Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- @patchouli - tvoj mož je uspel priromat v Slovenijo? sem se prav parkrat ta teden spomnila na vas :)
- sem se nameravala mal razpisat o svojih problemih, pa so problemi ravnokar prišli domov :D morda kasneje!
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- uf sem kar malo postila od vceraj, bila tešča od 15:30 do zdaj.
- kar intenziven teden je bil, koncala z enimi obveznostmi na sosednjem oddelku, pa tudi prvic po dveh tednih delne odsotnosti sem delala cel teden( in skoraj cel teden malega vozilav in hodila iskat iz vrtca)

- blažen mir❤️❤️❤️ edina sem budna, babica je pri nas prespala, se spi,jo morem peljat nazaj v Lj, ko grem na primorsko, mali spi in moj je pa ravnokar vstal, ker gre v sluzbo za 24 ur
- sem si ze lase umila danes, po 10 dneh končno nasla energijo, cez teden sem bila vsak dan po sluzbi cisto fertik in brez casa zase

- se veselim, da bo naslednji teden lahko on 2 x peljal otroka v vrtec zjutraj naslednji teden in sel iskat in jaz lahko za ob 6i v sluzbo, jeiii
- edino en dan ne bm mogla prej domov, ker imamo g2g v sluzbi, ampak je zanimivo, dobmo lučke sladoledne od ljubljanskih mlekarn ( upam, da jh dajo)in gre hitro cas n kaksni 2 plus uri bom nabrala ❤️
- ce si ne bo kaj sproti urnika spreminjal

- ko se vozim ali sama ali z njim na primorsko, so to najbolj mirne/najmanj intenzivne 1,5-2 uri v dnevu
- tudi doma ga ni zdaj nikoli, ko imam termin za psihoterapijo, ni nobenega za pazit tamalega ali pa kdaj sem jaz bila bolna in nisem sla, tako, da sem bila od nov- feb 1x na mesec in nikoli v marcu..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Odgovori