Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

pr nm je čakalna doba 14 dni..tok da mamo tud kr pestro za tele glavne vožnje.. :oops:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tammyka »

a ve katera kok je za čakat v mariboru?
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Mene je prejšni teden prijavil na glavno vožnjo pa jo mam šele sred decembra :eek: . Gužva je ratala :? . No, važno da v prvo naredim :D
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

mene pa še kar ni prjavu še enkrat :(
woo kaj mi je žal za tiste žmiguce, zdaj bom mogla baje čakat do januarja na novo izpitno :( :(
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tammyka »

punchka napisal/-a:mene pa še kar ni prjavu še enkrat :(
woo kaj mi je žal za tiste žmiguce, zdaj bom mogla baje čakat do januarja na novo izpitno :( :(

jokam s tabo ... jst bi tud rada že enkrat nardila ta izpit ... sam dvomim, da bom dobla novo šanso še decembra ...
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

no mene je včeraj bratec nekaj učil vozit in sam :eek: na kaj vse je treba misliti, sem resnično mislila, da je to bolj enostavno, sam kot zgleda ni :roll: tako, da res vsaka vam čast, tistim ki ste ga že naredila oz. vam še malo manjka :D
pa sej ni ravno tako katastrofalno, ampak sej kako že pravijo, počasi se daleč pride :D jst pa tudi bi rada že prej kaj znala, preden se bom lotila voziti z avto šolo, da ne bo takrat preveč vsega :/
°tanchyka°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a °tanchyka° »

joj, js sm pa pole u pondelk ruknla, tko da bom mela zdj glavno šele po novmu letu.. :( če bi pa pole nrdila u pondelk bi mela pa vrjetn še ta let :(
men se je svet podru ko mi je na polah reku 14.. premalo.. ah, 2 pike no !!
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jowko »

Čimbolj sproščeni za volanom pa bo... pač se treba sprijaznit da nismo vsi za vse narejeni!
Raje nehaj ispit delati, preden narediš katero neumnost.
To, da nekatere zamenjate leve žmigovce za desne, pa vam toplo priporočom da nehate z ispitom! Pomislite kakšne nesreče lahko s tem povzročite!
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

MoJcHyKa vozla sm mau doma =) nč kej extra, k je itak useen kko prideš tja.. moj inštruktor mi je rekel, da je bolš da ne preveč doma vozim.. tak da pač spelat že znam normalno pa to =) lih menjavanje mi še ne gre dobr od rok, ampak bo sčasom.. drugače pa komi čakam, res..
kdaj pa ti začneš vozit? ^^
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

Am pomoje v roku dveh tednih, ker moram še prej cpp-je naredit, pol se bo pa počasi lotila... najbrž še letos, če ne pa takoj po novemu letu... :nixweiss: ker najprej sem si mislila, kje je še to...zdej pa je kar pršlo :D meni se pa tak ne da it delat, čeprav bi rada čimprej šla skozi to =)
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

enako res.. jutri se grem jaz prijavit, pol pa tak takoj dajo :D ampak inštruktorja tistga k bom jz mela ga poznam že od prej, ko je en znanec.. tak da upam da bo kul.. pa vem da on mi niti ne bi nabil za bv velik ur, razn če bo res treba da bom tak antitalent.. po drugi strani pa me je kr mau strah že prve ure ojoj.. :)
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Oh šolsko vsak naredi tko da se ti ni treba bat ;)

Pri nas na Jesenicah zadnje čase ful dolgo čakajo na glavno vožnjo... pomoje je ful dren te čase...
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

js sm pa dons mela glavno..pa sm padla....zdj mam pa sele 22.12..

pa sm jezna sama nase k sm tok neumno napako nardila nism vedla če lahko na levo zavijem :? :( pa se ocenjevalc je biu nek ta mrtvoi čit brez zivljenja...
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

bejbe ne se sekirat zdr šolske. še vsak jo je naredu! in sploh ni težku, pač vožnja ku vožnja. sej na konc ti itak pove kaj je blo narobe in kaj je blo v redu. intut če res voziš grozn reče,da se mu zdi da še nisi za na glavno in da naredi še nekaj ur. Js sem bla živčna ku...ne vem kja,ma ful in pol sem tut vozila grozn. avto mi 3krat zaporedoma crknu,kr sem telaa apeljat v drugi. nisem našla primernega mesta za obrnt,čeprav jih je blo ful in še tako agresivno vožnjo sem mela. pa sem vseen naredla. tk da nč bat!!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
katrin21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katrin21 »

No, js šolske sploh imela nisem...bil inštruktor tolk dobrga srca. :) , sam sem pa včeraj KONČNO nardila v 3. V 1. so me vrgl živci, v 2. pa sem šla vozit z gripo in mi je na konc zmanjkalo koncentracije pa je pršlo do napak.
Včeraj pa sta mi sedela v avtu dva ocenjevalca, ki sta me vozila okol točn 50 min ampak sem rekla, da se jima ne dam in sta me na koncu še celo pohvalila. Kdor še mora delat je edini nasvet: bodite skoncentrirani in povsem sproščeni pa bo vse ok!
Zaklenjeno