evo, poglej na fotko, jz mam tele pearl grey

in kako si bla zadovolnja z njimi?

arrow napisal/-a:A ma slučajno kera mesečne lečke Air Optix Aqua od Ciba Vision? Sem jih prvič naročila in me zanima,kakšne mate kej izkušnje z njimi. Na lecke.si so sicer same pohvale,ampak da uprašam še tukaj
HuDoBa napisal/-a:arrow napisal/-a:A ma slučajno kera mesečne lečke Air Optix Aqua od Ciba Vision? Sem jih prvič naročila in me zanima,kakšne mate kej izkušnje z njimi. Na lecke.si so sicer same pohvale,ampak da uprašam še tukaj
jaz mam zdaj te ene dva dni pa iz ne vem katerega razloga vidim z njimi slabše na daljavo kot z drugimi lečami iste dioptrije. a se mogoče kateri sanja zakaj? ker ko dam pa stare not pa normalno vidim.
ma pa drugače moja mama te leče pa je fejst zadovoljna z njimi, pa je prej znala meti precej problemov z očmi...
arrow napisal/-a:^^Ej a veš,da se men isto dogaja!Vidm dost slabše,kot prejIn isto se mi je zgodilo že lansko leto,ko sem naročila običajne letne leče,pa sem čakala nanje 1 mesec in sem mela vmes ta čas dvo tedenske.tud z njimi sem vidla slabše,pa mi ni jasno zakaj. Zlo nelogično se mi zdi,da bi se moč dioptrije razlikovala pri letnih in mesečnih.HuDoBa in medvedka a vi2 sta mele prej tud mesečne?Te s kerimi sta vidle dobro?
medvedka napisal/-a:HuDoBa napisal/-a:arrow napisal/-a:A ma slučajno kera mesečne lečke Air Optix Aqua od Ciba Vision? Sem jih prvič naročila in me zanima,kakšne mate kej izkušnje z njimi. Na lecke.si so sicer same pohvale,ampak da uprašam še tukaj
jaz mam zdaj te ene dva dni pa iz ne vem katerega razloga vidim z njimi slabše na daljavo kot z drugimi lečami iste dioptrije. a se mogoče kateri sanja zakaj? ker ko dam pa stare not pa normalno vidim.
ma pa drugače moja mama te leče pa je fejst zadovoljna z njimi, pa je prej znala meti precej problemov z očmi...
Ne boš verjela, ampak tudi jaz s Clear all day vidim slabše kot s starimi. Sem takoj pomislila, če je kaj bazna krivina kriva ampak pravijo, da le-ta vpliva samo na udobje nošenja (baje). Vsekakor pa imam tudi sama namen sprobati še Air Optix Aqua in upam, da pri njih ne bo enako. Od katerega proizvajalca so pa tvoje stare?