Vprašaj me... #48
Re: Vprašaj me... #48
Ne, ne poznam dobro. Ravno zadnjič smo se pogovarjali o babicah in dedkih najinih staršev. To je pa to, do kje sežem…
Zanimivo, da bi težko izpostavila nekoga. Še najlepši spomin imam na babico in dedka (po mamini strani, čeprav je bil on zelo kratek čas v mojem življenju). Ona je bila tako preprosta, easy going, nobenega kompliciranja…
Od očeta so vsi preveč striktni…
- - - - - - - -
Si kdaj na zmenek povabil/a punco/ fanta k sebi domov in nekaj skuhal/a? Kaj je to bilo?
Zanimivo, da bi težko izpostavila nekoga. Še najlepši spomin imam na babico in dedka (po mamini strani, čeprav je bil on zelo kratek čas v mojem življenju). Ona je bila tako preprosta, easy going, nobenega kompliciranja…
Od očeta so vsi preveč striktni…
- - - - - - - -
Si kdaj na zmenek povabil/a punco/ fanta k sebi domov in nekaj skuhal/a? Kaj je to bilo?
Enkrat bolj na zacetku videvanja je prisel k meni- no ali je bilo to ze naslednji dan za kosilo, ko je prespal, se ne spomnim vec…naredila sem riz s piscancem, brokolijem, sampinjoni, in sojino omako, ingverjem, malo na azijski nacin, kolikor se spomnim.. moj sedanji sedanji, nobenemu drugemu nisem nic.
Sem takrat sele bolj zacela kuhat in bila precej pocasna pri pripravljanju vseh sestavin.
Ponavljam + pozitivni momenti, ki se jih najbolj spomnis od zacetka zmenkov
Sem takrat sele bolj zacela kuhat in bila precej pocasna pri pripravljanju vseh sestavin.
Ponavljam + pozitivni momenti, ki se jih najbolj spomnis od zacetka zmenkov
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- _patchouli_
- Cosmopsiho

- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Zdejsnjega partnerja nisem nikoli povabila tja, kjer sem zivela, ko sva se spoznala, ker sem zivela s cimri in stanovanje ni bilo ravno v dobrem stanju, lol (uradno itak naj ne bi imela obiskov nasprotnega spola, ampak to je cela druga trapasta zgodba). On je pa sam zivel in se blizje moje sluzbe, tako da sva bila bolj tam.
Enkrat sem enemu bolj casual zmenku nekega lososa skuhala, se mi zdi? Druga se ne spomnim.
Joj, ze vec kot 10 let nisem imela tistega, ko zacenjas dejtat, se sploh ne spomnim vec
Moj mi je na zacetku vedno vrtnico prinesel, pa dostikrat se je kar tako na hitro pri meni v sluzbi oglasil, ce se tisti dan nisva mogla videt. Enkrat se nisva uspela videt in mi je prinesel v pisarno celo pizzo za malico. Mislim da ni treba povedat, da so ga moji sodelavci imeli radi
Ponavljam
Enkrat sem enemu bolj casual zmenku nekega lososa skuhala, se mi zdi? Druga se ne spomnim.
Joj, ze vec kot 10 let nisem imela tistega, ko zacenjas dejtat, se sploh ne spomnim vec
Moj mi je na zacetku vedno vrtnico prinesel, pa dostikrat se je kar tako na hitro pri meni v sluzbi oglasil, ce se tisti dan nisva mogla videt. Enkrat se nisva uspela videt in mi je prinesel v pisarno celo pizzo za malico. Mislim da ni treba povedat, da so ga moji sodelavci imeli radi
Ponavljam
Nikoli nisem prav na zmenek pripeljala fanta k sebi domov in mu skuhala. Je bila vedno gužva v št. domu, v fletu s 3 cimrami…
Potem so pa itak casual kosila kdaj bila pripravljena.
Uf, od tiste začetne faze je že (pre)dolgooo
Se spomnim njegovih nenapovedanih obiskov v študenta ali pred faks, ko sem imela kakšno uro, dve vmes fraj, da sva se videla, šla na kosilo ipd…
Pa včasih me je v soboto pobral in sva šla čez vikend na kak izlet. Čisto spontano. Kaj pa vem…
- - - - - - - -
Koliko si bil/a star/a, ko si točno vedela kaj želiš početi v življenju?
Potem so pa itak casual kosila kdaj bila pripravljena.
Uf, od tiste začetne faze je že (pre)dolgooo
Se spomnim njegovih nenapovedanih obiskov v študenta ali pred faks, ko sem imela kakšno uro, dve vmes fraj, da sva se videla, šla na kosilo ipd…
Pa včasih me je v soboto pobral in sva šla čez vikend na kak izlet. Čisto spontano. Kaj pa vem…
- - - - - - - -
Koliko si bil/a star/a, ko si točno vedela kaj želiš početi v življenju?
zelo kmalu nevem 11-12... čeprav nisem čist točno vedela kaj sam da nočem za druge delat pa met običnega šihta 6-14... sicer je bila ideja na začetku kaj in je zdaj na koncu malo drugačna ampak sem vseen dosegla kar sem si želela.
ponavljam...
ponavljam...
Še sedaj ne vem kaj si želim početi v življenju.
Oz. ta hip bi bil plesalec, pa s tem telesom ne morem
Ne bi več delal v IT, pa drugo ne znam. Svojo (po čustveni inteligcenci otročjo?) knjigo o (plačljivih - žal večinoma) seks izkušnjah bi izdal, pa je še nobenmu ne morem/upam dati za prebrat
Ampak se mi zdi, da je to ta hip najbolje, kar imam... mogoč bi pa kaj drugega moral (na)pisati...
Res si želim, da tekom psihoterapije najdem tudi svojo poklicno pot, kjer se bom lahko izpolnil oz. vsaj izpolnjeval
Drugače pa, ker nekaj časa nisem odgovarjal, mi je dobro vprašanje od vesne:
...aja, pa eno šugarbejb sem tudi presenetil s pico
Pol mi je pa ta začela kuhat^, ker res dobro kuha in ji to ni problem oz. lažje se zamoti s kuhanjem, kakor pa da se čustveno (oz. kakorkoli drugače) posveti meni
Najbolj "zabavna" je, ko me ma že dost in poslušanja mene in mojega jamranja, ker pač glumi, da je moja special friend, svojčas skoraj punca... ko pač več ne more, pol da kak ful dober komad ful na glas v njenem hudem avtu
Ampak tko BTW. Ta hip hočem verjeti (ta hip pač čutim tako, čeprav hitro pa pol vidim kolk je hladna in kolk ji je vseen), da ženska dobiva čustva do mene... pač pr vas ženskah to dlje časa traja, ampak pač, ko zagrabi(te) pol bo pa fajn
Ali sva res čist nekompatibilna, al bova celo nekaj začela, probala ?
Ponavljam zadnje vprašanje, tj. Koliko si bil/a star/a, ko si točno vedela kaj želiš početi v življenju? z dodatkom "Ali sploh veš kaj želiš početi v življenju, kaj je to in ali počneš to?"
^Drugače to je ful kjut, ko ti nekdo kuha, to počne z veseljem oz. vsaj težko mu ni in posebno če še zna (dobro) kuhati

Oz. ta hip bi bil plesalec, pa s tem telesom ne morem
Ne bi več delal v IT, pa drugo ne znam. Svojo (po čustveni inteligcenci otročjo?) knjigo o (plačljivih - žal večinoma) seks izkušnjah bi izdal, pa je še nobenmu ne morem/upam dati za prebrat
Res si želim, da tekom psihoterapije najdem tudi svojo poklicno pot, kjer se bom lahko izpolnil oz. vsaj izpolnjeval
Drugače pa, ker nekaj časa nisem odgovarjal, mi je dobro vprašanje od vesne:
Eni, ki mi ni bila seksi, vendar sva vseeno dejtala, sem naredil picoSi kdaj na zmenek povabil/a punco/ fanta k sebi domov in nekaj skuhal/a? Kaj je to bilo?
Pol mi je pa ta začela kuhat^, ker res dobro kuha in ji to ni problem oz. lažje se zamoti s kuhanjem, kakor pa da se čustveno (oz. kakorkoli drugače) posveti meni
Najbolj "zabavna" je, ko me ma že dost in poslušanja mene in mojega jamranja, ker pač glumi, da je moja special friend, svojčas skoraj punca... ko pač več ne more, pol da kak ful dober komad ful na glas v njenem hudem avtu
Ampak tko BTW. Ta hip hočem verjeti (ta hip pač čutim tako, čeprav hitro pa pol vidim kolk je hladna in kolk ji je vseen), da ženska dobiva čustva do mene... pač pr vas ženskah to dlje časa traja, ampak pač, ko zagrabi(te) pol bo pa fajn
Ponavljam zadnje vprašanje, tj. Koliko si bil/a star/a, ko si točno vedela kaj želiš početi v življenju? z dodatkom "Ali sploh veš kaj želiš početi v življenju, kaj je to in ali počneš to?"
^Drugače to je ful kjut, ko ti nekdo kuha, to počne z veseljem oz. vsaj težko mu ni in posebno če še zna (dobro) kuhati
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Rada delam kar delam. Ne vem pa če je to "the one" služba zame. Mislim pa, da je že 20 let moja sanjska služba da bi mela v Rimu butično pekarnico, spredaj cozy kafič kjer bi stregla moje kreacije, in bi mel zraven še mini specializirano knjigarnico.
vabljeni, ko odprem 
ponavljam!
ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- _patchouli_
- Cosmopsiho

- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ja, sem vedela pri okoli 8,9 letih. Pa potem spet pri 13. Pa potem okoli 17. leta in spet pri 24-ih. You get the point
Zivljenje je relativno dolgo, kaj si zelis poceti se lahko spreminja, ker se spreminjamo mi, nase izkusnje itd in s tem ni cisto nic narobe.
Vcasih to, kar zelis poceti, ni sluzba, in je sluzba samo nekaj, s cim zasluzis sredstva za tisto, kar si zelis poceti.
Trenutno sem med iskanjem tega, kar zelim poceti. Imam neke ideje, ki so v skladu s tem, kar delam, ampak trenutno ti projekti se niso na vrsti.
Bova pa z mozem enkrat odprla mini guesthouse na eni lepi lokaciji, z barckom, kjer bo moj moz zvecer igral na kitaro (potem, v penziji, tako da se ima cas naucit igrat do te mere, da ne odzene gostov
).
Napisi 3 pozitivne stvari o sebi!
Zivljenje je relativno dolgo, kaj si zelis poceti se lahko spreminja, ker se spreminjamo mi, nase izkusnje itd in s tem ni cisto nic narobe.
Vcasih to, kar zelis poceti, ni sluzba, in je sluzba samo nekaj, s cim zasluzis sredstva za tisto, kar si zelis poceti.
Trenutno sem med iskanjem tega, kar zelim poceti. Imam neke ideje, ki so v skladu s tem, kar delam, ampak trenutno ti projekti se niso na vrsti.
Bova pa z mozem enkrat odprla mini guesthouse na eni lepi lokaciji, z barckom, kjer bo moj moz zvecer igral na kitaro (potem, v penziji, tako da se ima cas naucit igrat do te mere, da ne odzene gostov
Napisi 3 pozitivne stvari o sebi!
Znam dobro poslušat, znam se nasmejat na svoj račun in nisem zamerljiva
- - - - -
Ponavljam
- - - - -
Ponavljam
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Ljudje se mi lahko zaupajo s čimer koli (safe space in to), v večini ljudi poskušam videti dobro (ali vsaj najti razumevajoč razlog za 'slabo'), dobro lazanjo naredim.
luštno, ponavljam
luštno, ponavljam
ne obupam, hitro se učim in se zelo malokrat jezim, še takrat kadar se po navadi pozabim v 5min za kaj se je šlo...
ponavljam...
ponavljam...
iznajdljiva, racionalna, družabna in mam odličen smisel za humor
ful pozitivno vprašanje - ponavljam če še kdo ni odgovarjal pa bi, ali obračam vprašanje: katere lastnosti pa najbolj ceniš pri partnerju?
ful pozitivno vprašanje - ponavljam če še kdo ni odgovarjal pa bi, ali obračam vprašanje: katere lastnosti pa najbolj ceniš pri partnerju?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Njegov full dober smisel za humor, da je full iznajdljiv, nič mu ni težko narediti, če ga kaj prosiš, zna postaviti mejo med biznisom in privat življenjem…
Pa še bi se našlo.
- - - - - - - -
Ponavljam o poz. lastnostih partnerja, ki jih ceniš
Pa še bi se našlo.
- - - - - - - -
Ponavljam o poz. lastnostih partnerja, ki jih ceniš
Lep (samemu sebi, lol
), pameten, prijazen, včasih kake stvari/situacije dobro zaznam in povežem (še predobro; tega je čedalje več, ker delam na sebi... I guess)...
Lepa, pametna, socialno spretna, postavna, dobro pleše... - sem si eno izbral, verjetno vemo katero
Lahko še vedno o dobrih lastnostih partnerja + koliko časa ti vzame priprava (jutranjega) zajtrka? Pripravljaš ga sebi ali še komu?
Lepa, pametna, socialno spretna, postavna, dobro pleše... - sem si eno izbral, verjetno vemo katero
Lahko še vedno o dobrih lastnostih partnerja + koliko časa ti vzame priprava (jutranjega) zajtrka? Pripravljaš ga sebi ali še komu?
"Tema je tvoja svetloba.
Zajtrka nic, kuham dosti casa kosilo/ vecerjo.
Sebi in tamalemu, vcasih ce moj kaj zeli se njemu, ampak dostikrat ne je zajtrkov/ zjutraj v soboto ga pa ni nikoli doma.
Ponavljam
Sebi in tamalemu, vcasih ce moj kaj zeli se njemu, ampak dostikrat ne je zajtrkov/ zjutraj v soboto ga pa ni nikoli doma.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?