Meni je pa moj ljubi pripravil res lepo Valentinovo.

Najprej je prišel k meni in mi prinesel vrtnico in Lindtovega srčka (sem mahnjena na Lindor iz Lindta

), v katerega je poleg čokoladic skril še lisice.

Nato pa me je peljal še v kino, kjer sva gledala romantično komedijo Vojna med nevestama. Za piko na i pa sva potem sla se v najino najljubso mehisko restavracijo, kjer nama je celo rezerviral mizo (ponavadi se nekak vedno vstuliva, kljub temu da moras bolj ali manj rezervirati, da prides not). Nato pa sva sla se k njemu na vikend, kjer sva bila sama. Malo sva plesala in se cartala, nato pa si me je privoscil se v postelji (lisice so se kako prav prisle) hihi. Skratka, imela sva se precudovito in orgazmicno if you know what I mean.
Aja, jaz sem pa njemu kupila Milkin srcek, disavno milo al olje ali neki takega v obliki srcka za masazo (sem mu jo obljubila), plisasto rozico, na kateri pise I love you, obenem pa sem mu napisala eroticno zgodbico, v kateri sva midva v glavnih vlogah.
Drugac pa kar se praznovanja Valentinovega tice, se nekako strinjam, da gre za komercialen praznik, uvozen iz Amerike, in da valda moras nekomu, ki ga imas rad, to kazati skozi vse leto, po drugi strani pa je prav lepo, ce se ljubljena oseba zate potrudi in ti pokaze, koliko ji pomenis.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)