, duhovnik, zdravnik ali druga oseba, ki z zlorabo svojega
položaja spolno občuje ali stori kakšno drugo spolno dejanje z osebo, ki še ni stara petnajst let in mu je zaupana v učenje, vzgojo, varstvo in oskrbo, se kaznuje z zaporom od enega do osmih let.

(4) Kdor v okoliščinah iz prvega, drugega in tretjega odstavka tega člena kako drugače prizadene spolno nedotakljivost osebe, ki še ni stara petnajst let, se kaznuje z zaporom do treh let.

..pameten-zrel moški se ne bo spuščal v razmerja z ženskami, ki še niso polnoletne - mlajše od 18 let...
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenSoul »

Ja sej to je vprašanje, kolk tipov je kljub svojim letom dovolj pametnih in zrelih, posebno ko jih daje testosteron :twisted:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

*pupika* napisal/-a:js tudi nisem krvavela... nič me ni bolelo in nič... blo je super! boljš kot sem si kdajkoli predstavljala...

tole ..
pa še dons sm prepričana da z bolšim tipom ne bi mogla zgubit nedolžnosti kt sm jo...
pa tole..

se ČIST strinjam! jz sm jo z svojim k sva bla skp 4 mesce in je biu čist taprau cajt in trenutk in cela izvedba (hehehe) in plac, bolel ni nč (clo komi vrjeu da sm zgubla jumfr z njem :eek:), niti krvavela :oops:... in RES nikol ne bom obžalovala ker ga mam fulful rada in je biu/je še zmer taprau :oops:
Odgovori