Izpit za avto
no mene je včeraj bratec nekaj učil vozit in sam
na kaj vse je treba misliti, sem resnično mislila, da je to bolj enostavno, sam kot zgleda ni
tako, da res vsaka vam čast, tistim ki ste ga že naredila oz. vam še malo manjka
pa sej ni ravno tako katastrofalno, ampak sej kako že pravijo, počasi se daleč pride
jst pa tudi bi rada že prej kaj znala, preden se bom lotila voziti z avto šolo, da ne bo takrat preveč vsega 

pa sej ni ravno tako katastrofalno, ampak sej kako že pravijo, počasi se daleč pride

-
- Komunikatorka
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
MoJcHyKa vozla sm mau doma =) nč kej extra, k je itak useen kko prideš tja.. moj inštruktor mi je rekel, da je bolš da ne preveč doma vozim.. tak da pač spelat že znam normalno pa to =) lih menjavanje mi še ne gre dobr od rok, ampak bo sčasom.. drugače pa komi čakam, res..
kdaj pa ti začneš vozit? ^^
kdaj pa ti začneš vozit? ^^
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
enako res.. jutri se grem jaz prijavit, pol pa tak takoj dajo
ampak inštruktorja tistga k bom jz mela ga poznam že od prej, ko je en znanec.. tak da upam da bo kul.. pa vem da on mi niti ne bi nabil za bv velik ur, razn če bo res treba da bom tak antitalent.. po drugi strani pa me je kr mau strah že prve ure ojoj.. 

Waves of sound they move my body
bejbe ne se sekirat zdr šolske. še vsak jo je naredu! in sploh ni težku, pač vožnja ku vožnja. sej na konc ti itak pove kaj je blo narobe in kaj je blo v redu. intut če res voziš grozn reče,da se mu zdi da še nisi za na glavno in da naredi še nekaj ur. Js sem bla živčna ku...ne vem kja,ma ful in pol sem tut vozila grozn. avto mi 3krat zaporedoma crknu,kr sem telaa apeljat v drugi. nisem našla primernega mesta za obrnt,čeprav jih je blo ful in še tako agresivno vožnjo sem mela. pa sem vseen naredla. tk da nč bat!!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
No, js šolske sploh imela nisem...bil inštruktor tolk dobrga srca.
, sam sem pa včeraj KONČNO nardila v 3. V 1. so me vrgl živci, v 2. pa sem šla vozit z gripo in mi je na konc zmanjkalo koncentracije pa je pršlo do napak.
Včeraj pa sta mi sedela v avtu dva ocenjevalca, ki sta me vozila okol točn 50 min ampak sem rekla, da se jima ne dam in sta me na koncu še celo pohvalila. Kdor še mora delat je edini nasvet: bodite skoncentrirani in povsem sproščeni pa bo vse ok!

Včeraj pa sta mi sedela v avtu dva ocenjevalca, ki sta me vozila okol točn 50 min ampak sem rekla, da se jima ne dam in sta me na koncu še celo pohvalila. Kdor še mora delat je edini nasvet: bodite skoncentrirani in povsem sproščeni pa bo vse ok!