Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

Tiavanna napisal/-a:A je kera tok prijazna, da mi napiše kere vrste besedil moramo znat za jutri? Ker sumim, da nimam vseh na spisku. :? :roll:

Predstavitev osebe (opis/oris/oznaka), predstavitev kraja (objektivno/subjektivno), vabilo, zahvala, prošnja, prijava, pooblastilo, izjava, poročilo, življenjepis, zapisnik, ocena. nej me kera dopolni oz. popravi :) jz mislm da je to to
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

slovenščino bom dons sam besedilne vrste pogledala pa kakšno vajo nardila, ker več se ne morem naučit...raj mato delam, ker to je panika :? :?
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Ja jz se ti kar pridružujem AnaaBella...Gemini a imaš doma Veliki srednješolski priročnik(v katerem imaš bistva vseh predmetou)ali pa vsevednik...no tam imaš res bistvo vse slovnice napisano na kakih 20 listih...pa boš 100% dobro pisala.Mal pobrski doma po knižnih policah zih se kaj najde :D
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Jst zdej neki slovo gledam :alien: kr neki

^^sofija
če bojo rezultati korkl tolk dobri milsm d grem jst kr direkt iz maturanca še kar s potovalko naprej žurat
:lach:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

*_nincy_* napisal/-a:Ja jz se ti kar pridružujem AnaaBella...Gemini a imaš doma Veliki srednješolski priročnik(v katerem imaš bistva vseh predmetou)ali pa vsevednik...no tam imaš res bistvo vse slovnice napisano na kakih 20 listih...pa boš 100% dobro pisala.Mal pobrski doma po knižnih policah zih se kaj najde :D

Jst mam knjigo Razlage in ponazoritve jezikovnih ravni z neumetnostnimi besedili. Kr dobro. Čeprou še zmer preveč nakladanja notr.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Jah sej maš ja samo velik je tega....ubistvu jz bom itak pregledala tiste odvisnike,veznike,podredje, priredje,pa oblikoslovje to je pa to...sej kej prou drugačnega pa res ne morjo dat no UPAM da ne :)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Tiavanna napisal/-a:Tole ni čist res. Mi v 4 letih nismo delali NIČ slovnice, tko da mam jaz kar precej dela zdej z učenjem... :? Okay, sej je ful vprašanj vezanih na besedilo, ampak pol ko se začnejo podredja in podobna jajca... :? :? Jaz oz. cel naš razred res nimamo blage veze o slovnici. Slabo. Eh, računam na vredu oceno pri eseju in na ustnem...s tem ne bo težav. :)

Mi smo usak let uzel celo slovnico v treh tednih, tko da se tut mi nismo neki ful naucil. Ampak da te potolazm, sm ucer u pou ure predelala ucbenika za prvi pa drugi letnik, tko da ni ful velik dela. Se najvec je tretjega letnika, k so stavcni cleni, cetrti so pa, mislm da, sam tvorjenke. Pol si pa se besedilne vrste pogledas pa je, sej so ene dost podobne drugim, tko da ni toook tezko :)
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Legally, sej zato se pa tok hitr predela slovnico v šoli, ker je ful ni veliko. Sam mejčkn nadgradnja tistega, kar si že v OŠ delal, je. :)

Zofi, lol, svaka čast. :cool: Hm, kaj MM ma tok kmau konc? Uff.. fouš sm vam oz. jim. :)

Punce, dobr zrihtite vse, kar še mate od mature. Držim pesti, da bi vam šlo čimboljše. ;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

mi smo kr dost naredl slovnce, v vseh 4 letih (očitn več kot nekatere tule), zdle smo mel pa še par neobveznih ur smo se pa mal besedotvorju posvetil... men je to najbol zajeban od vsega, sam se pa zlo rado nardi da je kako vprašanje... načeloma me pa ne skrbi preveč, s slovko nimam težav... matematka bo druga pesm :D
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

gemini napisal/-a:
*_nincy_* napisal/-a:Ja jz se ti kar pridružujem AnaaBella...Gemini a imaš doma Veliki srednješolski priročnik(v katerem imaš bistva vseh predmetou)ali pa vsevednik...no tam imaš res bistvo vse slovnice napisano na kakih 20 listih...pa boš 100% dobro pisala.Mal pobrski doma po knižnih policah zih se kaj najde :D

Jst mam knjigo Razlage in ponazoritve jezikovnih ravni z neumetnostnimi besedili. Kr dobro. Čeprou še zmer preveč nakladanja notr.

jaz mam tud tole knjigico pa mi je čisto čisto ql...

ne vem, meni je resno simpatična zadevica...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Ja sej ni slaba. Sam še zmer preveč zame :D Jst bi obnovo na 20 straneh :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

saj je nres malo predolgo vse napisano samo meni je vseeno boljša kak na pragu besedila učbeniki
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

miikena napisal/-a:Legally, sej zato se pa tok hitr predela slovnico v šoli, ker je ful ni veliko. Sam mejčkn nadgradnja tistega, kar si že v OŠ delal, je. :)

Zofi, lol, svaka čast. :cool: Hm, kaj MM ma tok kmau konc? Uff.. fouš sm vam oz. jim. :)

Punce, dobr zrihtite vse, kar še mate od mature. Držim pesti, da bi vam šlo čimboljše. ;)

haha, ne to je zato, ker se nasi old spinster prfoksi na gimbez ne da ukvarjat z nami in rajs pise svoje eroticne pesmi, pol pa sam na hitr prebere glavne stavke iz ucbenika :P

Aja, mi predelamo ceu ucbenik in resmo ceu delovni zvezek pr urah u max. treh tednih :D
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evie »

Eh, jaz sem fertik s slo za danes... Brezveze mi je kr se lahk vse naučim pa vseen ne bom vsega vedla kar bojo od mene jutri zahteval... Kr ta slovnica je itak ko loterija...če veš veš, če ne pa... :roll: Glavno je, da zadnjo nalogo dobro spišeš, pa si že skor na pol poti...

Nč, punce, lepo napište jutr stvarco! :D Držim nam vsem pesti!

Lp

Jao...pol me pa čaka največja nočna mora..matematka... :cry:
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a žblj »

legally blonde napisal/-a:haha, ne to je zato, ker se nasi old spinster prfoksi na gimbez ne da ukvarjat z nami in rajs pise svoje eroticne pesmi, pol pa sam na hitr prebere glavne stavke iz ucbenika :P

Korunova in "Jelen, posili me"? :rofl:
Zaklenjeno